Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Mums ir savs vērtējums par neieskaitītajiem vārtiem"

Andrejs Siliņš

Ankipāns: "Mums ir savs vērtējums par neieskaitītajiem vārtiem"
Ģirts Ankipāns, Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

LETA. Latvijas vienības Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns pauda apmierinātību ar vienības demonstrēto spēles kvalitāti piektdien aizvadītajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret spēcīgo Sanktpēterburgas SKA.

"Ļoti azartiska spēle ar daudz cīņām un lielu pašatdevi. Otrajā periodā nedaudz pazaudējām ripu un pretinieks mūs iespieda zonā. Esmu apmierināts ar komandas spēles kvalitāti. Kopsummā ļoti sakarīga spēle," apmierinātību pēc zaudējuma neslēpa Ankipāns.

Trešajā trešdaļā rīdziniekiem netika ieskaitīti gūti vārti, turklāt uzreiz pēc tam SKA guva uzvaru nesošos vārtus.

"Mums ir savs vērtējums par neieskaitītajiem vārtiem, to atstāšu pagaidām pie sevis," teica Ankipāns, kurš bija apmierināts arī ar aizsarga Kristapa Sotnieka spēli, lai gan viņš šajā mačā nopelnīja sešas soda minūtes. "Jebkurš noraidījums ir nepatīkams. Sotnieks centās un veica ļoti lielu darba apjomu."

Tāpat jau ceturto spēli pēc kārtas uz Rīgas "Dinamo" soliņa nebija viena no asistentiem Arta Ābola. "Tāds ir mūsu sadarbības modelis. Kamēr tas nes rezultātu, tikmēr tas ir veiksmīgs."

Savukārt SKA galvenais treneris Iļja Vorobjovs norādīja, ka šī bijusi smaga un nervoza spēle.

"Hokejisti malači, ka uzvarēja. Zinājām, ka Rīgas "Dinamo" mājās spēlē ļoti labi," pauda Vorobjovs.

Izmantotie resursi:
LETA

  -2 [+] [-]

, 2018-10-26 23:22, pirms 5 gadiem
Ankipān - kolchozā nepiedien čīkstēt intervijās,te jāsadzer ar tiesnešu brigādi,jāatpizģī,jāsabučojas un viss būs ok! Nu sliktākā gadījienā var viņus ar nūju sist gar bortu jau spēles laikā,kā kārtīgai psrs atraugai piedien.
PS iesaku prēmijās sarkanā ģināmo sportistiem izsniegt semkas un vodkas talonus - tad tik redzēsiet rezultātus!
PPS es jau saprotu,nauda nesmird un visi alkst dzīvot kā kapitālisma glancētajos izdevumos...

 +11 [+] [-]

, 2018-10-26 23:42, pirms 5 gadiem
Ir vienreiz jāsāk runāt par strīpaino izdarībām! Nevis tikai paturēt viedokli pie sevis! Ja dažādām komandām eksistē dažādi spēles noteikumi, tad nav ko tādā līgā spēlēt! Vai vismaz vainīgie lai saņem sodu!! Vienu laiku jau bija labi, bet tagad atkal viss šajā ziņā greizi iet! Ģirt, saņem drosmi un triec dūri galdā!

  +8 [+] [-]

, 2018-10-27 00:00, pirms 5 gadiem
Jautājums. Vai patiešām SKA ir jāvelk tiesnešiem?
Slēpts komentārs: supershulc

  +3 [+] [-]

, 2018-10-27 05:39, pirms 5 gadiem
Jūs piedalaties kolhozā,tā ka samierinieties ar to kas jums tiek dots.

  +3 [+] [-]

, 2018-10-27 09:57, pirms 5 gadiem
supershulc rakstīja: Tie, kas ir neapmierināti ar tiesneša darbību neieskaitītajos vārtos, vai jūs esat pārliecināti, ka pareizi traktējat noteikumus? Vai, lai neieskaitīu vārtus, uzbrucējam, kas metiena brīdī stāv vārtsarga laukumā ir jāskar vārtsargs, vai pietiek ar to, ka traucē redzamību?
Sēdies 2! Kad viena no komandām ir SKA, pietiek ja vārtsargam aizsedz redzamību (uz citām spēlēm tas neattiecas)
Slēpts komentārs: strops

 +10 [+] [-]

, 2018-10-27 10:32, pirms 5 gadiem
Nezin vai pašiem SKA nav pretīgi spēlēt ka tiesneši viņus tā velk....

  +5 [+] [-]

, 2018-10-27 11:10, pirms 5 gadiem
nevajag neko vērtēt, vajag iesniegt protestu.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-27 11:12, pirms 5 gadiem
Hasheks rakstīja: Nezin vai pašiem SKA nav pretīgi spēlēt ka tiesneši viņus tā velk....
īpaši koskirainena neieskaitītos vārtus bullīšos...neviens neko nevelk, vienkārši tāds ir tiesnešu līmenis un ja visas komandas pēkšņi izdomās iebilst oficiālos veidos tad tas varētu mainīties, bet ja ne tad ne, cik reizes nenoraidīja spēlē par tādiem pārkāpumiem kādus iedeva sodus dinamo beigās...parasti gan ir otrādi, ne konsekvences, ne kvalitātes tiesnešos nav..

  +4 [+] [-]

, 2018-10-27 11:22, pirms 5 gadiem
heh rakstīja: nevajag neko vērtēt, vajag iesniegt protestu.
Bija jau vienā no pirmajām sezonām, kur Miķelis iemeta Kazaņā pret Ak Bars tīru golu, kuru bez paskaidrojumiem vienkārši neieskaitija. Uz to brīdi ja nemaldos būtu 2:1 DR labā un 1-2 minūtes jāspēlē pamatlaikā tikai. Neieskaitija un Ak Bars uzvarēja iemetot OT vai pašās pamatlaika beigās. Bija protests no mums, komisija atzina, ka tiesnesis nesaprotamu iemeslu pēc neieskaitija tīrus vārtus. Tur vispār no puszonas apmēram vienkārši iemeta ripu vārtos.Bet punktus jau tas neatgriezīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-10-27 12:58, pirms 5 gadiem
Guntar Caca, kaifojot nesūkā pirkstus, kurus bāz anālajā caurumā.Palūdz labāk Funi lai iedod tev aizvaidzeni.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-27 14:28, pirms 5 gadiem
heh rakstīja: nevajag neko vērtēt, vajag iesniegt protestu.
Var jau iesniegt protestu, bet vai no ta liela jega? Kas attiecas uz gola pareizibu - nu tur var traktet dazadi. Traucet jau Klarks vartsargam neko netrauceja, taja pasa laika vartsarga laukuma vins atradas, to nu skaidri visos atkartojumos var redzet. Ta ka tikpat labi gols vareja tikt skaitits, bet tad protestetu SKA puse. Ta ka - cik gars, tik plats. Bet nu seit acimredzot nospeleja tas faktors, ka tik stridigas epizodes, kada bija si, tiek tiesats par labu favoritam, proti, saja gadijuma SKA.

     [+] [-]

, 2018-10-27 15:20, pirms 5 gadiem
var jau arī protestu nesniegt- maza jēga ar tālāku negatīvu perspektīvu, tomēr DR galv.treneris pārāk diplomātisks, ieturēts vaiatkarīgs...

  +1 [+] [-]

, 2018-10-27 16:50, pirms 5 gadiem
Viss ir vienkārši - tiesnesis uzlika visu savu naudu toto uz SKA uzvaru...

  -1 [+] [-]

, 2018-10-27 18:01, pirms 5 gadiem
es uzdevu jautaajumu, vai tiesneshiem ir taisniiba neieskaitiitajos vaartos, vai nee un vai RD liidzjuteeji traktee noteikumus pareizi, pretii lasu komentaarus, ka viss ir nopirkts un sanjemu miinusus

  +1 [+] [-]

, 2018-10-27 18:47, pirms 5 gadiem
denebs rakstīja: Ir vienreiz jāsāk runāt par strīpaino izdarībām! Nevis tikai paturēt viedokli pie sevis! Ja dažādām komandām eksistē dažādi spēles noteikumi, tad nav ko tādā līgā spēlēt! Vai vismaz vainīgie lai saņem sodu!! Vienu laiku jau bija labi, bet tagad atkal viss šajā ziņā greizi iet! Ģirt, saņem drosmi un triec dūri galdā!
Neviens nerunā, jo nedrīkst. Dabūsi sodu.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-27 18:55, pirms 5 gadiem
kad čeka slepkavoja latviešus , tad viss bija kārtībā. tagad pīkst par katru sīkumu...mēsli...