Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Auda" debijā Eirokausos vairākumā atspēlējas un izcīna neizšķirtu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Auda" debijā Eirokausos vairākumā atspēlējas un izcīna neizšķirtu
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš

UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas otrajā kārtā pašmāju kausa izcīņu uzvarētāju duelī Ķekavas "Auda" spēkojās neizšķirti (1:1) pret Trnavas "Spartak" komandu no Slovākijas.

Pirmo bīstamo uzbrukumu noorganizēja "Auda", trešajā minūtē pēc centrējuma netraucētu sitienu ar galvu no dažu metru attāluma veicot vācietim Niko Bretšneideram, kurš bumbu raidīja vārtsargam kājās, viesiem paglābjoties no nokļūšanas iedzinējos.

Dažas minūtes vēlāk "Spartak" savu iespēju izmantoja sekmīgāk: viesu veikto tālsitienu atvairīja Roberts Ozols, pirmais pie bumbas tika Trnavas komandas spēlētājs, kurš to iespēlēja burzmā soda laukuma dziļumā, kur precīzu sitienu veica 19 gadīgais Sebastjans Koša.

16. minūtē vēlreiz aktīvā darbībā iesaistījās Ozols, glābjot savu komandu pretinieka izrāviena laikā. Neilgi pēc tam tuvu vārtu guvumam bija "Auda", pēc standartsituācijas izspēles mājiniekam bumbu sitot vārtu tālajā stūrī, kur situāciju glāba "Spartak" vārtsargs Martins Vantruba.

Haotiskā futbolā pirmā puslaika turpinājumā bīstamāk uzbruka "Spartak", tomēr rezultāts vairs nemainījās.

Būtisks pavērsiens notika 35. minūtē, kad otro dzelteno kartīti nopelnīja "Spartak" argentīniešu aizsargs Nikolass Gorosito.

Pēc 15 minūšu atelpas iniciatīva piederēja "Audai", kura vienīgā sita pa vārtiem.

60. minūtē "Auda" izlīdzināja rezultātu, portugāļa Mateuša Klementes pa zemi veikto tālo piespēli uzbrukuma smailē uztverot brazīlietim Režinaldu Ramirisam, kurš ilgi negaidīja un aši veica sitienu vārtu tuvajā stūrī, pārsteidzot neveiksmīgu pozīciju ieņēmušo vārtsargu un panākot 1:1.

Atlikušajās 40 minūtēs "Auda" turpināja vairāk kontrolēt bumbu un uzbrukt, tomēr nespēja vēlreiz veikt triecienu pretinieku aizsardzībai.

Ķekavas "Auda" – Trnavas "Spartak" 1:1 (0:1)
Vārti: Ramiriss 60' – Koša 8'.
Noraidījumi: Gorosito 35'.
Brīdinājumi: Ačols 41', Ulimbaševs 46', Ramiriss 78' – Gorosito 19', 35'.
Auda: R. Ozols – Minkevičs, Isajevs (Atukvejs 46'), Mikuličs – Ačols (Piteo 63'), Klemente, Ulimbaševs (Saveļjevs 79'), Bretšneiders, Ogunniji – Manē, Ramiriss.
Spartak: Vantruba – Gorosito, Koša, Mikovičs, Koštrna – Prohāzka, Štefāniks (Ujlakī 73'), Bukata (Bainovičs 76') – Ofori (Žeļkovičs 46'), Daniels (Kompans Brezniks 89'), Ristovskis (Ikugars 89').
Galvenais tiesnesis: Kāri Hevdanums (Fēru salas).

Latvijas klubi Eirokausu otrajā kvalifikācijas kārtā

Tur.Pāris1. sp.2 sp.
KLTre Penne – Valmiera0:301.08.
KLRFS – Sabah0:203.08
KLKecskemet – Riga2:103.08
KLAuda – Spartak Trnava1:103.08

  +6 [+] [-]

, 2023-07-27 22:14, pirms 11 mēnešiem
Neslikti. Interesanti, ka citās komandās portugāļi un brazīlieši spēlē savām futbola nācijäm atbilstoši un gūst vārtus, tikai Valmierā vienīgi kolumbietis Mena rāda izcilu spēli, kamēr pārējie futbola lielvalstu dēli tikai bumbojas šķērsām laukumam...

  +5 [+] [-]

, 2023-07-27 22:24, pirms 11 mēnešiem
Neviens neko no Audas negaidīja, bet reāli Auda parādīja labu spēli. Var pat pie nelielas veiksmes tikt nākamajā kārtā.

  +3 [+] [-]

, 2023-07-27 22:27, pirms 11 mēnešiem
Vismaz 0.125 punkti virslīgas reitingam, atbildes spēlē gan būs grūti pozitīvu rezultātu panākt.
Ir iespēja kaut kur redzēt bumbas kontroles %?

     [+] [-]

, 2023-07-27 22:32, pirms 11 mēnešiem
Ananass rakstīja: Vismaz 0.125 punkti virslīgas reitingam, atbildes spēlē gan būs grūti pozitīvu rezultātu panākt.
Ir iespēja kaut kur redzēt bumbas kontroles %?
Paralēli skatoties spēli šķita, ka Auda kontrolē spēli pēc noraidījuma, bet statistikā rakstīts, ka Audai tikai 54% bumbas kontrole.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-27 22:38, pirms 11 mēnešiem
Būs ļoti jāpaveicās izbraukumā, bet vismaz ir cerība kaut vai 20%

     [+] [-]

, 2023-07-27 22:47, pirms 11 mēnešiem
Auda jau ir uzlekusi augstāk par pēcpusi. Šeit visi gaidīja divus zāģus, bet re kā sanāca. Lai veicās. Pagaidām lielākās izredzes ir Valmierai, tad Rīgai un biku mazākas Audai, kurš varēja to iedomāties pirms spēles. (izņemot Valmieru, kurai izredzes tikt tālāk jau pēc izlozes bija 90+ %)

     [+] [-]

, 2023-07-27 22:51, pirms 11 mēnešiem
Garais1606 rakstīja: Auda jau ir uzlekusi augstāk par pēcpusi. Šeit visi gaidīja divus zāģus, bet re kā sanāca. Lai veicās. Pagaidām lielākās izredzes ir Valmierai, tad Rīgai un biku mazākas Audai, kurš varēja to iedomāties pirms spēles. (izņemot Valmieru, kurai izredzes tikt tālāk jau pēc izlozes bija 90+ %)
Nu paga, arī RFS ir izredzes. Tik daudz momentu, tie paši Kuadio, Iličs un Diomandē jau pēdējā laikā izmanto tos

     [+] [-]

, 2023-07-27 23:05, pirms 11 mēnešiem
Garais1606 rakstīja: Auda jau ir uzlekusi augstāk par pēcpusi. Šeit visi gaidīja divus zāģus, bet re kā sanāca. Lai veicās. Pagaidām lielākās izredzes ir Valmierai, tad Rīgai un biku mazākas Audai, kurš varēja to iedomāties pirms spēles. (izņemot Valmieru, kurai izredzes tikt tālāk jau pēc izlozes bija 90+ %)
Ja man būtu jāliek procenti par tikšanu nākamajā kārtā pēc pirmā mača tad:
Valmiera FC, 99%
Riga FC, 55%
FK Auda, 30%
RFS, 25%

     [+] [-]

, 2023-07-27 23:27, pirms 11 mēnešiem
Atmosfēra stadionā super, rezultātu varēja mēģināt izvilkt 2:1 ar vairākumu, bet 1:1 arī ir labi. Cerams iedos pārliecību uz nākamo spēli un intriga saglabājās kaut mazliet. Kurš to būtu domājis, ka no Rīgas klubiem (nosacīti Auda) Auda nospēlēs vislabāk pirmajā spēlē.
Slēpts komentārs: Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts

  -1 [+] [-]

, 2023-07-27 23:40, pirms 11 mēnešiem
Biju uz Audas spēli skonto stadionā.2. Puslaikā pretinieki retu reizi tika ārā no savas laukuma puses, Auda saspēlējās pa perimetru, bet īsti nezināja ko iesākt... tas ,protams, uz vairākuma rēķina. Nevienai no komandām tālāk par nākamo kārtu netikt...
Slovāki amatieri,bet savās mājās domājams paņems uz pieredzīti.
Slēpts komentārs: Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts

     [+] [-]

, 2023-07-28 00:05, pirms 11 mēnešiem
Malači FK Auda - lai arī cik mirkļiem nogurdinoši garlaicīgs izskatās tas Spāniajs izlases spēles stils tikai 5x lēnāks, kad ir bumbas kontrole un teju vairākas minūtes savāa starpā ar bumbu saspēlejas 4-5 spēlētāji, tomēr galvenais ir rezultāts. FK Auda atnesa Virslīgai reitinga tabulā punktus, lai arī no viņiem tieši gaidīja tos vismazāk. Ja FK Auda sakārtotu aizsardzību, tad šis klubs mums Virslīgā būtu samērā unikāls ar savu spēles stilu un taktiku!

     [+] [-]

, 2023-07-28 00:07, pirms 11 mēnešiem
mrosis rakstīja: Biju uz Audas spēli skonto stadionā.2. Puslaikā pretinieki retu reizi tika ārā no savas laukuma puses, Auda saspēlējās pa perimetru, bet īsti nezināja ko iesākt... tas ,protams, uz vairākuma rēķina. Nevienai no komandām tālāk par nākamo kārtu netikt...
Slovāki amatieri,bet savās mājās domājams paņems uz pieredzīti.
FK Auda trūkst izcila uzbrucēja priekšā, kas varētu saņemt bumbu un ar vienu/divām kustībām gūt vārtus. Viņiem lieti būtu noderējis V.Gutkovskis pašā priekšā, jo pie esošajiem uzbrucējiem izskatās, ka ir problēmas ar to, ka FK Auda uzbrucēji nav liela auguma, kas bieži rezultējas ar to, ka pēc centrējuma iekšā pretinieku aizsargi mierīgi savāc bumbu.

     [+] [-]

, 2023-07-28 00:46, pirms 11 mēnešiem
Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts rakstīja: AfroAuda, AfroValmiera, AfroRFS, AfroRiga, kāmēr pretinieku komandas ir izteikti Baltas, vismaz šovakar, interesanti, kāpēc tā?
Man būtu vienalga kādā krāsā ir Audas spēlētāji, bet galvenais, ka labi spēlē un varbūt pat uz Rīgu atvedīs tādu komandu kā Lech.

  +3 [+] [-]

, 2023-07-28 07:43, pirms 11 mēnešiem
To Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts

Man drīzāk rodas jautājums, kādēļ policija nereaģē uz šādiem rasistiskiem komentāriem...es neesmu nekāds tiesību aizstāvis, bet būtu interesenti paskatīties, kā tādus kā Tu vienreiz sauc pie atbildības. Tāds kā fizikas eksperiments.
Slēpts komentārs: Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts
Slēpts komentārs: bassline

     [+] [-]

, 2023-07-28 14:14, pirms 11 mēnešiem
Brīvību Derekam Šovinam! A-Burts rakstīja: Pirmkārt, lai kaut ko sauktu pie atbildības, ir vajadzīga CIETUSĪ PUSE, kuri tad ir tie cietušie, vai tu tas būsi ar pārējiem antirasistu antiņiem šajā portālā? Otrkārt, pēc kuras valsts likumiem lai mani tiesā un kurā valstī man būtu jaizcieš sods? Latvijā es neatrodos un arī šis portāls nav reģistrēts Latvijā Tas, ka šeit raksta Latviski, nav nekāds pamatojums kādu saukt pie atbildības atbilstoši LR likumdošanai
Paņems priekšā pēc franku, zviedru un lv likumdošanas. Lv trāpītos maigākais variants.

     [+] [-]

, 2023-07-28 14:23, pirms 11 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Paņems priekšā pēc franku, zviedru un lv likumdošanas. Lv trāpītos maigākais variants.
Kādā veidā tas būtu REĀLI iespējams? Lai to praktiski realizētu, ir vajadzīgs pieprasījums interpolam Līdz interpola līmenim, diemžēl, mani pāridarījumi āfropērtiķiem nu nekādīgi nevelk Tak neies Franku policija čakarēties ar kaut kādiem tur iesniegumiem no nezin kurienes, par to , ka es kaut ko tur kautkad esmu rakstījis kaut kādā tur portālā kautkādā tur mēlē