Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Kalns pēc 3:0 viesos: "Nedrīkstam atslābt, gribam pirmo uzvaru arī savā laukumā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kalns pēc 3:0 viesos: "Nedrīkstam atslābt, gribam pirmo uzvaru arī savā laukumā"
Jurģis Kalns. Foto: Valmiera FC

Otrdienas vakarā UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas spēlē "Valmiera" izbraukumā ar 3:0 sasita Sanmarīno čempioni "Tre Penne". Komandas galvenais treneris Jurģis Kalns apgalvoja, ka pēc nedēļas līderi netiks taupīti – viņš grib uzvarēt arī savā laukumā.

"Valmieras" vēsturisko pirmo uzvaru Eirokausos kaldināja divi Kamilo Menas vārtu guvumi, bet otrā puslaika ievadā izcēlās arī Aliūns Ndojs.

"Šādās spēlēs pret šādām komandām jau pirmajā puslaikā jāveic augstais presings – nedrīkst ļaut elpot. Komanda ir gados, un redzējām, ka fiziski nav līdz galam gatava. Vajadzēja viņus nospiest jau pirmajā puslaikā. Īsti nesanāca gūt ātrus pirmos vārtus, bet otrajā puslaikā pārorientējāmies. Guvām ātrus otros vārtus, tad – trešos, un spēles liktenis bija izšķirts," stāstīja Jurģis Kalns.

"Ja godīgi, nezināju, ko gaidīt," par pretiniekiem teica "Valmieras" līderis Alvis Jaunzems, kurš piedalījies visās Eirokausu spēlēs kluba vēsturē. "Analizējām tikai viņu pēdējo spēli, jo tā bija vienīgā, ko varējām atrast. Kad otrā puslaika sākumā iesitām divus vārtus, tad spēle nomierinājās, un lielākā daļa no uzdevuma bija izpildīta."

Galvenais treneris gan pauda neapmierinātību tieši ar "Valmieras" spēli pēdējā pusstundā, uzskatot, ka futbolisti pārāk atslābinājušies. "To pateicu arī ģērbtuvēs. Esmu vīlies, bet saprotu arī viņus – Sanmarīno komanda neko nevarēja likt pretī, momenti viņiem neradās. Man ir vilšanās, ka negājām pēc ceturtajiem, piektajiem, sestajiem vārtiem. Varējām uzbrukt asāk, taču paņēmām bumbu un turējām to vidū. Būs labs materiāls nākotnei – ka jāspēlē līdz galam. Eiropā nav bieži, ka varam dominēt 90 minūtes, tāpēc gribējās visu spēli aizvadīt vienā līmenī," skaidroja Kalns.

"Šeit nekas nav beidzies. Esam 3:0 priekšā, bet mājas spēlei jābūt par 100% gataviem. Gribam vēsturisko pirmo uzvaru arī savā laukumā, tāpat jāvāc koeficienta punkti nākotnei. Nedrīkstam runāt par atslābšanu. Mums ir nedēļa līdz spēlei. Labākie spēki būs laukumā arī pēc nedēļas," galvoja Kalns, kura vadībā "Valmiera" pērn triumfēja Latvijas čempionātā.

     [+] [-]

, 2023-07-26 12:56, pirms 11 mēnešiem
Vai tas ir nopietni: "Ja godīgi, nezināju, ko gaidīt," par pretiniekiem teica "Valmieras" līderis Alvis Jaunzems, kurš piedalījies visās Eirokausu spēlēs kluba vēsturē. "Analizējām tikai viņu pēdējo spēli, jo tā bija vienīgā, ko varējām atrast. "
Tagad skaidrs, ka Valmierā nav ne trenera, ne atbalsta personāla, ne titulsponsora uz krekliem... Vai tiešām Šveices žīds būs izgrābis visu, ko var no šīs komandas un palaidis brīvajā peldējumā?

     [+] [-]

, 2023-07-26 13:02, pirms 11 mēnešiem
Parasts Futbola līdzjutējs rakstīja: Vai tas ir nopietni: "Ja godīgi, nezināju, ko gaidīt," par pretiniekiem teica "Valmieras" līderis Alvis Jaunzems, kurš piedalījies visās Eirokausu spēlēs kluba vēsturē. "Analizējām tikai viņu pēdējo spēli, jo tā bija vienīgā, ko varējām atrast. "
Tagad skaidrs, ka Valmierā nav ne trenera, ne atbalsta personāla, ne titulsponsora uz krekliem... Vai tiešām Šveices žīds būs izgrābis visu, ko var no šīs komandas un palaidis brīvajā peldējumā?
Brīvajā peldējumā uz Gdaņsku. Šveicietis saprata, ka nekādu naudas maisu Latvijā nenoplenīs, nopirka klubu Polijā un tagad visus savus līdzekļus virzīs uz turieni.

     [+] [-]

, 2023-07-26 14:51, pirms 11 mēnešiem
Ja būs tikpat atslābuši, kā pēc vakardienas 3:0 sasniegšanas, tad tiešām var arī neuzvarēt.

     [+] [-]

, 2023-07-26 15:04, pirms 11 mēnešiem
Cik nopietna trauma Run Ribeiro , kuru guva spēlē pret Daugavpili ?
Ir kādam informācija ? Kad gāja gar laukuma malu nekas labs neizskatījās .