Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Dārziņš: "Kaut kas pietrūka noslēguma fāzē"

Jānis Celmiņš

Dārziņš: "Kaut kas pietrūka noslēguma fāzē"
Lauris Dārziņš. Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

Otro zaudējumu divās spēlēs šosezon pret Sanktpēterburgas SKA vakar piedzīvoja Rīgas ''Dinamo'' hokejisti, piekāpjoties ar 1:3. Pēc mača Šveicē portālam Sportacentrs.com komentāru sniedza komandas kapteinis Lauris Dārziņš.

“Pietrūka veiksmes vairākumā. Daudz spēka un daudz emociju atstājām iepriekšējā spēlē pret “Avangard”. Momentus veidojām, taču visu laiku kaut kas pietrūka noslēguma fāzē. Ilgi bijām spēlē, varējām svaru kausus nosvērt arī par labu sev, taču diemžēl nebija lemts,” pēc zaudējuma Sanktpēterburga SKA komandai atzīst Rīgas “Dinamo” komandas kapteinis Lauris Dārziņš.

Kontinentālās Hokeja līgas mačā, kas vakar norisinājās Cīrihē rīdzinieki piekāpās SKA komandai ar 1:3. “Abām komandām bija identiski apstākļi,” teic Lauris, piekrītot apgalvojumam, ka spēle risinājusies neitrālā laukumā.

“Piedzīvoju nopietnas ugunskristības - Omska, tagad arī SKA,” spēlēšanu sev neierastajā centra uzbrucēja pozīcijā nokomentēja hokejists. “Treneri noteikti izdarīs secinājumus un pieņems lēmumu, vai likt man spēlēt centrā arī pret CSKA. Ja izturēšu šo posmu, turpmāk vajadzētu būt vieglāk,” uzskata Lauris, kurš sev neierastajā pozīcijā spēlē, jo savainots ir viens no komandas uzbrukuma līderiem Linuss Videls. Zviedra atgriešanās laukumā gaidāma nākošajā izbraukuma spēlē (1. decembrī), viņš palicis mājās un ar komandu Šveicē nemaz nav.

Jau rītvakar “World Games” ietvaros rīdziniekiem paredzēta cīņa ar Maskavas CSKA hokejistiem, kuri Cīrihē ierodas šodien. Vakar maskavieši savās mājās pieveica Podoļskas “Vityaz” (3:1).

  -1 [+] [-]

, 2018-11-27 12:50, pirms 5 gadiem
Nu ja dos tādas "precīzas"piespēles kā mūsu futbolisti,tad rezultāta nebūs...

  -1 [+] [-]

, 2018-11-27 13:08, pirms 5 gadiem
Nezin, kas tas kautkas varētu būt...

  -1 [+] [-]

, 2018-11-27 13:30, pirms 5 gadiem
Citiem varbūt, ka arī kaut kas pietrūka, bet uzmetot aci Dārziņa statistikai, saprotams, ka viss kā parasti, Dārziņš, Meija, Pavlovs atslido savu līgumu

     [+] [-]

, 2018-11-27 13:39, pirms 5 gadiem
Nav nemaz tik neierasta tā centra pozīcija, jauniešos un junioros viņš tajā spēlēja.
Bija tāda BHS maiņa Karsums - Dārziņš - Brancis. Pēdējo reizi laikam pie Znaroka U20 Narvas turnīrā tā spēlēja kopā.