Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karmelo: "Šī nav nekāda atvadu sezona. Nedomāju par karjeras beigām"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karmelo: "Šī nav nekāda atvadu sezona. Nedomāju par karjeras beigām"
Karmelo Entonijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Ar Nacionālās basketbola asociācijas klubu Portlendas "Trail Blazers" viena gada līgumu parakstījušais veterāns Karmelo Entonijs pavēstījis, ka negrasās beigt karjeru un ka nākamsezon atkal vēlas doties laukumā.

"Šī nav nekāda atvadu turneja. Mana mīlestība pret basketbolu nekur nav pazudusi. Pat nezinu, kur sākās runas par to, ka grasos aiziet. Nevienā brīdī neesmu par to runājis. Zinu, ko spēju paveikt laukumā, un ticu savām spējām. Neesmu nemaz domājis par atvadu tūri. Nedomāju par karjeras beigām. Jā, vasaras laikā aizdomājos tik tālu, bet tagad karjeras beigas nav manā prātā. Ticu, ka man vēl palicis daudz," kategorisks bija Entonijs.

Karmelo viena gada un 2,15 miljonu līgumu ar "Trail Blazers" parakstīja jau sezonas gaitā. Viņš laukumā devies četrās spēlēs, visas sākot starta pieciniekā, un vidēji izcēlies ar 16,0 punktiem un 5,3 atlēkušajām bumbām. Labākais mačs bija pēdējais – Entonijs iemeta 25 punktus pret Čikāgas "Bulls" un palīdzēja pārtraukt Portlendas zaudējumu sēriju, kas sākās vēl pirms viņa pievienošanās.

"Manuprāt, atbalsta daudzums, ko saņēmu, nomāc visus negatīvos izteikumus manā virzienā," teica Entonijs. Pagājušajā sezonā viņš aizvadīja tikai desmit mačus pie Hjūstonas "Rockets", un bieži bija dzirdamas runas, ka viņš nevēlas samierināties mazāku lomu. "Kaitinošākais bija tas, ka kāds izdomāja šīs runas, un tad pārējie vienkārši turpināja. Neviens pat nezina, kas notika. Tas bija kaitinoši."

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/1411505/201...

  +2 [+] [-]

, 2019-11-27 16:22, pirms 4 gadiem
Protams, un reāli ka pacels savu vērtību pie ~ 15 miljoniem!

     [+] [-]

, 2019-11-27 16:36, pirms 4 gadiem
Teica čalis pēc nospēlētām 4ām spēlēm

  +2 [+] [-]

, 2019-11-27 17:29, pirms 4 gadiem
zigiss rakstīja: Protams, un reāli ka pacels savu vērtību pie ~ 15 miljoniem!
Nu tas džeks jau nu vairs naudas dēļ nespēlē.