Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Amur" tiek dots laiks līdz 1. martam, lai tiktu galā ar parādiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Amur" tiek dots laiks līdz 1. martam, lai tiktu galā ar parādiem
Habarovskas "Amur". Foto: hcamur.ru

Kontinentālā hokeja līga pavēstījusi, ka Habarovskas "Amur" dots laiks līdz 1. martam, lai tiktu galā ar parādiem, citādi vienību varētu nepielaist nākamajai sezonai.

Janvāra gaitā izskanēja informācija, ka Habarovskas "Amur" saviem treneriem un spēlētājiem nav maksājusi algas kopš septembra un ka solījumi netiek pildīti. Savukārt vakar klajā nāca ziņas, ka "Amur" sākusi izmaksāt parādus, tomēr nav zināms, cik daudziem un cik lielā apjomā.

Sekojot situācijas attīstībai, ar paziņojumu klajā nākusi arī līga: "Habarovskas "Amur" 2020. gada janvārī dzēsusi daļu no parādiem, kas saistīti ar darba algas izmaksu. Lai klubs tiktu pielaists nākamajai sezonai, tam jātiek galā ar parādiem līdz 2020. gada 1. martam." Tomēr jau iepriekš bijuši gadījumi, kad atļauju piedalīties saņēmušas komandas, kas nav norēķinājušies par iepriekšējiem līgumiem.

Ar 52 spēlēs sakrātajiem 48 punktiem "Amur" ieņem priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē, par trim punktiem apsteidzot Čeļabinskas "Traktor". Līgas kopvērtējumā aiz muguras atrodas vēl divas komandas – Rīgas "Dinamo" un Minskas "Dinamo", abu kontā ir 34 punkti.

Izmantotie resursi:
https://sport24.ru/news/hockey/2020...

  +1 [+] [-]

, 2020-01-29 16:56, pirms 4 gadiem
ierasta parādība krievu līgā.
Habarovskas āmuri varēs Amūras tīģeri uz formām nomainīt pret Amūras lasi un teikt, ka šis jau cits klubs kuram ar to iepriekšejo nav nekāda sakara

     [+] [-]

, 2020-01-29 17:26, pirms 4 gadiem
Ble ja man neizmaksātu algu jau no septembra ,ķip pa 4 mēn. nu nezinu kāda motivācija man būtu spèlet hoķi, bloķēt metienus un bortēt čaļus.. un vispāt iet uz darbu.. Vai nu mega uzticēšanās vai nu stulbums.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-29 18:28, pirms 4 gadiem
Labākais ir tas, ka večiem algu nemaksājot, tāpat šie spēlē krietni labāk par mūsu vietējo sūdu bedri DR Vot tas ir apsveicami!!! KHL varēja izteikt brīdinājumu DR par apkaunojuma radīšanu visai KHL, kaut ko šo projektu aizklapētu ciet un Aknipānu ieliktu aiz restēm par LV hokejistu degradēšanu!

     [+] [-]

, 2020-01-29 19:17, pirms 4 gadiem
minka1994 rakstīja: Labākais ir tas, ka večiem algu nemaksājot, tāpat šie spēlē krietni labāk par mūsu vietējo sūdu bedri DR Vot tas ir apsveicami!!! KHL varēja izteikt brīdinājumu DR par apkaunojuma radīšanu visai KHL, kaut ko šo projektu aizklapētu ciet un Aknipānu ieliktu aiz restēm par LV hokejistu degradēšanu!
Tu jau nezini RD nosacījumus. Varbūt RD arī nemaksā, vai maksā, bet visa nauda jāargriež atpakaļ mīkstajam. Kepons jau nu točna visu atmaksā, lai neizmet no kluba.