Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Juventus" panākusi vienošanos par Tevesa iegādi

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Juventus" panākusi vienošanos par Tevesa iegādi
Karloss Tevess
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas A Sērijas klubs Turīnas "Juventus", visticamāk, drīzumā papildinās sastāvu ar argentīniešu uzbrucēju Karlosu Tevesu – futbolista pašreizējais klubs Mančestras "City" ir piekritis viņu pārdot. Gaidāms, ka "City" par Tevesu saņems 11,8 miljonus eiro. Savukārt "Liverpool" papildinājusi vārtsargu līniju ar Simonu Miņolē, kurš iepriekš pārstāvēja "Sunderland".

Vēl pirms sarunu sākšanas ar "City" Turīnas klubs nebija tālu, lai no Madrides "Real" iegādātos citu argentīniešu uzbrucēju Gonsalo Igvainu, kurš šobrīd ir tuvu, lai par aptuveni 23 miljoniem pievienotos Londonas "Arsenal". Tagad Itālijas čempione ir tuvu, lai papildinātu uzbrukuma līniju ar 29 gadus veco Tevesu, par kuru interesi izrādījušas arī "Milan". Šim Itālijas klubam gan vispirms ir kāds jāpārdod, lai varētu kādu futbolistu nopirkt. Par Tevesu interesējās arī tā pati "Real", taču Madrides kluba prioritātes šajā transfēru periodā ir citas.

Paredzams, ka "City" par Tevesu saņems 11,8 miljonus eiro, taču šī summa var kļūt arī lielāka – ja "Juventus" nākamajā sezonā uzvarēs A Sērijā, kā arī Čempionu līgā tiks līdz pusfinālam, Mančestras vienība saņems vēl sešus miljonus. Tevess "City" pievienojās 2009. gadā, Premjerlīgā kopumā 107 spēlēs izceļoties ar 58 vārtu guvumiem. Iepriekšējā sezonā viņam visos turnīros 39 mačos 17 vārti, kas kopā ar Serhio Agvero bija dalīts labākais rādītājs klubā.

Tikmēr vēl vakar "Liverpool" par 9,4 miljoniem no "Sunderland" iegādājās 25 gadus veco beļģu vārtsargu Simonu Miņolē. Ar futbolistu esot parakstīts ilgtermiņa līgums. Miņolē iegāde varētu atsākt runas, ka Liverpūli varētu pamest pašreizējais pamatvārtsargs Pepe Reina. Tiesa, kluba galvenais treneris Brendans Rodžerss jau izteicies, ka Miņolē tiek pirkts, lai Reinam radītu konkurenci. Savukārt Bilbao "Athletic" par 8,5 miljoniem no "Real Betis" nopirkusi pussargu Benjatu, kurš iepriekš šo klubu jau pārstāvējis. Līgums noslēgts uz pieciem gadiem.

Savukārt Ēriks Abidāls ir izgājis medicīniskās pārbaudes un pavisam drīz varētu pievienoties "Monaco". 33 gadus vecais aizsargs izteicies, ka "Monaco" ir viņa pirmā izvēle, taču līgums vēl nav noslēgts, līdz ar to viņš ir gatavs arī citiem piedāvājumiem. Vēl šorīt noslēdzies darījums, kura rezultātā Andrē Širle no Lēverkūzenes "Bayer" beidzot oficiāli pārcēlies uz Londonas "Chelsea".

Izmantotie resursi:
Goal.com

     [+] [-]

, 2013-06-26 12:37, pirms 11 gadiem
12 mio EUR ir tagad saņemtā summu, kas var izaugt ar add oniem, ja Juve vinnēs A sēriju vai tiks tālu ČL nākamajos 3 gados.
Attiecībā uz pašu Tevesu, viņš tika mīlēts un nīsts gandrīz vai vienlaicīgi. Jebkurā gadījumā, kad viņš bija laukumā vienmēr spēlēja ar lielu atdevi un paliks atmiņā ar daudziem skaistajiem vārtiem un izkārtotajiem vārtu guvumiem. Apsveicu Juves fanus ar lielisku ieguvumu (pie nosacījuma, ka viņš būs savaldāms).

  +1 [+] [-]

, 2013-06-26 13:01, pirms 11 gadiem
man liels prieks ka tiešu Tevezs nevis Iguains uz Juvi!

  +1 [+] [-]

, 2013-06-26 13:02, pirms 11 gadiem
+ jorente. ko tad parējie darīs... kvarjaella un matri īpaši

  -1 [+] [-]

, 2013-06-26 13:07, pirms 11 gadiem
Nu tas jau bija gaidāms, jo Igvains iet uz Arsenal. Domāju, ka Juventusā viņam ies daudz labāk kā City.
Reina uz Barsu? Monaco tagad grābj visu ko var, Karvalju un Abidāls nav vairs nekādi svaigie gurķīši, bet nu ja Abidāls atgūs formu, tad vēl savus 2-3 gadus var novilkt, ja kaut kas atkal neizjauks visu.

  -1 [+] [-]

, 2013-06-26 13:20, pirms 11 gadiem
MN2S rakstīja: + jorente. ko tad parējie darīs... kvarjaella un matri īpaši
Nu tā kā Juve spēlē pēc 3-5-2, tad visdrīzāk būs Tevezs + Kvarjaella/Matri/Vučiničs/Džovinko, ja vien Jorente pa vasaru nebūs iegājis labā formā, tad uzreiz varētu būt Tevezs + Jorente. Jebkurā gadījumā, Juvei vajadzētu atbrīvoties no pāris uzbrucējiem kā Anelka, kuru beztolkā nopirka. Gan jau Monako paņemtu viņu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-06-26 14:02, pirms 11 gadiem
Viņam bija pēdējais gads līgumā un aptuveni 200k nedēļā līgums+ raksturs.
frutto rakstīja: 12milj par Tevezu normala summa,praktiski par limonadi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-26 15:19, pirms 11 gadiem
Nu ja, to samazināju par gadu atskaitīja no transfēra vērtības, tādēļ transfērs samērā neliels. Bet City savukārt ieekonomēs algu pa gadu + dabūs transfēra naudu, kopā ieguvums sanāk nedaudz vairāk nekā 30 mio EUR.
frutto rakstīja: Juve taadu algu nevares pavilkt,gan jau bus samazinajums

     [+] [-]

, 2013-06-26 15:23, pirms 11 gadiem
viss kārtībā, Tevess ļoti labs uzbrucējs . Visvairāk prieks par Andrē Širli, kurš pievienojās Chelsea , cerams , ka spēs parādīt sevi.

     [+] [-]

, 2013-06-26 17:19, pirms 11 gadiem
Laikam jau tiešām labāks par Igauni pat ar visiem saviem untumiem. Nebūs mans mīļākais "Juventus" spēlētājs, bet ceru, ka spēlēs ar sirdi un dvēseli. "Juventus" jau sen bija nepieciešami Jorentes un Tevesa kalibra spēlētāji uzbrukumā. Ceru uz jauniem panākumiem arī uz Eiropas skatuves.

     [+] [-]

, 2013-06-26 18:35, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Laikam jau tiešām labāks par Igauni pat ar visiem saviem untumiem. Nebūs mans mīļākais "Juventus" spēlētājs, bet ceru, ka spēlēs ar sirdi un dvēseli. "Juventus" jau sen bija nepieciešami Jorentes un Tevesa kalibra spēlētāji uzbrukumā. Ceru uz jauniem panākumiem arī uz Eiropas skatuves.
Ja domaaji Gonzalo nevis kautkaadu igauni,tad nu neredzu ar ko Tevezs ir labaaks par Higuainu,pie tam veel ar untumiem un atieksmi,skaties ka kautkur neaizmauc patvaliigi sezonas viduu golfu uzmaukt ar draugiem he!!! Par Higuainu runaajot izskataas,ka Itaalijas cempim nebij pa kabatai,nu vienvaardsakot apsveicu Juventus fanus ar lielisku papipdinaajumu!!!

  -1 [+] [-]

, 2013-06-26 18:38, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Viņam bija pēdējais gads līgumā un aptuveni 200k nedēļā līgums+ raksturs.
Patvaliiga kluba pamesana golfa deel!!!!

     [+] [-]

, 2013-06-26 20:08, pirms 11 gadiem
fabregas4 rakstīja: Ja domaaji Gonzalo nevis kautkaadu igauni,tad nu neredzu ar ko Tevezs ir labaaks par Higuainu,pie tam veel ar untumiem un atieksmi,skaties ka kautkur neaizmauc patvaliigi sezonas viduu golfu uzmaukt ar draugiem he!!! Par Higuainu runaajot izskataas,ka Itaalijas cempim nebij pa kabatai,nu vienvaardsakot apsveicu Juventus fanus ar lielisku papipdinaajumu!!!
Vienmēr esmu uzskatījis, ka Igvains ir pārvērtēts. Beidzot to saprata arī "Real". Iespējams, citā klubā viņš atvērsies, bet viņam nekad nav bijis tā talanta, kas bija/ir viņa tautietim. Arī Balotelli pārmeta attieksmes problēmas, bet Tavi zinošākie kolēģi (lasi "komentāru autori") gan jau zina, kā Balotelli atvērās pēc atgriešanās Itālijā. Paldies par apsveikumu, draugs!

     [+] [-]

, 2013-06-26 21:44, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Nu ja, to samazināju par gadu atskaitīja no transfēra vērtības, tādēļ transfērs samērā neliels. Bet City savukārt ieekonomēs algu pa gadu + dabūs transfēra naudu, kopā ieguvums sanāk nedaudz vairāk nekā 30 mio EUR.
Kā jums tur izskatās, tagad nepievērsīsieties Igvainam? Kā nekā Čiki Spānijas tirgu zina un Pelegrini ar viņu (lai arī 1 gadu, bet tomēr) ir strādājis.. Juve uz viņu vairs nepretendē, bet par šādu pavērsienu uztraucos.

     [+] [-]

, 2013-06-26 22:22, pirms 11 gadiem
Tagad skaidrs, ka pirks uzbrucēju un varbūt pat 2. Domāju, ka Iguains ir reāls variants, jo cena/ vērtība attiecībā no pieejamiem top uzbrucējiem ir laikam, ka labākais variants un Vengers vēl nav paspējis viņu parakstīt. Bet konkrētu info par vēlmi viņu iegādāt neesmu dzirdējis. Taču šodien sāka aktīvi baumot par interesi par Suaresu. Tā tomēr ir cita cenu kategorija un drīzāk domāju, ja pirks Suaresu, pārdos Džeko un purks vēl kādu budžeta top uzbrucēju, no kuriem tieši Iguans izskatās labākais variants.

     [+] [-]

, 2013-06-26 22:49, pirms 11 gadiem
Meh, nu jācer 1īgi ka ne1 Džeko neņems un ka skatīsieties citā virzienā līdz Igvains vajadzīgajā vietā parakstīsies

     [+] [-]

, 2013-06-27 16:52, pirms 11 gadiem
Reina uz Barsu,bet kam real vajag Tevesu?Tur jau tapat ir gana daudz slaistu.Darijumi sogad ipashi raibi sanakushi.

     [+] [-]

, 2013-06-27 17:03, pirms 11 gadiem
Juventus dabūjusi to ko vēlējās,augstas klases uzbrucēju!Tagad viens jautājums paliek!Kur dosies Igvains?!

  -1 [+] [-]

, 2013-06-27 17:16, pirms 11 gadiem
JaunsSportaEksperts rakstīja: Juventus dabūjusi to ko vēlējās,augstas klases uzbrucēju!Tagad viens jautājums paliek!Kur dosies Igvains?!
Pie Gunāra dzert tēju

     [+] [-]

, 2013-06-27 17:18, pirms 11 gadiem
vahtanidis rakstīja: Reina uz Barsu,bet kam real vajag Tevesu?Tur jau tapat ir gana daudz slaistu.Darijumi sogad ipashi raibi sanakushi.
Slaists tādā nozīmē, ka nav lojāls klubam, vai arī atdeves ziņā laukumā? Ja domā otro variantu, tad droši vien nekad neesi redzējis Tevesu darbībā. Lai arī nav mans favorīts, cīņasspara trūkumu viņam laukumā nevar pārmest.