Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" uzsāk sadarbību ar kuģu tehniskās pārvaldības uzņēmumu LSC

Ints Megnis
Ints Megnis

Rīgas "Dinamo" uzsāk sadarbību ar kuģu tehniskās pārvaldības uzņēmumu LSC
LSC valdes priekšsēdētājs Roberts Kirkups pasniedz balvas labākajiem spēlētājiem pēc Rīgas "Dinamo" un Helsinku "Jokerit" spēles

Jauno sezonu ļoti veiksmīgi iesākusī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" uzsākusi sadarbību ar kuģu tehniskās pārvaldības uzņēmumu LSC.

Netiek publiski atklāts kā sadarbība izpaudīsies, tomēr abas puses atzinīgi vērtē uzsākto sadarbību, paužot cerību, ka tā ļaus stiprināt komandas sniegumu šajā sezonā.

"Mūsu flotē uz kuģiem strādā vairāk nekā 1400 jūrnieki no dažādām valstīm, kas gan paši aktīvi spēlē hokeju, gan arī seko līdzi KHL spēlēm, līdz ar to esam gandarīti, ka varam veicināt sporta veidu, kas mūsu darbiniekiem ir nozīmīgs. Patiesi ceru, ka Rīgas "Dinamo" šajā sezonā uzvarēs ne vienu vien spēli, lai radītu prieku saviem līdzjutējiem,” izteicies LSC valdes priekšsēdētājs Roberts Kirkups. Pieņemtais lēmums uzsākt sadarbību ar Rīgas "Dinamo" tiek skaidrots ar vēlmi audzēt uzņēmuma zīmola atpazīstamību potenciālo darba ņēmēju vidū, kas skatās KHL spēles dažādās valstīs.

"Rīgas "Dinamo" ir ļoti priecīga uzsākt sadarbību ar tik stabilu partneri kā LSC, kas ir vadošais kuģu tehniskās pārvaldības uzņēmums Latvijā. Mēs ceram, ka LSC piemēram nākotnē varētu sekot arī citi Latvijas uzņēmumi,” mājienu devis AS “Dinamo Rīga” padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

LSC apmāca un komplektē starptautiskajām konvencijām atbilstošas apkalpes, kā arī piedāvā pilnu kuģu tehnisko menedžmentu. Uzņēmums specializējas naftas un naftas produktu tankkuģu, kā arī ķīmijas tankkuģu pārvaldīšanā. Šobrīd uzņēmuma tehniskajā pārraudzībā ir 33 moderni tankkuģi. LSC nodrošina darba vietas jau vairāk nekā 1400 darbiniekiem.

Rīgas "Dinamo" pēc vairākām neveiksmīgām iepriekšējām sezonām jauno sezonu iesākusi lieliski, ar 13 punktiem desmit spēlēs atrodoties Rietumu konferences piektajā vietā.

Informāciju sagatavoja:
SIA “LSC” komunikācijas konsultante Elīna Korba

  -1 [+] [-]

, 2018-09-26 13:09, pirms 6 gadiem
malodčiki, būs teicamas ģēres

  -4 [+] [-]

, 2018-09-26 14:13, pirms 6 gadiem
Nu, nezinu, nezinu. Peld tāds kuģītis pa Vladivostoku, uzkāpj uz klāja Admirālis, buļ, buļ, buļ. Peld tāds kuģītis pa Novgorodu, a tur torpēda. Buļ, buļ, buļ. Un tā visu laiku. Aizbrauc uz Helsinkiem, tur atkal sēklītis, tobiš Kalniņš, un atkal buļ buļ buļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-26 15:16, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Nu, nezinu, nezinu. Peld tāds kuģītis pa Vladivostoku, uzkāpj uz klāja Admirālis, buļ, buļ, buļ. Peld tāds kuģītis pa Novgorodu, a tur torpēda. Buļ, buļ, buļ. Un tā visu laiku. Aizbrauc uz Helsinkiem, tur atkal sēklītis, tobiš Kalniņš, un atkal buļ buļ buļ.
Diemžēl, divi no nosauktajiem jau dabujuši no dr. Domaju, torpedo ari bus pa kaklu, taka koments nevieta

  -1 [+] [-]

, 2018-09-26 18:23, pirms 6 gadiem
Domāju, ka tā ir tā pati krievu nauda, kura tikai mazliet mainījusi plūsmu, lai keponiem radītu maldīgu ilūziju, ka Динамо Рига ir pilnvērtīga, materiāli patstāvīga komanda.

     [+] [-]

, 2018-09-26 20:07, pirms 6 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Domāju, ka tā ir tā pati krievu nauda, kura tikai mazliet mainījusi plūsmu, lai keponiem radītu maldīgu ilūziju, ka Динамо Рига ir pilnvērtīga, materiāli patstāvīga komanda.
Pilnīgi noteikti. Krievu nauda ir visur-mājās, dzīvokļos, bankās, veikalos. Pilnīgi viss ir par krievu naudu un vienīgā iespēja tev viņai nepieskarties ir evakuēties uz citu planētu.