Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane atspēlē septiņas mačbumbas, tomēr no zaudējuma nespēj izvairīties

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vismane atspēlē septiņas mačbumbas, tomēr no zaudējuma nespēj izvairīties
Daniela Vismane. Foto: Sergio Llamera

Daniela Vismane (WTA 648.) nepārvarēja otro kārtu Antaljas ITF W15 turnīrā, vairāk nekā trīs stundas ilgā mačā (3:09) ar rezultātu 6:7(4), 7:6(6), 3:6 zaudējot šomēnes uzvarētajai Rumānijas tenisistei Oanai Georgetai Simionai (WTA 709.)

Vismane Simionu mēneša trešajā dienā ar 6:4, 6:4 uzvarēja šajā pašā Antaljas klubā, arī toreiz sacenšoties W15 līmeņa turnīrā uz māla seguma, kad uzvaru pār Rumānijas tenisisti guva pusfināla mačā.

Šodien Danielai ar lielām grūtībām izdevās uzvarēt vienā setā, turklāt tas paveikts, atspēlējot četras setbumbas, kas šajā gadījumā bija arī mačbumbas. Vismane kopumā atspēlēja septiņas mačbumbas, bet ar astoto beidzot bija spiesta atzīt sakāvi.

Vismane 1. setā atspēlējās no 1:5, bet zaudēja taibreikā. Viņa 2. setā atspēlējās no 2:5, kad pretiniece divreiz nespēja izservēt maču, turklāt Simionai pirmajā servēšanas reizē pie 5:2 bija trīs mačbumbas. Daniela vēl vienu atspēlēja taibreikā pie rezultāta 5:6 ar savu servi.

Rumānijas tenisistei problēmas ar pārsvara nosargāšanu bija arī pēdējā setā, kad Vismane sāka vēl vienu atspēlēšanos no 1:5, taču šoreiz misiju nepaveica. Viņa pie 2:5 savas serves geimā atspēlēja trīs mačbumbas, kas summā nozīmēja novērstas jau septiņas mačbumbas, taču visu deficītu likvidēt nebija lemts. Vismanei mača pēdējā geimā bija vairākas breikbumbas.

Vismanei šī nedēļa reitinga ziņā ir ar būtiskiem zaudējumiem. Viņa pagājušajā gadā šajā nedēļā sasniedza Makonas W15 pusfinālu, nopelnot 32 ITF punktus, bet Antaljā ar vienas kārtas pārvarēšanu iegūti tikai četri punkti.