Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pastrņāks pirmo reizi trenējas kopējā grupā un gatavs šonedēļ atgriezties laukumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pastrņāks pirmo reizi trenējas kopējā grupā un gatavs šonedēļ atgriezties laukumā
Davids Pastrņāks. Foto: Maddie Meyer/AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas pagājušās sezonas labākais vārtu guvējs Davids Pastrņāks laukumā varētu atgriezties sestdien, kad Bostonas “Bruins” spēkosies pret Vašingtonas “Capitals”.

Davids Pastrņāks pagājušajā sezonā 70 mačos guva 48 vārtus, labākā snaipera godu dalot ar Aleksandru Ovečkinu. 16. septembrī čeham tika veikta gūžas operācija, un atveseļošanās laiks tika plānots piecu mēnešu teritorijā. Pirmdienas treniņā Bostonas “Bruins” uzbrucējs pirmo reizi slidoja kopā ar komandas biedriem.

“Pirmā diena ar kontaktu. Protams, nav patīkami, kad pēc četru mēnešu pauzes pret tevi atkal izdara spēka paņēmienus. Pie tā mazliet jāpierod. Taču vairāk ir patīkamu sajūtu. Aiz muguras ir garš ceļš, pagājis ilgs laiks, un ar nepacietību gaidu brīdi, kad atgriezīšos spēļu ritmā,” teica Pastrņāks.

Viņš slidoja kopā ar tautieti Davidu Krejčī, tomēr “Bruins” galvenais treneris Brūss Kesidijs pēc treniņa sacīja, ka Pastrņāks spēlēs pirmajā maiņā kopā ar Patrīsu Beržeronu, kurš izlaida pirmdienas treniņu, un Bredu Maršānu. Šis virknējums pēdējos gados uzskatāms par vienu no labākajiem visā līgā.

Otrdien un ceturtdien “Bruins” savā laukumā uzņems Pitsburgas “Penguins”. Kesidijs sacīja, ka Pastrņāka atgriešanās ierindā kādā no šīm spēlēm ir maz ticama. Taču viņš kopā ar komandu dosies izbraukumā, un sestdien paredzēta spēle pret Vašingtonas “Capitals”.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/boston-bru...