Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2953, Did:0, useCase: 3

Indrašis efektīgi realizē divus izšķirošos "bullīšus", nodrošinot uzvaru pār SKA

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētais Maskavas apgabala "Vityaz" šovakar savā laukumā pārspēja Sanktpēterburgas SKA - 6:5. Latvietis realizēja divus izšķirošos pēcspēles metienus.

2 VIDEO: Indrašis lielmeistara cienīgā veidā realizē divus pēcspēles metienus

# Maskavas apgabala "Vityaz" un Sanktpēterburgas SKA mača sestajā minūtē laukuma saimnieku aizsargs Kirils Ļjamins uzmeta no tālienes, vārtu priekšā rezultatīvais Niko Ojameki centās pielabot, tā īsti netrāpīja un samulsināja SKA vārtsargu Aleksandru Samonovu - 1:0. Pēc nepilnām astoņām minūtēm ciemiņu soms Jonass Kempainens realizēja skaitlisko vairākumu - 1:1. Šajā nogrieznī vairāk uzbruka viesi, taču lielajā pārtraukumā uz tablo bija līdzsvars.

Otrajā periodā aktivizējās Indraša komanda un septiņās minūtēs salādēja trīs ripas. SKA izturēja pretinieku ilgstošu uzbrukumu un devās uz priekšu, taču pazaudēja ripu un saņēma prettriecienu, ko sekmīgi noslēdza piemaskavietis Mihails Smoļins (2:1). Lielajā skaitliskajā vairākumā soms Niko Ojameki soms netraucēti meta no savas iecienītākās vietas un kļuva par pirmo KHL spēlētāju, kurš šajā sezonā guvis 10 vārtus. "Vityaz" kanādietis Daniels Odets savā zonā uztvēra ripu, lielā ātrumā traucās uz priekšu, nokļuva līdz SKA vārtiem un triumfēja - 4:1.

Trešajā periodā SKA darbojās ar lielu apņēmību un 14 minūtēs iemeta trīs ripas - izcēlās vietējais Antons Burdasovs un kanādietis Lindens Vejs un krievs Vladislavs Cicura (4:4). Spēles 59. minūtē iespējamos uzvaras vārtus guva minētais Odets (5:4), tomēr četras sekundes pirms pamatlaika beigām "Vityaz" vārtsargs Iļja Ježovs spēlētāju aizsegā nenokontrolēja ripas atrašanās vietu, ļaujot "armijniekam" Kirilam Marčenko salīdzinoši viegli panākt 5:5.

Papildlaika pēdējā minūtē Miks Indrašis trāpīja pa vārtu stabu. Pēcspēles metienos latvietis devās izpildīt savu uzdevumu brīdī, kad neveiksmes gadījumā SKA izcīnītu uzvaru. Indrašis aukstasinīgi nopauzēja un raidīja ripu virs vārtsarga labā pleca. Nākamajā metienā "armijnieks" cieta neveiksmi, līdz ar to pēc piecām kārtām bija neizšķirts. Tālāk pretinieks atkal izrādījās nesekmīgs, savukārt Indrašis nopauzēja vēl efektīgāk un no asa leņķa raidīja ripu vārtos - 6:5.

Piemaskavas kluba rindās Miks Indrašis spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā ar krieviem Ņikitu Gončarovu un Aleksandru Jaremčuku, uz ledus pavadīja 17:30 minūtes (starp laukuma spēlētājiem desmitais lielākais laiks komandā), izpildīja divus metienus pa vārtiem, bloķēja divus pretinieku metienus, kā arī uzvarēja trijos no septiņiem iemetieniem un tika noraidīts uz divām minūtēm.

Septiņu zaudējumu sērijas dēļ Indraša komanda iepriekš noslīdēja uz pēdējo vietu Rietumu konferencē, bet trešā uzvara pēc kārtas tagad ļauj pakāpties uz sesto pozīciju. Jaunās sezonas pirmajās 11 spēlēs "Vityaz" klubs izcīnījis 12 punktus, latviešu uzbrucēja krājumā ir trīs vārti un piecas rezultatīvas piespēles.

# Omskas "Avangard" un Jaroslavļas "Lokomotiv" cīņas sākumā ripu iemeta Boba Hārtlija trenētā vienība, taču spēlēs turpinājumā pārsteidzoši dominēja savās iepriekšējās trijās spēlēs zaudējušie "dzelzceļnieki" un guva četrus vārtus - 1:4. Šajā spēlē metienu attiecība bija 13-36.

# Galvenā trenera asistenta Sanda Ozoliņa pārstāvētais Ņižņijovgorodas "Torpedo" savā laukumā ar 5:2 apspēlēja Čeļabinskas "Traktor", kas neizmantoja iespēju kļūt par KHL līdervienību.

KHL mači 27. septembrī

Barys - Avtomobilist5:4 P
Severstal - Sibir1:0
Avangard - Lokomotiv1:4
Torpedo - Traktor5:2
Dinamo Mn - Amur2:1
Vityaz - SKA6:5 PM
Dinamo R - Sochi2:1

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +4 [+] [-]

, 2021-09-27 22:14, pirms 3 gadiem
Bullīši konča no Induļa 👍

  +4 [+] [-]

, 2021-09-27 22:16, pirms 3 gadiem
Indulis the best !!! Labi izvilka Vitjazu,un skaisti piečajarēja Askarovu😉

  +5 [+] [-]

, 2021-09-27 22:19, pirms 3 gadiem
Abi bullīši skaisti, nebija primitīvi un katrs savādāks. Pirmais izskatījās tehniski ļoti grūts, bet veigls skaists it kā pārmetiens pāri vārtsargam. Pirmajā šķita visgrūtākais uzmest ar pareizo metiena spēku - ne par vieglu un ne par smagu. Vidējs kolosāls metiens. Otrajā jau kaut kas līdzīgs Kerča pauzei. Skaisti!

  +5 [+] [-]

, 2021-09-27 22:25, pirms 3 gadiem
Ar meistara cienīgām pauzēm Askarovu pārspēja Indrašis.

  +2 [+] [-]

, 2021-09-27 23:09, pirms 3 gadiem
Maločiks

  +2 [+] [-]

, 2021-09-27 23:48, pirms 3 gadiem
Miks jau arī ir lielmeistars! Kurš katrs vidējais 2x pēc kārtas tādus neiemetīs!

  +3 [+] [-]

, 2021-09-28 00:44, pirms 3 gadiem
Jomajo! Tas taču nav Indrašis, bet Indrašživijs 🤣🤣🤣 Skaisi!!!

  +1 [+] [-]

, 2021-09-28 06:19, pirms 3 gadiem
Abi bullīši bija tiešām skaisti.

     [+] [-]

, 2021-09-28 08:58, pirms 3 gadiem
Masķerstvo ņeprapjoš!