Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Volejbola izlasē divi "kritušie" – Iecelnieks un Egleskalns

Jānis Celmiņš

Volejbola izlasē divi "kritušie" – Iecelnieks un Egleskalns
Latvijas izlases volejbolisti - Hermans Egleskalns, Lauris Iecelnieks un Viktors Koržeņevičs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas vīriešu volejbola izlase turpina gatavošanos Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra trešās kārtas spēlēm ar Turcijas izlasi, pirmā no kurām paredzēta jau šajā nedēļas nogalē. Šodien un rīt mūsu izlase trenējas pa reizei dienā, taču arī šodienas vienīgajā treniņā nebija pilnā sastāvā, iztrūka Hermans Egleskalns un Lauris Iecelnieks.

Abi augstāk minētie sasirguši ar vēdera vīrusu, runā, ka līdzīgu kā vairākas Latvijas dāmu izlases basketbolistes. Abi šodien piedalījās komandas oficiālajā fotosesijā, taču treniņā pēc tās – nē. Izlases treneris Raimonds Vilde gan cer, ka nekas nopietns ne vienam, ne otram neesot, un jau rīt abi atkal būs ierindā.

Treniņā vīri šodien pastrādāja pie servju uzņemšanas, kā arī pagrieza tā saukto „sešinieku”, iespēlējot nosacīto komandas sākumsastāvu. Jau piektdien izlase dosies ceļā uz Turciju, kur 2. jūnijā paredzēta pirmā Eiropas čempionāta kvalifikācijas 3. kārtas spēle pret turkiem. Ceļš nebūs viegls, taču komandai būs diena, lai iejustos spēles norises vietā.

Lai iegūtu ceļazīmi uz 2013. gada Eiropas čempionāta finālturnīru, mūsu vīriem divu spēļu summā jāpieveic turki. Pirmais mačs viesos, otrais – Zemgales Olimpiskajā centrā, attiecīgi 2. un 9. jūnijā. Abas spēles demonstrēs LTV7 kanāls.

  +5 [+] [-]

, 2013-05-29 21:29, pirms 11 gadiem
Ko es uzzināju no šī raksta- Diviem ir caureja un rīt būs cerams ierindā!

  +4 [+] [-]

, 2013-05-29 21:39, pirms 11 gadiem
es zinu , kas izraisīja vēderkaiti -Gulbja superkokteilis (piens +votka )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-05-29 21:52, pirms 11 gadiem
Pag pag, SA bija rakstīts, ka jāizcīna divas uzvaras, ja ne, tad jāizspēlē zelta sets! Šeit rakstīts - divu spēļu summā. Kā tad īsti ir?

     [+] [-]

, 2013-05-29 22:06, pirms 11 gadiem
Marcello92 rakstīja: Pag pag, SA bija rakstīts, ka jāizcīna divas uzvaras, ja ne, tad jāizspēlē zelta sets! Šeit rakstīts - divu spēļu summā. Kā tad īsti ir?
Ja pa spēlēm 1:1, tad zelta sets!

     [+] [-]

, 2013-05-29 23:11, pirms 11 gadiem
Marcello92 rakstīja: Pag pag, SA bija rakstīts, ka jāizcīna divas uzvaras, ja ne, tad jāizspēlē zelta sets! Šeit rakstīts - divu spēļu summā. Kā tad īsti ir?
divu spēļu summā, ar domu, ka jāuzvar abas spēles...