Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

PSV par kluba rekordsummu Liverpūlei pārdos "Eredivisie" zvaigzni Gakpo

Agris Suveizda

PSV par kluba rekordsummu Liverpūlei pārdos "Eredivisie" zvaigzni Gakpo
Koudijs Gakpo. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Nīderlandes futbola klubs "PSV Eindhoven" pavēstījis par vienošanās panākšanu ar Anglijas "Liverpool" par Nīderlandes izlases malējā uzbrucēja Koudija Gakpo pāreju. Paredzams, ka darījuma garantētā summa būs 42 miljonu eiro apmērā.

Gakpo, kuram vēl ir jāiziet medicīniskās pārbaudes un jānokārto pārējās formalitātes, par "Liverpool" spēlētāju kļūs 1. janvārī. Vakar "Liverpool" Premjerlīgas sezonu atsāka ar uzvaru Birmingemā pār "Aston Villa" (3:1), piektdien uzņems "Leicester", bet 2023. gadu sāks 2. janvārī izbraukumā pret "Brentford". Ar 25 punktiem 15 spēlēs "Liverpool" turnīra tabulā ieņem sesto vietu.

Vasarā par Gakpo pakalpojumiem interesējās arī "Manchester United" un citi Anglijas klubi, bet sezonas pirmo daļu viņš vēl pavadīja dzimtajā Eindhovenā un 14 spēlēs Nīderlandes čempionātā izcēlās ar deviņiem vārtiem un divpadsmit rezultatīvām piespēlēm, abos rādītājos būdams līgas galvgalī. Pagājušajā sezonā Gakpo 27 spēlēs tika pie 12 vārtiem un 13 rezultatīvām piespēlēm. PSV sāncenses "Ajax" malējais uzbrucējs Antoni, kurš ir gadu jaunāks, 23 spēlēs guva astoņus vārtus, izdarīja četras rezultatīvas piespēles un par 95+5 miljoniem eiro pievienojās "Manchester United", kuras stūri pārņēma brazīlieša trenera Amsterdamā Eriks ten Hags.

PSV precīzas darījuma detaļas neatklāja, taču paziņoja, ka Gakpo kļūs par kluba rekorddarījumu. Iepriekš par 42 miljoniem eiro tika pārdots meksikānis Irvings Losano, kurš pārcēlās uz Neapoli, bet 30 miljonu vērtībā izdevās pārdot Stīvenu Bergveinu ("Tottenham"), kurš jau ir atgriezies Nīderlandē un šosezon pārstāv "Ajax", 14 spēlēs sakrājot 8+3, un Donjelu Malenu (Dortmundes "Borussia"). 23 gadus vecais Gakpo "Eredivisie" karjerā aizvadīja 106 spēles, 71 reizi ejot pamatsastāvā, gūstot 36 vārtus un izdarot 39 rezultatīvas piespēles. Nīderlandes izlasē Gakpo ir aizvadījis 14 spēles un guvis sešus vārtus. Pasaules kausa finālturnīrā Katarā viņš sāka visas piecas spēles un guva trīs vārtus. Gakpo vietu Eindhovenā varētu aizņemt 23 gadus vecais Norvēģijas čempions Ūla Brinhildsens, kurš "Molde" titulu palīdzēja kaldināt ar 11 vārtiem 19 spēlēs. Novembrī viņš debitēja Norvēģijas izlasē.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon ir pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.psv.nl/nieuwspagina/art...

     [+] [-]

, 2022-12-27 12:55, pirms gada
labs! ...būs kāds garāks uzbrucējs 193cm, un būs uzbrukumā kāds eiropietis, kurš neceļo pāri okeānam uz izlases spēlēm...

     [+] [-]

, 2022-12-27 13:41, pirms gada
Par kapeikam

     [+] [-]

, 2022-12-27 16:01, pirms gada
Pa to laiku Blinds vienojies ar Ajax par līguma pārtraukšanu no 31.12.2022.

  -1 [+] [-]

, 2022-12-27 16:23, pirms gada
Nu moins, vēl vairāk būšu pret šo komandu...
Uz citurieni vajadzēja iet... būtu, kas CR7 aizstāj...

  +1 [+] [-]

, 2022-12-27 19:40, pirms gada
..vēl vajag Belingemu dabūt un to argentīnieti, ko taisījās ņemt. tad būs arī vidū labs papildinājums. un ja vēl Darvins sāks sists iekšā kā treniņos, tad vispār būs viss kā nākas

  +1 [+] [-]

, 2022-12-27 20:00, pirms gada
agrizzz rakstīja: ..vēl vajag Belingemu dabūt un to argentīnieti, ko taisījās ņemt. tad būs arī vidū labs papildinājums. un ja vēl Darvins sāks sists iekšā kā treniņos, tad vispār būs viss kā nākas
Darvins kā Cipulis - cenšas un darās, bet kā neiet vārtos, tā neiet. Tasinību sakot, Cipulim negāja daudz kolosālāk, Darvins tomēr kaut ko iebaksta.

  +1 [+] [-]

, 2022-12-27 22:53, pirms gada
Homer rakstīja: Darvins kā Cipulis - cenšas un darās, bet kā neiet vārtos, tā neiet. Tasinību sakot, Cipulim negāja daudz kolosālāk, Darvins tomēr kaut ko iebaksta.
..bet nu tādi izgājieni viņam šad un tad sanāk, kā kausā pret City, un šajā spēlē arī bija labas pozīcijas. ir jāsāk sist iekšā. bet varbūt viņam kā Mesijam pirmajā Parīzes gadā. otrs gan jau būs krietni labāks.

     [+] [-]

, 2022-12-27 22:56, pirms gada
agrizzz rakstīja: ..vēl vajag Belingemu dabūt un to argentīnieti, ko taisījās ņemt. tad būs arī vidū labs papildinājums. un ja vēl Darvins sāks sists iekšā kā treniņos, tad vispār būs viss kā nākas
https://www.youtube.com/watch?v=yT9... par šo runā ? Argentīnieti nevajag, Belingemu gan obligāti vajag.

     [+] [-]

, 2022-12-27 22:57, pirms gada
agrizzz rakstīja: ..bet nu tādi izgājieni viņam šad un tad sanāk, kā kausā pret City, un šajā spēlē arī bija labas pozīcijas. ir jāsāk sist iekšā. bet varbūt viņam kā Mesijam pirmajā Parīzes gadā. otrs gan jau būs krietni labāks.
Līdz sarkanai kartiņai viss bija ok...tagad šausmas...