Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

De Breine un Azārs, visticamāk, nepagūs pilnībā atveseļoties pirms 1/4 fināla

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

De Breine un Azārs, visticamāk, nepagūs pilnībā atveseļoties pirms 1/4 fināla
Kevins De Breine. Foto: AP/Scanpix

Eiropas čempionātā futbolā piektdien tiks aizvadīta ceturtdaļfināla cīņa starp Beļģijas un Itālijas izlasēm. Beļģu galvenais treneris Roberto Martiness šaubījās, ka Kevins De Breine un Edens Azārs pagūs pilnībā atveseļoties līdz mačam.

Svētdienas vakarā Beļģijas izlase noturēja 1:0 uzvaru un izslēdza iepriekšējā turnīra čempioni Portugāli. Tomēr panākums prasīja upurus. Otrā puslaika ievadā savainojuma dēļ tika nomainīts Anglijas Premjerlīgas labākais futbolists Kevins De Breine, bet neilgi pirms spēles beigām nācās nomainīt arī Edenu Azāru. De Breinem ir potītes saišu problēmas, bet Azārs traumējis paceles cīpslu.

"Pirmā informācija, ko esam saņēmuši no medpersonāla, ir pozitīva – abi paliks kopā ar komandu, jo nav nopietnu problēmu. Taču mēs tagad sacenšamies pret laiku, un ir grūti ieraudzīt situāciju, kurā viņi abi būtu pilnībā gatavi. Iepriekš satraukums bija lielāks. Ir atvieglojuma sajūta, un tagad varam strādāt pie tā, lai viņi atgrieztos formā," pauda Roberto Martiness, beļģu galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...