Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Sochi" tuvākajā laikā varētu nonākt zem Maskavas "Dynamo" jumta

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sochi" tuvākajā laikā varētu nonākt zem Maskavas "Dynamo" jumta
Miks Indrašis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs "Sochi" nākamajā sezonā varētu atrasties zem Maskavas "Dynamo" jumta, vēstīts Krievijas medijos.

"Ļoti ticams, ka "Sochi" tuvākajā laikā nonāks zem Maskavas "Dynamo" jumta. To daļu no finansējuma, kuru sedza Sanktpēterburgas SKA, tagad uzņemsies "Dynamo". Loģiski, ka būs arī izmaiņas komandas vadības gaiteņos. Informācija šajā sakarā jau nonākusi pie "Sochi" cilvēkiem," stāstīja situācijai tuvu stāvošs avots. "Dynamo" komanda atteicās komentēt izskanējušo informāciju, bet "Sochi" preses dienests norādīja, ka kluba vadība pašlaik nav pieejama.

Nule noslēgusies regulārā sezona, un "Dynamo", ko pārstāv Latvijas izlases uzbrucējs Miks Indrašis, Rietumu konferencē ierindojās ceturtajā vietā. Tas nozīmē, ka Gagarina kausa pirmajā kārtā pretī stāsies Maskavas "Spartak" ar Kasparu Daugaviņu un Mārtiņu Karsumu ierindā. Savukārt "Sochi" palika piecus punktus aiz izslēgšanas spēļu robežas. Pirms tam komanda Gagarina kausā spēlējusi četrās no piecām sezonām, bet ne reizi nav tikusi tālāk par pirmo kārtu.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/20200228/1565...

     [+] [-]

, 2020-02-28 18:29, pirms 4 gadiem
Kolhozs

     [+] [-]

, 2020-02-28 19:05, pirms 4 gadiem
Lai tikai Sočos būtu komanda par to jāmaksā citām komandām? Krievu bizness ir unikāls, ja viņiem nebūtu Sibīrijas, tā būtu pasaules nabadzīgākā valsts ar visvairāk miljardieriem uz kopējā iedzīvotāju skaita.