Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Tretjaku nomaina pēc sešiem ielaistiem vārtiem zaudējumā pret "Lokomotiv"

Rolands Eliņš

Tretjaku nomaina pēc sešiem ielaistiem vārtiem zaudējumā pret "Lokomotiv"
Maksims Tretjaks. Foto; HK Sochi

Šodien vienīgajā Kontinentālās hokeja līgas spēlē Jaroslavļas "Lokomotiv" ar 6:3 apspēlēja "Sochi", cīņas gaitā atspēlējoties no rezultāta 1:3. "Lokomotiv" šī bija sestā uzvara astoņu spēļu laikā, un komanda nedaudz nostiprinājusi trešo vietu Rietumu konferencē.

Soču komandai izbraukuma spēlē izdevās veiksmīgs sākums, ātri izvirzoties vadībā, lai gan pirmajā periodā daudz vairāk uzbruka "Lokomotiv" hokejisti. "Sochi" veiksmīgi turpināja arī otrā perioda sākumā, panākot 3:1 savā labā, kas lika "Lokomotiv" veikt vārtsargu maiņu, Iļjas Konovalova vietā laukumā sūtot Edvardu Paskālu.

Paskāla došanās laukumā mainīja spēles ritējumu, un "Sochi" pie vārtu guvuma vairs netika. Tikmēr "Lokomotiv" 30 sekunžu laikā panāca neizšķirtu 3:3, bet trešā perioda sākumā ar vēl trim vārtu guvumiem panāca jau 6:3 savā labā. Pēc sestajiem ielaistajiem vārtiem vārtsargu maiņu veica arī "Sochi", sūtot malā Maksimu Tretjaku, taču spēles liktenis jau bija izšķirts, rezultātam vairs nemainoties.

Bijušais Rīgas "Dinamo" vārtsargs Tretjaks šosezon 21 spēlē ticis tikai pie sešām uzvarām, un viņa komanda ieņem priekšpēdējo vietu konferencē, apsteidzot tikai Rīgas klubu. Seši ielaisti vārti vienā spēlē ir Tretjaka atkārtots sezonas antirekords. Viņš atvairīja 33 no 39 pretinieku metieniem.

Tikmēr "Lokomotiv" turpina spēlēt veiksmīgi un ierakstījusi savā rēķinā ceturto uzvaru piecu spēļu laikā. Ar 52 punktiem "Lokomotiv" ieņem trešo vietu Rietumu konferencē, turklāt piektajā vietā esošo Minsku apsteidz par deviņiem punktiem.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2020-12-26 11:45, pirms 3 gadiem
Nebija vilcējs...