Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Daži spēlētāji bija pārāk aizņemti, meklējot punktus sev"

Andrejs Siliņš

Bagatskis: "Daži spēlētāji bija pārāk aizņemti, meklējot punktus sev"
Ainars Bagatskis
Foto: AFP/Scanpix

Pēc zaudējuma Maskavas CSKA vienībai ULEB Eirolīgā Kijevas "Budivelnik" latviešu galvenais treneris Ainars Bagatskis uzsvēra, ka zaudējuma iemesli ir pašu pieļautās kļūdas un dažu spēlētāju savtīgais sniegums otrajā ceturtdaļā.

"Kā jau tas bija gaidāms, spēlētājiem nevajadzēja papildus motivāciju, lai spēlētu pret CSKA. Pirms mača aicināju savus spēlētājus būt pacietīgiem, mēģināt izvairīties no ilglaicīgiem kritumiem. Domāju, ka lielāko daļu laika bijām spējīgi paveikt iecerēto," sacīja Bagatskis, turpinājumā norādot uz to, kāpēc tas līdz galam neizdevās.

"Sliktākais bija tas, ka otrajā ceturtdaļā daži mūsu spēlētāji bija pārāk aizņemti, lai sameklētu punktus paši sev. CSKA to izmantoja, viņi mūs sodīja par mūsu kļūdām. Sastapāmies ar tām pašām problēmām, ar ko pirms nedēļas spēlē pret "Fenerbahce". Es teiktu, ka CSKA spēlē paredzami, viņi gaida to brīdi, kad pretinieks kļūdīsies un tajā brīdī nekavējoties veic atrāvienu."

"Spēli ietekmēja divi šausmīgi sākumi - pirmajā ceturtdaļā bijām iedzinējos ar astoņiem punktiem, bet otrā puslaika sākumā sadedzinājām savu piecu punktu vadību un nonācām līdz mīnus trīs. Tātad kopumā atkal nospēlējām sākumu ar mīnus astoņi," komentēja CSKA galvenais treneris Etore Mesina. "Pēc tam runa bija tikai par cīņu un smagu darbu, tāpat arī par labām lietām dzīvē, kā vēlēšanās un spēlēšana visiem kā komandai. Kārtējo reizi pārliecinājāmies, ka joprojām neesam sasnieguši labāko formu, ka joprojām esam procesā uz to, lai kļūtu par labu komandu."

"Budivelnik" lietuviešu centrs Darjušs Lavrinovičs uzsvēra savas komandas garu: "Mums ir daudz labu spēlētāju. Un mūsu mērķis ir uzvara katrā spēlē. Protams, mums nav tādas klases kā CSKA, bet cenšamies spēlēt ar raksturu un ticību, cenšamies cīnīties līdz beigām. Pēdējā ceturtdaļā CSKA attieksme ļāva viņiem izcīnīt uzvaru pašās beigās. Mums vienkārši nav pietiekami daudz pieredzes."

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

  +1 [+] [-]

, 2013-10-26 12:15, pirms 11 gadiem
īstenībā jau sakarīga komanda Bagatskim un Strēlnieks ir labs laukumā, bet melnie kā jau melnie, reizem to deķi pavelk uz sevi, nu un pieredze paliek pieredze.