Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Horvātijai pirms 1/8 fināla pret spāņiem liels trieciens - nevarēs palīdzēt Perišičs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Horvātijai pirms 1/8 fināla pret spāņiem liels trieciens - nevarēs palīdzēt Perišičs
Ivans Perišičs. Foto: AFP/Scanpix

Horvātijas Futbola federācija paziņojusi, ka pussargam Ivanam Perišičam konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes. Viņam nāksies desmit dienas pavadīt karantīnā, tādējādi pirmdien paredzētajā astotdaļfināla cīņā pret Spānijas izlasi horvātiem būs jāiztiek bez viena no līderiem.

"Vakar vakarā saņēmām veikto analīžu rezultātus, un tie parādīja, ka nacionālās valstsvienības dalībniekam Ivanam Perišičam konstatēts koronavīruss. Izlases medicīniskais personāls izolēja Ivanu no pārējās komandas un uzreiz informēja epidemioloģiskos dienestus par situāciju. Perišičs desmit dienas pavadīs karantīnā un nevarēs palīdzēt Horvātijas izlasei. Visiem pārējiem futbolistiem, personālam un delegācijai analīzes bija negatīvas. Izlase no rīta lidos uz Kopenhāgenu, kur pirmdien aizvadīs astotdaļfinālu pret Spāniju," teikts šodien Horvātijas Futbola federācijas publicētajā paziņojumā.

Horvāti turnīru sāka ar 0:1 pret Anglijas izlasi, kam sekoja neizšķirts 1:1 pret čehiem. Lai tiktu tālāk, noslēdzošajā spēlē vajadzēja uzvarēt Skotijas valstsvienību, un tas izdevās – 3:1. Perišičs guva vienīgos vārtus pret Čehiju un pielika punktu duelī pret skotiem, tādējādi viņš guvis pusi no komandas vārtiem Eiropas čempionātā.

Perišičs ir viena no Horvātijas lielākajām zvaigznēm. Kopš 2015. gada viņš pieder Milānas "Inter", kas aizvadītajā sezonā triumfēja Itālijas čempionātā. Pa vidu viņš vienu sezonu bija izīrēts Minhenes "Bayern". Perišiča kontā ir divi Vācijas Bundeslīgas tituli, triumfs A sērijā, kā arī Čempionu līgas tituls.

Skaties Euro 2020 tiešraides Go3, TV6 un 3+

Izmantotie resursi:
https://hns-cff.hr/news/22879/ivan-...

     [+] [-]

, 2021-06-27 11:28, pirms 3 gadiem
Tā ir, ka nav vakcinējies... uz pusfinālu 7.jūlijā var tikai cerēt horvāti atpakaļ ierindā.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-27 12:56, pirms 3 gadiem
Kārtējā dīvainība ar to kovidu. Kā var saslimt tikai viens cilvēks no visas komandas (kopā ar personālu apm. 50 cilv.), ja visi dzīvo kopā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-06-27 15:41, pirms 3 gadiem
Baumo, ka rudenī būšot ceturtais covid vilnis! Nākamā gada pavasaris vispār būšot smagāks nekā pagājušā gada!

     [+] [-]

, 2021-06-27 17:18, pirms 3 gadiem
Kovid afēra.... Ar humoru par mūslaiku realitāti ...Perfekts veids, kā legalizēti ietekmēt sporta spēļu rezultātus - testē sporta komandas līderus tik ilgi, kamēr koviderasu pravietis(tests) izmet "pozitīvs" murgojumu... un starp citu naivie ļautiņi tik tic(ja tests ko rāda, tad āmen baznīcā, jautājumu vairs nav...) kā mežoņi, lai gan pats testu izgudrotājs, pirms tika noslepkavots, paziņoja, ka viņa radītā metode nekalpo vīrusa noteikšanai. Un, kā gan neticēs, ja propagandas uzsūcēji seko naudai un korupcijai un kā gan lai netic, ja pietrūkst dūšas nostāties pret kolektīvo solidārdebilitāti = uzpurnis, tests, vakcīna - dārzenis, kas "seko zinātnei" un kuram "interese par zinātni" nez kāpēc parādījās tieši propagandas melu rezultātā...

  +1 [+] [-]

, 2021-06-27 18:10, pirms 3 gadiem
marexs rakstīja: Kovid afēra.... Ar humoru par mūslaiku realitāti ...Perfekts veids, kā legalizēti ietekmēt sporta spēļu rezultātus - testē sporta komandas līderus tik ilgi, kamēr koviderasu pravietis(tests) izmet "pozitīvs" murgojumu... un starp citu naivie ļautiņi tik tic(ja tests ko rāda, tad āmen baznīcā, jautājumu vairs nav...) kā mežoņi, lai gan pats testu izgudrotājs, pirms tika noslepkavots, paziņoja, ka viņa radītā metode nekalpo vīrusa noteikšanai. Un, kā gan neticēs, ja propagandas uzsūcēji seko naudai un korupcijai un kā gan lai netic, ja pietrūkst dūšas nostāties pret kolektīvo solidārdebilitāti = uzpurnis, tests, vakcīna - dārzenis, kas "seko zinātnei" un kuram "interese par zinātni" nez kāpēc parādījās tieši propagandas melu rezultātā...
Klau, es gribēju pakonsultēties. Zinu, ka tev ne pirmo reizi parādās talants uz tādiem dusmīgiem jaunvārdiem (šoreiz - koviderass, solidārdebilitāte). Vai ir kaut kur kāda vārdnīca, no kurienes pasmelties idejas vai arī ir vienoti fonētiskie likumi?

Man, piemēram, konkrēts jautājums par šo tēmu - vai pastiprinošo galotni "rasts" drīkst likt klāt jebkuram lietvārdam, vai tomēr tur kaut kādi fonētikas principi jāievēro? Paldies.

  -2 [+] [-]

, 2021-06-27 23:07, pirms 3 gadiem
Leitnants rakstīja: Tā ir, ka nav vakcinējies... uz pusfinālu 7.jūlijā var tikai cerēt horvāti atpakaļ ierindā.
Tu debiils esi? Cik reizhu var teikt - pat ja esi vakcineejies, tas NEKAA tevi nepasargaa no saslimshanas, vari tikai pamatoti cereet, ka nesaslimsi smagi un neatmetiisi kjepas.

Atkaartoju - jaa, tu vari inficeeties, jaa, vari saslimt, un jaa, vari paarneesaat viirusu! Nu cik var teikt, velns paraavis!

     [+] [-]

, 2021-06-28 01:48, pirms 3 gadiem
Labi ka taa rakstīja: Tu debiils esi? Cik reizhu var teikt - pat ja esi vakcineejies, tas NEKAA tevi nepasargaa no saslimshanas, vari tikai pamatoti cereet, ka nesaslimsi smagi un neatmetiisi kjepas.

Atkaartoju - jaa, tu vari inficeeties, jaa, vari saslimt, un jaa, vari paarneesaat viirusu! Nu cik var teikt, velns paraavis!
Nelamājies, tavs 13 gadus vecais konts tiks nobanots! Vakcinācija novērš vīrusa pārnēsāšanu un izplatību, tā kā netieši Leitnantam bija 100% taisnība.

     [+] [-]

, 2021-06-28 08:54, pirms 3 gadiem
kapteiniz rakstīja: Nelamājies, tavs 13 gadus vecais konts tiks nobanots! Vakcinācija novērš vīrusa pārnēsāšanu un izplatību, tā kā netieši Leitnantam bija 100% taisnība.
Labi, iipashiem cilveekiem atkaartoju veelreiz, capslock nelietoshu - tu stulbs esi?! Ar nezinaashanu nelielaas, bet shkjiet, ka ir iznjeemumi.

Apakshaa rakstiitais no zinaatniekiem, kas to vakciinu radiija. Pienjemu, ka anglju valodaa lasiit maaki, arii saproti, ka avots ir ticams.
____________________________________________
Covid: Oxford jab offers less S Africa variant protection
https://www.bbc.com/news/uk-55967767

"A study outlining early trials, first reported by the Financial Times, suggests the vaccine offered "minimal protection" against mild and moderate disease caused by the variant, the University of Oxford said.
[...]
Andrew Pollard, professor of paediatric infection and immunity and chief investigator on the Oxford vaccine trial, said: "This study confirms that the pandemic coronavirus will find ways to continue to spread in vaccinated populations, as expected [...]"
[...]
If people are still getting sick, even if it's mild, then they can spread the virus and that will make it harder to get on top of cases.
[...]
In a news conference on Sunday, Prof Shabir Madhi, who has led trials for the Oxford-AstraZeneca vaccine in South Africa, said the study had been "largely disappointing" in terms of the jab's efficacy against the South Africa variant.
"Unfortunately, the AstraZeneca vaccine does not work against mild and moderate illness," he said, [..]"

Avots: BBC

https://www.bbc.co.uk/news/uk-55967...

     [+] [-]

, 2021-06-28 08:56, pirms 3 gadiem
kapteiniz rakstīja: Nelamājies, tavs 13 gadus vecais konts tiks nobanots! Vakcinācija novērš vīrusa pārnēsāšanu un izplatību, tā kā netieši Leitnantam bija 100% taisnība.
Un ja kaads var pretargumenteet manis mineetajiem faktiem, luugtum - kaut 5x nobanojiet manu kontu!

Bet kameer nav nevienam argumentu pretii - tureet muti ciet!

     [+] [-]

, 2021-06-28 09:03, pirms 3 gadiem
kapteiniz rakstīja: Nelamājies, tavs 13 gadus vecais konts tiks nobanots! Vakcinācija novērš vīrusa pārnēsāšanu un izplatību, tā kā netieši Leitnantam bija 100% taisnība.
Nee, nu tev taisniiba, ka izteicos emocionaali (un to nesaku aiz baileem, ka nobanos kaads manu kontu ), bet pats par to studeeju, lasu arii ellishkjiigi daudz un kaut ko zinu, taapeec (nemaz nerunaajot par psihopaatiem, kuri domaa, ka vinjiem chipu ieshpricees vai no embrijiem taisiita vakciina) vienkaarshi nepatiik, kad runaa nepareizas lietas.

Mees visi, VISI to dabuusim - taadu vai citaadu versiju (ja jau neesam dabuujushi, pashi to vispaar nenojaushot).

Vieniigais celjsh - ilgterminjaa kachaat imunitaati, bet to ar shpriciiti nedabuut. Bet to jau neviens neuzdriiksteesies atklaati pateikt, jo recepti vajag shodien, tagad un tuuliit.

     [+] [-]

, 2021-06-28 09:16, pirms 3 gadiem
kapteiniz rakstīja: Nelamājies, tavs 13 gadus vecais konts tiks nobanots! Vakcinācija novērš vīrusa pārnēsāšanu un izplatību, tā kā netieši Leitnantam bija 100% taisnība.
Un ja nu ljoti detalizeeti, tad varbuut saakotneeji jaa, vakciina izplatiibu ierobezhoja tai saakumversijai - tik neliela probleema, ka shodienas apstaakljos jau sen ir gan Dienvidaafrika, gan tagad jau, piemeeram, UK galvenokaart Indijas Delta - un tur nu var ieskrieties ar to esosho vakciinu, kuru visi taa gaidiija/joprojaam gaida rindaa un shpricee kaa nez kaadu panaceju.

Par veelu naac, mans draugs...