Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ozoliņa "Torpedo" neizmanto iespējas un zaudē līderei, Skudram kārtējā neveiksme

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ozoliņa "Torpedo" neizmanto iespējas un zaudē līderei, Skudram kārtējā neveiksme
Sandis Ozoliņš. Foto: hctorpedo.ru

Divu uzvaru sērija Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pārtrūka trenera asistenta Sanda Ozoliņa pārstāvētajai Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas par spīti vairāk izdarītajiem metieniem (32:25) ar 0:3 savā laukumā atzina līgas līdervienības un pašreizējās Gagarina kausa čempiones Maskavas CSKA pārākumu.

Pirmajā periodā "Torpedo" neizmantoja divas iespējas spēlēt vairākumā, turpinājumā mājiniekiem samaksājot par savu izšķērdību. Otrajā trešdaļā CSKA labā pa reizei izcēlās Ivans Teļegins un Antons Sļepiševs, savukārt pamatlaika pēdējā minūtē Sļepiševs ar raidījumu tukšos vārtos nokārtoja sev dubli un uzstādīja mača gala rezultātu.

Lielisks armijnieku vārtos ar 32 seiviem bija zviedrs Laršs Juhansons. CSKA ar 11 mačos iekrātiem 19 punktiem izvirzījās Rietumu konferences līderpozīcijā, kamēr "Torpedo" ar 12 spēlēs nopelnītiem 14 punktiem joprojām ir ceturtā.

Dienas iepriekšējā cīņā Pētera Skudras vadītā Čeļabinskas "Traktor" piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas, ar 1:2 mājās zaudējot Nursultanas "Barys" komandai, kam, savukārt, šī bija ceturtā uzvara pēc kārtas. "Barys" uzvaru ar 33 atvairītiem metieniem kaldināja naturalizētais zviedru vārtsargs Henriks Karlsons. Izšķirošos vārtus viesu labā trešā perioda 12. minūtē guva kanādietis Korbans Naits.

"Traktor", kam šis šosezon jau bija ceturtais zaudējums ar rezultātu 1:2, 13 spēlēs sakrājusi 11 punktus, kas komandai Austrumu konferencē pašlaik dod septīto pozīciju. Tikmēr "Barys" ar 14 punktiem desmit spēlēs pacēlusies uz otro vietu.

KHL spēļu rezultāti, 27. septembris

KomandasRez.
Traktor - Barys1:2
Torpedo - CSKA0:3