Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Bretšnaiders pēc "Audas" debijas Eirokausos: "Izredzes ir labas, mums nav spiediena"

Agris Suveizda

Bretšnaiders pēc "Audas" debijas Eirokausos: "Izredzes ir labas, mums nav spiediena"
Niko Bretšnaiders. Foto: Kristians Putniņš/FK "Auda"

Latvijas kausa īpašniece "Auda" Eirokausos debitēja ar neizšķirtu "Skonto" stadionā pret Slovākijas bronzas medaļnieci Trnavas "Spartak" (1:1), kas guva agrus vārtus un ir pāra favorīte, taču lielāko spēles daļu pavadīja mazākumā un vadību nenosargāja.

"Aizvadījām labu spēli – spēlējām futbolu un laukumā atdevām visu sirdi. Kopumā gan, protams, neesmu tik priecīgs, jo aptuveni 60 minūtes spēlējām vairākumā, tomēr viss ir normāli – radījām savas iespējas, guvām vārtus, un cīņa joprojām ir atklāta," portālam Sportacentrs.com teica vācu malējais aizsargs Niko Bretšnaiders. "Sarkanā kartīte lielākoties mainīja to, ka ar bumbu spēlējām vēl vairāk, taču mēs vienmēr cenšamies būt ar bumbu – arī vienādos sastāvos."

7. minūtē viesus vadībā izvirzīja 19 gadus vecais centra aizsargs Sebastiāns Koša, bet vēl pirms tam 3. minūtē izcila iespēja no vārtu priekšas bija Bretšnaideram, kurš no dažu metru attāluma ar galvu sita virsū vārtsargam: "Nezinu…Man vajadzēja iesist, bet vārtsargs lieliski izglāba – nākamreiz varbūt tēmēšu vairāk stūrī. Tāds arī bija mans uzdevums - kad spēlējam ar trim centra aizsargiem, abiem pusaizsargiem ir jāpieslēdzas uzbrukumam un jāskrien iekšā soda laukumā, lai tur būtu vairāk cilvēku un rastos briesmas. Man vajadzēja iesist."

Nokļuvusi vairākumā un iespiedusi pretiniekus to laukuma pusē, "Auda" saspēlējās lēni un ar mazu saasinājumu, bet otrajā puslaikā no 3-5-2 pārkārtojās uz 4-3-3: "Jā, tas noteikti palīdzēja. Flangos varējām veidot skaitlisko pārsvaru un izpildīt vairāk centrējumu. Otrais puslaiks bija labs – vairāk vertikāla futbola, vairāk plašuma."

"Viņu vājā vieta bija tā, ka pret mums viņiem bija pirmā oficiālā spēle sezonā – viņi vēl nav uzņēmuši formu. Gribējām kontrolēt bumbu un likt viņiem skriet tai pakaļ, kā arī presingot viņus pēc iespējas augstāk. Domāju, ka arī līdz noraidījumam mums tas labi izdevās, bet pēc sarkanās kartītes mēs noteikti bijām labākā komanda laukumā – neizdevās izraut uzvaru, taču visa cīņa vēl priekšā. Pirms spēles akcentējām uzmanību uz to, ka viņiem ir labi malējie pussargi, kuri spēlē viens pret vienu, un ka viņiem ir ātras pārejas," teica Bretšnaiders. "Izredzes ir labas. Jūtamies pārliecināti, mums nav spiediena – mums nav nekā, ko zaudēt. Jāatdod viss laukumā, un tad jau redzēs, ko tas dos."

23 gadus vecais vācietis "Audā" aizvada spēlē 13 mēnešus, bet karjeru sāka Berlīnes "Hertha" otrajā komandā Reģionālajā jeb ceturtajā spēcīgākajā līgā, bet pirms došanās uz Latviju spēlēja Vācijas 3. līgas klubā "Duisburg", kas 2022. gadā ieņēma 15. vietu: "Latvijā vairāk tiek spēlēts ar bumbu, kamēr Vācijas 3. līga ir fiziskāka. Šejienes futbols man patīk, klubā jūtos labi un Eirokausu dēļ nemaz nebija domas doties prom. Domāju, ka "Audas" klubs tuvākajos gados turpinās augt."

     [+] [-]

, 2023-07-28 06:20, pirms 11 mēnešiem
23 gadus vecais vācietis "Audā" aizvada spēlē 13 mēnešus, bet karjeru sāka Berlīnes "Hertha" otrajā komandā Reģionālajā jeb ceturtajā spēcīgākajā līgā, bet pirms došanās uz Latviju spēlēja Vācijas 3. līgas klubā "Duisburg", kas 2022. gadā ieņēma 15. vietu

Agri, lielisks teikums !!!

     [+] [-]

, 2023-07-28 08:57, pirms 11 mēnešiem
profesionālis