Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ozoliņa "Torpedo" sakauj "Sochi", Skudras "Traktor" pārtrauc četru neveiksmju sēriju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ozoliņa "Torpedo" sakauj "Sochi", Skudras "Traktor" pārtrauc četru neveiksmju sēriju
Sandis Ozoliņš. Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā trešo panākumu pēdējās četrās spēlēs svinējusi trenera asistenta Sanda Ozoliņa Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas spēja atspēlēties un ar 4:1 pieveikt "Sochi".

"Sochi" vienība guva pirmos vārtus šajā cīņā, devītajā minūtē izceļoties Dmitrijam Luginam, tomēr turpinājumā laukumā dominēja "Torpedo", kas līdz otrās trešdaļas beigām pretinieku vārtos iemeta četras bezatbildes ripas. Pa reizei izcēlās Damirs Žafjarovs, Mihails Orlovs, bijušais Rīgas "Dinamo" hokejists Čejs Genovejs un baltkrievs Andrejs Belēvičs.

"Torpedo" ar 13 spēlēs iekrātiem 16 punktiem Rietumu konferencē saglabāja ceturto pozīciju, kamēr "Sochi" ar 11 mačos iekrātiem desmit punktiem joprojām ir devītā.

Devītajā no 14 Čeļabinskas "Traktor" šīssezonas spēlēm tika fiksēts rezultāts "2:1" vai "1:2". Šoreiz divus vārtus iemeta Pētera Skudras vadītā "Traktor", ar 2:1 pieveicot sezonu sev neraksturīgi vāji sākušo Jaroslavļas "Lokomotiv". 31 no 32 pretinieku metieniem atvairīja vārtsargs Ivans Fedotovs.

Tādējādi "Traktor" pārtrauca četru zaudējumu sēriju un ar 13 punktiem pacēlās uz Austrumu konferences sesto vietu. Tikmēr "Lokomotiv" ar desmit cīņās iekrātiem astoņiem punktiem Rietumos ir necilajā priekšpēdējā 11. vietā.

KHL spēles, 29. septembris

SpēleRez.
Traktor – Lokomotiv2:1
Torpedo – Sochi4:1