Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" cieš ceturto zaudējumu pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Blue Jackets" cieš ceturto zaudējumu pēc kārtas
Jonass Korpisalo spēlē pret Nešvilas "Predators". Foto: Mark Zaleski/AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) četru spēļu neveiksmju sērijā atrodas Kolumbusas "Blue Jackets", kuras zaudējumā ar 1:2 viesos pret Nešvilas "Predators" somu vārtsargs Jonass Korpisalo atvairīja 31 no 33 pretinieku metieniem.

Abu komandu iepriekšējās četrās savstarpējās cīņās šosezon trīs panākumus bija izcīnījusi "Predators", kas gan šodien pirmajā periodā neizmantoja divus skaitliskos vairākumus, kā arī astotajā minūtē ielaida pirmos vārtus. Kolumbusas vienību pēc Būna Dženera piespēles ar ātru metienu vadībā izvirzīja Kems Atkinsons.

Cīņas gaita mainījās otrajā trešdaļā, kuras 72. sekundē ar šķīlienu no zilās līnijas savu 200. rezultativitātes punktu NHL ieguva un rezultātu izlīdzināja (1:1) Matiass Ekholms. Nedaudz vairāk nekā trīs minūtes līdz trešdaļas beigām Ekholma no patālas distances raidītā ripa atrada ceļu Korpisalo vārtos - 2:1. Atlikušajā laikā Kolumbusa centās atspēlēties, labāko sniegumu parādot noslēdzošajā periodā, taču nesekmīgi.

Centrālās divīzijas turnīra tabulā "Blue Jackets" ar 21 punktu 21 spēlē saglabāja piekto vietu, bet "Predators" ar 19 mačos iekrātiem 16 punktiem ir septītā. Svētdien pulksten 22:00 pēc Latvijas laika "Predators" un "Blue Jackets" Nešvilā spēlēs vēlreiz.

"Blue Jackets" sastāvā šoreiz nebija neviena latviešu vārtsarga - Elvim Merzļikinam ir savainojums, bet Matīsa Kivlenieka vietā uz NHL klubu šobrīd izsaukts cits soms Veini Vehvilainens.

Citās spēlēs

Par Austrumu divīzijas līderi šovakar kļuva Vašingtonas "Capitals" (26 punkti 20 mačos), kas izbraukumā ar 5:2 apspēlēja Ņūdžersijas "Devils" (16 punkti 16 spēlēs), sagādājot tai ceturto neveiksmi pēdējās piecās spēlēs. Savukārt uz trešo pozīciju Austrumu divīzijā ar 23 punktiem 17 spēlēs pakāpās Filadelfijas "Flyers", viesos ar 3:0 pārspējot bez savainotā uzbrucēja spēlējošo Bufalo "Sabres" (18 cīņās ieguvusi 15 punktus). Visus 23 "Sabres" metienus neitralizēja "Flyers" vārtsargs Braiens Eliots.

Visbeidzot par smagu sakāvi (1:6) iepriekšējā savstarpējā spēlē šovakar reabilitējās Kalgari "Flames", izbraukumā ar 6:3 neatstājot cerības pastarītei Otavas "Senators". Kalgari komandas labā ar trīs (1+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Mikaels Baklunds. "Flames" 22 spēlēs tikusi pie 22 punktiem, Kanādas divīzijā joprojām saglabājot piekto pozīciju. "Senators" ar 15 punktiem 23 cīņās joprojām ir pēdējā.

NHL spēles 27. februāra vakarā

KomandasRezultāts
Sabres - Flyers0:3
Devils - Capitals2:5
Senators - Flames3:6
Predators - Blue Jackets2:1

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

  +3 [+] [-]

, 2021-02-28 01:24, pirms 3 gadiem
Karluha par spirtacentrā nakts dežurantu nozīmēts
uz rīta pusi varēs brīnumus lasīt

     [+] [-]

, 2021-02-28 02:18, pirms 3 gadiem
Smieklīgs kalendārs! Vieni un tie paši tikai savstarpēji spēlē! Vīruss pavisam izšķobījis smadzenes!

  -1 [+] [-]

, 2021-02-28 04:18, pirms 3 gadiem
Kivliniekam uzvara, Šilovam zāģis

  +1 [+] [-]

, 2021-02-28 08:51, pirms 3 gadiem
Alpaville rakstīja: Smieklīgs kalendārs! Vieni un tie paši tikai savstarpēji spēlē! Vīruss pavisam izšķobījis smadzenes!
Kalendārs un sacensību reglaments jau bija zināms pirms sezonas.Kāpēc tagad par to brīnīties?

  +2 [+] [-]

, 2021-02-28 09:17, pirms 3 gadiem
JACKETS lielu izredžu nebūs uz ploviem, bet tas labi!

  +1 [+] [-]

, 2021-02-28 10:10, pirms 3 gadiem
Ļoti iespèjams, ka redzèsim Elvi Pasaules čempì Rìgà. Ar tādu Korpisalo Kolumbusai PO nespìd. Somam 5 uzvaras un 10 zàģi. Ar tàdiem statiem cerèt uz kaut ko bùtu naivums...

     [+] [-]

, 2021-02-28 10:19, pirms 3 gadiem
Vārtsargu šeit grūti vainot!

     [+] [-]

, 2021-02-28 10:19, pirms 3 gadiem
semerjaks rakstīja: Ļoti iespèjams, ka redzèsim Elvi Pasaules čempì Rìgà. Ar tādu Korpisalo Kolumbusai PO nespìd. Somam 5 uzvaras un 10 zàģi. Ar tàdiem statiem cerèt uz kaut ko bùtu naivums...
Labi, Korpisalo ir siets, ko ieteiksi darīt CBJ, ja viņiem Jonass uz šo brīdi ir vienīgais vārtsargs par kura sniegumu, lai arī diezgan viduvēju, NHL kontekstā komandai var būt pārliecība?

  +1 [+] [-]

, 2021-02-28 10:34, pirms 3 gadiem
Blondais6 rakstīja: JACKETS lielu izredžu nebūs uz ploviem, bet tas labi!
Tūlīt Svords būs klāt ar protesta palagu par NHL un Stenlija kausa prioritatīvo statusu atsevišķu Hokejistu pārstāvēto valstu vārda nešanas un prestiža ziņā Pasaules čempionāti un izlases ir sūds, galvenais ir mūsējo individuālās karjeras aizdīķa līgās
Pēc pērtiķbolistu fiasko, Svords nodarbojas ar pašapmierināšanos un pašapmānu, tipa, nekas traks nav noticis, jo mums tak ir Fakings ar Bertānu NBA

     [+] [-]

, 2021-02-28 10:36, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Labi, Korpisalo ir siets, ko ieteiksi darīt CBJ, ja viņiem Jonass uz šo brīdi ir vienīgais vārtsargs par kura sniegumu, lai arī diezgan viduvēju, NHL kontekstā komandai var būt pārliecība?
Neredzu iemeslu neizmēģināt Kivlenieku
Korpisala ir "vienīgais" tikai Tortorellas pārlieku spītīgajā prātā

     [+] [-]

, 2021-02-28 10:40, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Neredzu iemeslu neizmēģināt Kivlenieku
Korpisala ir "vienīgais" tikai Tortorellas pārlieku spītīgajā prātā
Ok, jautājums numur divi - vai izmēģinot Kivlenieku, kuram šodien AHL bija 1. spēle kopš 2020. gada 11. marta, ir pamats domāt, ka rezultāts būs labāks?

Turklāt, ir jāpatur prātā vēl viena skarbā dzīves realitāte - Kivlenieks un Vehvilainens šobrīd, labākajā gadījumā, var iedot Korpisalo atpūtu kādā mačā, nevis viņu aizstāt vismaz līdz laikam, kad ierindā atgriezīsies Elvis.

     [+] [-]

, 2021-02-28 10:43, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ok, jautājums numur divi - vai izmēģinot Kivlenieku, kuram šodien AHL bija 1. spēle kopš 2020. gada 11. marta, ir pamats domāt, ka rezultāts būs labāks?

Turklāt, ir jāpatur prātā vēl viena skarbā dzīves realitāte - Kivlenieks un Vehvilainens šobrīd, labākajā gadījumā, var iedot Korpisalo atpūtu kādā mačā, nevis viņu aizstāt vismaz līdz laikam, kad ierindā atgriezīsies Elvis.
Piekrītu, KĀDĀ mačā, taču pagaidām Tortorella Korpi atpūtināt negrib vispār, vismaz tā pašreiz izskatās

     [+] [-]

, 2021-02-28 10:54, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Piekrītu, KĀDĀ mačā, taču pagaidām Tortorella Korpi atpūtināt negrib vispār, vismaz tā pašreiz izskatās
Pēc Merzļikina traumas nebija arī tādas baigās situācijas, kad atpūta prasītos. Tāda prasās ŠODIEN, kad vakarā CBJ un NSH spēlēs atkal. Jā, tad Vehvilainens varētu iestāties vārtos.

Turklāt, vienīgais, kas mainīsies, ja ik pa laikam kādam AHListam iedot paspēlēt, būs AHListu CV, nekas vairāk.

Tortorellas funktieris ir saprotams - nav jāsarežģī jau tā ne tā vienkāršākā vārtsargu situācija un nav jāeksperimentē laikā, kad jāvāc punkti. Un vārtsargu spēle šobrīd, lai arī nav nekāda spožā, taču nav arī asākā un aktuālākā CBJ problēma.

     [+] [-]

, 2021-02-28 10:57, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ok, jautājums numur divi - vai izmēģinot Kivlenieku, kuram šodien AHL bija 1. spēle kopš 2020. gada 11. marta, ir pamats domāt, ka rezultāts būs labāks?

Turklāt, ir jāpatur prātā vēl viena skarbā dzīves realitāte - Kivlenieks un Vehvilainens šobrīd, labākajā gadījumā, var iedot Korpisalo atpūtu kādā mačā, nevis viņu aizstāt vismaz līdz laikam, kad ierindā atgriezīsies Elvis.
Jautājums tev, kā aizdīķa līgu ekspertam, mazliet par citu tēmu Kas, tavuprāt, spēlē lielāku lomu atsevišķu ņemtu valstu, jā tieši VALSTU, nevis atsevišķi ņemtu kadru, prestiža, vārda nešanas pasaulē un atpazīstinātības ziņā, jebkurā komandu sportā, ne tikai Hokejā (ar individuāliem sportiem ir savādāk), vai tie ir nacionālo izlašu panākumi straptautiskajos turnīros (pasaules čempionātos, olimpiādēs un t.t.) jeb arī tie ir atsevišķu kadru individuālie panākumi un rādītāji pasaules top līgās?

     [+] [-]

, 2021-02-28 11:02, pirms 3 gadiem
No sevis varētu piebilst, ka nedomāju viss, ka gadījumā ja kādam no mūsējo pārstāvētiem klubiem izdosies izcīnīt Stenliju, Latvijas vārds tik diži un izteitki tur aizdīķī skanēs

  -1 [+] [-]

, 2021-02-28 11:12, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Jautājums tev, kā aizdīķa līgu ekspertam, mazliet par citu tēmu Kas, tavuprāt, spēlē lielāku lomu atsevišķu ņemtu valstu, jā tieši VALSTU, nevis atsevišķi ņemtu kadru, prestiža, vārda nešanas pasaulē un atpazīstinātības ziņā, jebkurā komandu sportā, ne tikai Hokejā (ar individuāliem sportiem ir savādāk), vai tie ir nacionālo izlašu panākumi straptautiskajos turnīros (pasaules čempionātos, olimpiādēs un t.t.) jeb arī tie ir atsevišķu kadru individuālie panākumi un rādītāji pasaules top līgās?
Protams, ka es varētu stāstīt par to, ka katrai valstij un sportam ir citādāk utt., taču patiesībā ir pilnīgi po. Sporta medaļas nekādu valsts prestižu neveido un nevairo.

No tā, ka Mongolijai 21. gadsimtā vasaras OS medaļu ir vairāk nekā Igaunijai (un tik pat kā Latvijai), tu tagad nesāksi uz to valsti skatīties citādāk. Tu, ja tagad nesāksi fiksi gūglēt utt. nevarēsi nosaukt pat tos medaļniekus, jo tev ir po.

Sports tā ir tikai arēna, kurā tiek spēlētas dažādas imaginārās spēles, kas pilnas ar pieņēmumiem un nosacītībām. Un tas viss tikai tāpēc, lai nodarbinātu pūli (kādu sabiedrības daļu), liekot viņiem ticēt dažādām falšām "īstenībām".

     [+] [-]

, 2021-02-28 11:20, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Protams, ka es varētu stāstīt par to, ka katrai valstij un sportam ir citādāk utt., taču patiesībā ir pilnīgi po. Sporta medaļas nekādu valsts prestižu neveido un nevairo.

No tā, ka Mongolijai 21. gadsimtā vasaras OS medaļu ir vairāk nekā Igaunijai (un tik pat kā Latvijai), tu tagad nesāksi uz to valsti skatīties citādāk. Tu, ja tagad nesāksi fiksi gūglēt utt. nevarēsi nosaukt pat tos medaļniekus, jo tev ir po.

Sports tā ir tikai arēna, kurā tiek spēlētas dažādas imaginārās spēles, kas pilnas ar pieņēmumiem un nosacītībām. Un tas viss tikai tāpēc, lai nodarbinātu pūli (kādu sabiedrības daļu), liekot viņiem ticēt dažādām falšām "īstenībām".
Atceros, kad pats uzturējos USA 90.tajos un aktīvi skatījos Capitals mačus, vietējie fuņi pat nezināja, ka labākais tā laika uzbrucējs Pīters Bondra ir Slovāks To viņi uzzināja no manis, viņu reakcija bija pilna ar izbrīnu, O, REALLY? Taču vēl interesantāk ir tas, ka to, ka varotčiks Olafs Kolzigs ir Fricis, to nezināju pat es Uzzināju tika tad, kad vienā no turnīriem, PČ vai OS, īsti neatceros kurā gadā tas bija, ieraudzīju Kolzigu Friču izlases vārtos, man, kā toreizējam Caps funim, personiski tas bija liels šoks