Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL drafta pirmajās prognozēs no latviešiem iekļauts "Zemgales" uzbrucējs Rullers

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL drafta pirmajās prognozēs no latviešiem iekļauts "Zemgales" uzbrucējs Rullers
Rainers Rullers. Foto: Zemgale/LLU

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Centrālais skautošanas departaments publicējis sarakstu ar vairāk nekā 350 spēlētājiem, kuriem sekot, gaidot nākamā gada jūnija beigās Nešvilā paredzēto draftu. No latviešiem iekļauts tikai centra uzbrucējs Rainers Rullers.

17 gadus vecais Rainers Rullers vasarā mainīja komandu un pievienojās Latvijas čempionei "Zemgalei"/LLU. Spēlējot Somijas pēc spēka otrajā līgā jeb "Mestis" uzbrucējs desmit mačos iekrājis divas rezultatīvas piespēles, kamēr pašmāju čempionātā ar 11 punktiem astoņās cīņās ir rezultatīvākais komandā.

Sarakstā iekļautie spēlētāji sarindoti trīs kategorijās, un Rullers iekļauts zemākajā, kas prognozē draftēšanu ne augstāk par ceturto kārtu.

Augustā centra uzbrucējs pārstāvēja Latvijas U20 izlasi pasaules čempionātā un izcēlās ar vārtiem uzvarā pret Čehiju. Iepriekš Rullers spēlējis arī U18 izlases rindās.

Par nākamā gada drafta, kas notiks 29. jūnijā Nešvilā, galveno favorītu jau gadiem tiek uzskatīts kanādiešu centra uzbrucējs Konors Bedārds. 17 gadus vecais hokejists sezonu Rietumu hokeja līgā (WHL) sācis ar 21 punktu 12 spēlēs.

Ar pilnu sarakstu iespējams iepazīties šeit.

Šovakar pulksten 19:15 Latvijas čempione "Zemgale"/LLU viesos spēkosies pret turnīra līdervienību "Mogo"/LSPA, tiešraide portālā Sportacentrs.com.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay"platformā.

  -1 [+] [-]

, 2022-10-26 08:59, pirms gada
Nu ļoti labi, lai arī pārējiem ir motivācija censties!
Tikai žēl, ka tūlīt kā kaut kas būs sanācis - āzītis un ruksītis sev sāks medaļas piekarināt, ka tas viss ir viņu nopelns...

     [+] [-]

, 2022-10-26 09:21, pirms gada
#22924 rakstīja: Nu ļoti labi, lai arī pārējiem ir motivācija censties!
Tikai žēl, ka tūlīt kā kaut kas būs sanācis - āzītis un ruksītis sev sāks medaļas piekarināt, ka tas viss ir viņu nopelns...
Nu, baigi jau vēl tas neko daudz nenozīmē - pirmkārt, Ruleram ir C reitings - tas nozīmē pēdējās kārtas, ja vispār draftē. Līdz pavasarim vēl viss mainīsies.
Otrkārt, ja par āzi un ruksi - tad Rulers šo uzmanību nopelnīja nevis Mestis, bet gan jau pavasarī U18 PČ un augustā U20 PČ.

     [+] [-]

, 2022-10-26 09:28, pirms gada
Slovākiem atkal 2 kandidāti uz pirmo kārtu:
https://www.eliteprospects.com/play...
https://www.eliteprospects.com/play... .

     [+] [-]

, 2022-10-26 13:48, pirms gada
Abrags rakstīja: Slovākiem atkal 2 kandidāti uz pirmo kārtu:
https://www.eliteprospects.com/play...
https://www.eliteprospects.com/play... .
Pagaidām par šī gada diviem numuriem neko nedzird.

     [+] [-]

, 2022-10-26 14:36, pirms gada
kino rakstīja: Pagaidām par šī gada diviem numuriem neko nedzird.
bet drafta prognozēs viņi ir - pie kam, līdz šim Dvorskim visi paredz vietu 1. kārtas pirmajā desmitniekā - kaut kur starp #6 un #9 izvēlēm.

     [+] [-]

, 2022-10-26 17:33, pirms gada
Abrags rakstīja: bet drafta prognozēs viņi ir - pie kam, līdz šim Dvorskim visi paredz vietu 1. kārtas pirmajā desmitniekā - kaut kur starp #6 un #9 izvēlēm.
Ir neliels uzplaukums. Jo nu bija padaudz nīkulīgu gadu pēc kārtas tādos solīdos talantos.

     [+] [-]

, 2022-10-26 17:44, pirms gada
Abrags rakstīja: Otrkārt, ja par āzi un ruksi - tad Rulers šo uzmanību nopelnīja nevis Mestis, bet gan jau pavasarī U18 PČ un augustā U20 PČ.
Ja jau abraģels saka šādi, tad ir skaidrs, ka tieši Mestisā viņu pamanīja