Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Ventspilniekam Būmeisteram rokas lūzums un izslēgšanas turnīrs beidzies

Agris Suveizda

Ventspilniekam Būmeisteram rokas lūzums un izslēgšanas turnīrs beidzies
Rodrigo Būmeisters. Foto: Jānis Martels

Basketbola kuba "Ventspils" uzbrūkošajam aizsargam Rodrigo Būmeisteram traumas dēļ Latvijas Basketbola līgas (LBL) izslēgšanas turnīrs ir noslēdzies, aģentūrai LETA apstiprināja kluba ģenerālmenedžeris Ralfs Pleinics.

"Ventspils" otrdien LBL pusfināla sērijas pirmajā spēlē mājās ar 83:90 papildlaikā atzina "Ogres" pārākumu un sērijā līdz trīs uzvarām nonāca iedzinējas lomā ar 0-1.

Mača piektajā minūtē Būmeisters pēc sadursmes ar pretinieku soda laukumā neveiksmīgi piezemējās un nevarēja turpināt cīņu. 21 gadu vecais basketbolists kritienā lauzis roku un šosezon vairs nevarēs atgriezties laukumā.

Būmeisters Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā šosezon piedalījās 28 mačos, kuros caurmērā nepilnās 23 minūtēs guva 6,3 punktus, izcīnīja 3,5 atlēkušās bumbas, atdeva 3,3 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 1,4 bumbas.

"Ventspils", tāpat kā "VEF Rīga", bija viena no divām Latvijas-Igaunijas līgas labākajām pašmāju vienībām un vietu pusfinālā nodrošināja automātiski, kamēr "Ogre" "play-off" pirmajā kārtā ar 3-0 pārspēja "Liepāju".

Izmantotie resursi:
LETA