Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs atsācis pilnvērtīgus treniņus, bet dalība nākamajā spēlē vēl neskaidra

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dončičs atsācis pilnvērtīgus treniņus, bet dalība nākamajā spēlē vēl neskaidra
Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" līderis Luka Dončičs atsācis pilnvērtīgus treniņus, bet dalība nākamajā mačā vēl neskaidra.

Dončičs aizpagājušajā sestdienā mača otrajā minūtē uzkāpa pretiniekam uz pēdas un sastiepa labās kājas potīti, kā dēļ laukumā neatgriezās. "Šobrīd nezinu, kāds būs viņa statuss ceturtdien. Viņam klājas labi. Redzēsim, kā būs trešdien un pēc tam ceturtdien, bet izskatās arvien labāk," "The Dallas Morning News" citē komandas galvenā trenera Rika Kārlaila teikto.

Pēc otrdienas treniņa Dončičs pirmo reizi pēc savainojuma gūšanas runāja ar žurnālistiem. "Jūtos labi. Skatīsimies, kā progresēju un vai ceturtdien varēšu spēlēt," pauda Dončičs, kurš bija gandarīts par komandas sniegumu pret Austrumu konferences milžiem. "Mavericks" pret Austrumu vadošajām komandām izcīnīja divas uzvaras piecās spēlēs un teju sarūgtināja NBA čempioni Toronto "Raptors".

"Viņi bez manis paveica lielisku darbu. Vienmēr esmu teicis, ka mums komandā ir izcili spēlētāji, par kuriem daudz nerunā," pauda Dončičs. Dončiča prombūtnes laikā "Mavericks" līdera lomu uzņēmis Porziņģis, kurš šajos mačos vidēji guvis 22,4 punktus un izcīnījis 13,8 atlēkušās bumbas. "Viņam ir laba oža un komandas biedri spēj atrast labas vietas metieniem," Porziņģa sniegumu komentēja Kārlails.

"Viņš ir lielisks basketbolists. Kristaps kļūst arvien pārliecinātāks par saviem spēkiem. Esmu patiešām priecīgs par viņu. Kļūsim tikai labāki un labāki," uzsvēra Dončičs.

"Mavericks" savā laukumā cietusi trīs zaudējumus pēc kārtas un mājās iekrājusi samērā pieticīgu bilanci 8-7. "Tas ir savādi un nav patīkami, jo savu līdzjutēju priekšā būtu jāspēlē izcili, taču mēs šobrīd to nedarām. Tomēr fani var uz mums paļauties," atzīmēja Porziņģis.

"Mavericks" ceturtdien savā laukumā uzņems Sanantonio "Spurs", bet pēc tam dosies izbraukumā uz Losandželosu, Sanfrancisko un Oklahmasitiju. Dalasas vienība ar 19 uzvarām 29 spēlēs Rietumu konferencē ieņem piekto vietu.

1 2 46 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2019-12-25 17:57, pirms 4 gadiem
Luka nesteidzies atpūties sezonā vēl daudz spēļu
Vispār esi tik laipns un dod Kristapam iespēju ilgāku laiku sevi pierādīt

  -1 [+] [-]

, 2019-12-25 18:01, pirms 4 gadiem
traumu novēlēt kadam būtu sātaniski,bet prieks ka bumba šajās spēlēs bija vairāk pie Kp,cerams ka būs tā uz vel kādu laiku!

  -4 [+] [-]

, 2019-12-25 18:45, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: traumu novēlēt kadam būtu sātaniski,bet prieks ka bumba šajās spēlēs bija vairāk pie Kp,cerams ka būs tā uz vel kādu laiku!
Lai tas laizītājs tinas uz āfriku tur būs pagalmā bumba tikai pie viņa. Pagaidām viņš kā ir bijis, tā būs ūdens pienesējs.

  +3 [+] [-]

, 2019-12-25 19:00, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Lai tas laizītājs tinas uz āfriku tur būs pagalmā bumba tikai pie viņa. Pagaidām viņš kā ir bijis, tā būs ūdens pienesējs.
Kad komentēji pie RD rakstiem likies kaut cik normāls. Tagad skaisti parādi, ka esi tups trollis un nekas vairāk.
Slēpts komentārs: fire

  +2 [+] [-]

, 2019-12-25 19:31, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Man pilnīgi vienalga, kas Tev likās vai nelikās. Jo pats šobrīd rādi, ka nemaz nezini, vārda - trolllllllllllis nozīmi. Kurā vietā šeit ir trollings?

Cilvēks skaidri izlaizīja melnajiem sēžamvietu, noliekot miljonu priekšā Latviju un tās valodu, lai būtu asprātīgs un baigais čalis, tāpat braukā vairrākārt pa LV ar ātrumu 200km/h arī pilsētā (super paraugs), aizskāra vārdiem meiteni un pa to atrāvās pa tāsi, šādu personību netaisos cienīt! Tas, ja Tev pašam nav pašcieņas - nenozīmē, ka tādai nav jābūt citiem!

Šeit pat SPC un citos portālos cos.tiklos, kā tik netika apsaukāts Rudņevs, kurš , lai polijā neķēmo uzvārdu palūdza noņemt no krekla burtu S - nodevējs, krievs, maita, lai brauc prom no Latvijas utt., kas notika kad Bārtulis sāka spēlēt zem RU karoga ouuu fantastiska mazo bērneļu loģika un divkosība, bet kad uz miljoniem audotriju valsti un valodu nosauc par zūdu, OUUUU super čalis.

Sorry bet Tev nav ne mazāko tiesību pat apvainoties šajā situācija, jo nebūs neviena argumenta, lai šo zūdu un viņa ģimeni aizstāvētu.
Kur tādi idiņi,kā fire rodās?
Slēpts komentārs: fire

  +1 [+] [-]

, 2019-12-25 19:51, pirms 4 gadiem
55ab rakstīja: Kur tādi idiņi,kā fire rodās?
šajā gadījumā, viņam ir taisnība, jo tas viss notika, ko viņš uzskaitīja. Tā ignorēšana būtu liekulība.

     [+] [-]

, 2019-12-25 20:21, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: šajā gadījumā, viņam ir taisnība, jo tas viss notika, ko viņš uzskaitīja. Tā ignorēšana būtu liekulība.
https://www.delfi.lv/izklaide/slave...
Un cerams, ka vēja pilsētas atgadijums nebūs jāmet iekšā.

Es gan sportisko pusi no privātās norobežošu.
Respektīvi, mēs runājam par izcilu (!!!) sportistu.

Bet jā...
Ja kāds ir ļoti principiāls, nu nevajadzētu viņu saukt par muļķi utt, ja persona saka, ka viņam Porziņģis riebjas.
Jo iemeslu, visu cieņu, bet ir.
Brīdī, kad paši braucat pa šosi uz 120 (kas jau nav īsti cool, bet ko daru arī pats dažbrīd) un garām patraucas autiņš uz 170, 180, kuru nosaucat par idiotu... lūk... te tas idiots ir!!!
Un manis paša mašīna "pogā" ārā katru otro wannabe bembīti Latvijas ielās (tieši BMW izvēle lielākoties ir viņu problēma)... bet normas ir normas... noīrē Biķerniekus... tiešām nemaksā daudz.

  +2 [+] [-]

, 2019-12-25 20:30, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Vēl viens teicams muļķis no kārtēja sava akaunta, kurš nolēma sniegt argumentētu atbildi haha
Tu zini cik daudz līdzjutēju ceļas naktī,lai skatītos kā spēlē KP,bet tevi,pieļaiju,ka pat dienā neviens negrib redzēt.

     [+] [-]

, 2019-12-25 20:31, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: šajā gadījumā, viņam ir taisnība, jo tas viss notika, ko viņš uzskaitīja. Tā ignorēšana būtu liekulība.
Izvilkt no konteksta tikai negatīvo un brīvā formā izpušķot to - tipiska troļļu padarīšana! Nebiju gaidījis, ka Tu kā cilvēks no basketbola aprindām tam piekritīsi!

  -2 [+] [-]

, 2019-12-25 20:35, pirms 4 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Izvilkt no konteksta tikai negatīvo un brīvā formā izpušķot to - tipiska troļļu padarīšana! Nebiju gaidījis, ka Tu kā cilvēks no basketbola aprindām tam piekritīsi!
Aij... tad arī Timmu tagad glorificēsim...
Sports ir sports...
Sadzīve ir sadzīve.
Koptēls ir koptēls.
Un te ir Latvija, nevis Holivuda. Tas ir galvenais, kur dažs labs pazūd. Jo sadomājas sevi par nezin ko. Un šo es neveltu sportistiem, bet gan līdzjutējiem.
"Pirms ballē holivudas līmenī, no sākuma atsperies no zemes"

  -3 [+] [-]

, 2019-12-25 20:42, pirms 4 gadiem
55ab rakstīja: Tu zini cik daudz līdzjutēju ceļas naktī,lai skatītos kā spēlē KP,bet tevi,pieļaiju,ka pat dienā neviens negrib redzēt.
Man pilnīgi piekāst kas ceļās dēļ kā augšā, un tikko nodevi savu vecumu 12-13 gadiņi . Arguments wooow

  -4 [+] [-]

, 2019-12-25 20:43, pirms 4 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Izvilkt no konteksta tikai negatīvo un brīvā formā izpušķot to - tipiska troļļu padarīšana! Nebiju gaidījis, ka Tu kā cilvēks no basketbola aprindām tam piekritīsi!
Kas tieši ir tika izvilkts no konteksta? Precīzi pa punktiem, lai nav tukša vāvuļošana?

  -1 [+] [-]

, 2019-12-25 20:56, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Man pilnīgi piekāst kas ceļās dēļ kā augšā, un tikko nodevi savu vecumu 12-13 gadiņi . Arguments wooow
Cik naudiņas tu esi uzdāvinājis savam pirmajam trenerim,cik basketbola laukumus uzcēlis savā pilsētā,cik treniņnometnes noorganizējis jaunajiem basketbolistiem ar NBA spēlētāju piedalīšanos?

  -3 [+] [-]

, 2019-12-25 21:00, pirms 4 gadiem
55ab rakstīja: Tu zini cik daudz līdzjutēju ceļas naktī,lai skatītos kā spēlē KP,bet tevi,pieļaiju,ka pat dienā neviens negrib redzēt.
Domāju, ka nemaz tik daudz Latvijā to "līdzjutēju" nav, kuri "ceļas naktī, lai skatītos, kā spēlē KP".
Var jau 1 vai 2 reizes gadā negulēt dēļ svešā valstī spēlējoša basketbolista, nu bet darīt to regulāri - tas jau ir pilnīgs infantīlisms!

Un runājot par Porziņģa teikto par Latviju - kas tas bija?! Jaunības neapdomība? Viņš tagad domā savādāk - ja vispār domā?
Lai nu tas paliek uz katra sirdsapziņas, bet manās acīs šāds cilvēks nav daudz vērts.

  -2 [+] [-]

, 2019-12-25 21:01, pirms 4 gadiem
55ab rakstīja: Cik naudiņas tu esi uzdāvinājis savam pirmajam trenerim,cik basketbola laukumus uzcēlis savā pilsētā,cik treniņnometnes noorganizējis jaunajiem basketbolistiem ar NBA spēlētāju piedalīšanos?
Skolniek, saki man, kāds tam sakars ar tematiku? Vai Tevis nosauktās lietas attaisno padarīto?

Nedomāju gan - Tu man bakstīsi par padarīto mazais bērneli? Esi kāds ierēdnis kam man jātaisa PR akcija un jāatsaitās, kam palīdzu ar naudu? Domāju detaļās neieslīgstot gana daudz ieguldu pat svešos bērnos un cilvēkos hokejam...tā kā Tavi argumenti ir zūda vērtē.

Bet izskaidrošu Tev dzīves realitāti - ko neesi savā īsajā dzīvē iemācījies vai vecāki pastāstījuši. Ja zūdmens būtu trenerim uzdāvinājis naudu BEZ PUBLICITĀTES, tas ir viens, publiski, tā ir PR kampaņa kas bija "tēla" uzabošana tāpat kā celtie laukumi..tas tā, ja pašam kontakts uz pelēko vielu nenostrādāja.

Un cik esi puišel izdarījis pats?=]

  +1 [+] [-]

, 2019-12-25 21:04, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Skolniek, saki man, kāds tam sakars ar tematiku? Vai Tevis nosauktās lietas attaisno padarīto?

Nedomāju gan - Tu man bakstīsi par padarīto mazais bērneli? Esi kāds ierēdnis kam man jātaisa PR akcija un jāatsaitās, kam palīdzu ar naudu? Domāju detaļās neieslīgstot gana daudz ieguldu pat svešos bērnos un cilvēkos hokejam...tā kā Tavi argumenti ir zūda vērtē.

Bet izskaidrošu Tev dzīves realitāti - ko neesi savā īsajā dzīvē iemācījies vai vecāki pastāstījuši. Ja zūdmens būtu trenerim uzdāvinājis naudu BEZ PUBLICITĀTES, tas ir viens, publiski, tā ir PR kampaņa kas bija "tēla" uzabošana tāpat kā celtie laukumi..tas tā, ja pašam kontakts uz pelēko vielu nenostrādāja.

Un cik esi puišel izdarījis pats?=]
Ja kas,tad raksts bija par to,ka Dončics atsācis treniņus,bet tu izgāz savu žulti.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-25 21:05, pirms 4 gadiem
Kristaps būs atpūties, tā kā uzvarēs arī bez Lukas, bet par abiem pavisam mierīgi.

  -3 [+] [-]

, 2019-12-25 21:05, pirms 4 gadiem
55ab rakstīja: Ja kas,tad raksts bija par to,ka Dončics atsācis treniņus,bet tu izgāz savu žulti.
Skaties uzmanīgāk ko un uz ko es rakstīju...skolā Jums nudien nemāca sakarības?

     [+] [-]

, 2019-12-25 21:08, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Skaties uzmanīgāk ko un uz ko es rakstīju...skolā Jums nudien nemāca sakarības?
Zini,man pie kājas,ko raksta slimi skauģi.

  -1 [+] [-]

, 2019-12-25 21:10, pirms 4 gadiem
55ab rakstīja: Zini,man pie kājas,ko raksta slimi skauģi.
Un kāds te sakars skaudībai un kur tieši izpaužās skaudība, kamī? A doktor ai kā sāp?

  +1 [+] [-]

, 2019-12-25 21:17, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Un kāds te sakars skaudībai un kur tieši izpaužās skaudība, kamī? A doktor ai kā sāp?
Blusas kažokā var atrast jebkuram.Sevišķi daudz, droši vien, tavā.

  -2 [+] [-]

, 2019-12-25 21:20, pirms 4 gadiem
55ab rakstīja: Blusas kažokā var atrast jebkuram.Sevišķi daudz, droši vien, tavā.
Satriecoši dzelžaini argumenti, bet nevienas atbildes, bravo

  +4 [+] [-]

, 2019-12-25 21:25, pirms 4 gadiem
55ab rakstīja: Blusas kažokā var atrast jebkuram.Sevišķi daudz, droši vien, tavā.
Nav vērts ar šitādiem kadriem diskutēt, viņi no tā barojas, bet mēs lieki bojājam nervus. Liec "ignore" un miers!

  +1 [+] [-]

, 2019-12-25 21:29, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Satriecoši dzelžaini argumenti, bet nevienas atbildes, bravo
Lai kā arī tur nebūtu,KP pazīst visā basketbola pasaulē,bet tādu fire, praktiski-nekur.

  -3 [+] [-]

, 2019-12-25 21:40, pirms 4 gadiem
55ab rakstīja: Lai kā arī tur nebūtu,KP pazīst visā basketbola pasaulē,bet tādu fire, praktiski-nekur.
Hahaha skolnieku loģika ir smieklīga . Un? Veici aptauju ka zin visā pasaulē? Hm jautājums ko maina tas, ka kādu zin visā pasaulē? Čikatilo arī zin visā pasaulē un? Aaaa pareiz, tātad foršs čalis, labs cilvēks viņu taču zin visā pasaulē. Nu ja, argumenti dzelžaini Tev, ko nu vairs Sapratu visai pasaulei skauda BinLadena popularitāte un tas, ka zin viņu pasaulē, bļīn redz cik skaudīga ir Amerika un Eiropa vajāja nabadziņu aiz skaudības a viņš populars taču tātad labs cilvēks.

55ab - jautājums cik tad personas Tevi pašu zin tajā lielajā pasaulē un cik vēlas Tevi iepazīt, jo acīm redzot esi, intelektuāla, interesanta, sasniegumiem bagāta un nenoliedzami tlantīga persona?

  +2 [+] [-]

, 2019-12-25 21:50, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Hahaha skolnieku loģika ir smieklīga . Un? Veici aptauju ka zin visā pasaulē? Hm jautājums ko maina tas, ka kādu zin visā pasaulē? Čikatilo arī zin visā pasaulē un? Aaaa pareiz, tātad foršs čalis, labs cilvēks viņu taču zin visā pasaulē. Nu ja, argumenti dzelžaini Tev, ko nu vairs Sapratu visai pasaulei skauda BinLadena popularitāte un tas, ka zin viņu pasaulē, bļīn redz cik skaudīga ir Amerika un Eiropa vajāja nabadziņu aiz skaudības a viņš populars taču tātad labs cilvēks.

55ab - jautājums cik tad personas Tevi pašu zin tajā lielajā pasaulē un cik vēlas Tevi iepazīt, jo acīm redzot esi, intelektuāla, interesanta, sasniegumiem bagāta un nenoliedzami tlantīga persona?
Runa nav par mani.Es nevienu nenolieku,atšķiribā no tevis.Ja KP būtu slikts basketbolists,neviens viņam nemaksātu tādu piķi,bet tu esi tukša vieta.Būs vien ar to jāsamierinās.

  -3 [+] [-]

, 2019-12-25 21:58, pirms 4 gadiem
55ab rakstīja: Runa nav par mani.Es nevienu nenolieku,atšķiribā no tevis.Ja KP būtu slikts basketbolists,neviens viņam nemaksātu tādu piķi,bet tu esi tukša vieta.Būs vien ar to jāsamierinās.
Tu esi muļķis vai arī izliecies ? 1. Kāds sakars ar labs/slikts spēlētajs, vai es saku, ka viņš neprot spēlēt basketbolu? Atklāšu skaudru patiesību, man nospļauties cik saņem zūdmens 1, 10, 100 miljonus vai miljardu, skaitīt citu personu naudu nav laba lieta, tā kā jau šeit savos argumentos esi aptaisījies.
2. Sanāk pēc Tavas loģikas tie, kuri spēlē NBA un saņem labu naudu ir arī labi cilvēki un viņus jāciena? Aizej paprasi saviem vecākiem vai viņi mīl un ciena politiķus (pateikšu noslēpumu - daudzi no viņiem saņem vairāk nekā zūdmens).
3. Par laimi ne Tev spriest kurš ir vai nav tukša vieta - Tu kā jau skolniekam pienākās lielies ar citu sasniegto (piem.klasē kāds saka, Manam tētim hm jauna Honda, bet Tu tāds a manam a manam jauns VW), Tavi standarti par dzīvi ir smieklīgi, bet prātiņš ļoti vājš, Tu pat nespēj izvilkt šo sarunu... Ja nepamanīji - zūdmenu nolieku pēc fakta, pa punktiem, un ne vienā no tiem nebija teikts - pff nemāk spēlēt, slikti spēlē utt., tāpat nekur neaizskāru viņa finanses, man tas nav aktuāli, jo konkrēti šajā mērvienībā, es nedalu cilvēkus, tas nabadzīgs, tas turīgs, tas vidēji turīgs - pateikšu dzīvei vienu gudrību - diemžēl naudas apjoms nenosaka to vai cilvēks ir/nav labs vai slikts

  +1 [+] [-]

, 2019-12-25 22:06, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Tu esi muļķis vai arī izliecies ? 1. Kāds sakars ar labs/slikts spēlētajs, vai es saku, ka viņš neprot spēlēt basketbolu? Atklāšu skaudru patiesību, man nospļauties cik saņem zūdmens 1, 10, 100 miljonus vai miljardu, skaitīt citu personu naudu nav laba lieta, tā kā jau šeit savos argumentos esi aptaisījies.
2. Sanāk pēc Tavas loģikas tie, kuri spēlē NBA un saņem labu naudu ir arī labi cilvēki un viņus jāciena? Aizej paprasi saviem vecākiem vai viņi mīl un ciena politiķus (pateikšu noslēpumu - daudzi no viņiem saņem vairāk nekā zūdmens).
3. Par laimi ne Tev spriest kurš ir vai nav tukša vieta - Tu kā jau skolniekam pienākās lielies ar citu sasniegto (piem.klasē kāds saka, Manam tētim hm jauna Honda, bet Tu tāds a manam a manam jauns VW), Tavi standarti par dzīvi ir smieklīgi, bet prātiņš ļoti vājš, Tu pat nespēj izvilkt šo sarunu... Ja nepamanīji - zūdmenu nolieku pēc fakta, pa punktiem, un ne vienā no tiem nebija teikts - pff nemāk spēlēt, slikti spēlē utt., tāpat nekur neaizskāru viņa finanses, man tas nav aktuāli, jo konkrēti šajā mērvienībā, es nedalu cilvēkus, tas nabadzīgs, tas turīgs, tas vidēji turīgs - pateikšu dzīvei vienu gudrību - diemžēl naudas apjoms nenosaka to vai cilvēks ir/nav labs vai slikts
Es jau vienreiz rakstiju,ka raksts bija par to,ka Dončics ir atsācis treniņus,bet tu saki izgāst savu žulti pār KP.Nu tu esi vairāk kā tukša vieta.Tu esi vienkarši slims.Ej izguli savu dzērumu.

  -2 [+] [-]

, 2019-12-25 22:10, pirms 4 gadiem
55ab rakstīja: Es jau vienreiz rakstiju,ka raksts bija par to,ka Dončics ir atsācis treniņus,bet tu saki izgāst savu žulti pār KP.Nu tu esi vairāk kā tukša vieta.Tu esi vienkarši slims.Ej izguli savu dzērumu.
Uz ko es Tev šmurgul atbildēju ka mans teiktais bija uz atbildi citam komentāram, kurā bija runāts par to, ka Luka nevar vēlēt traumu (apakšā domājot, ka tas nebūtu slikti) un zūdmens laiks ar bumbu būtu vairāk, tākā iekod sev kāja un šļupsti tālāk .

Tu pat nevari salikt 1+1 par ko te runāt

     [+] [-]

, 2019-12-25 22:16, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Uz ko es Tev šmurgul atbildēju ka mans teiktais bija uz atbildi citam komentāram, kurā bija runāts par to, ka Luka nevar vēlēt traumu (apakšā domājot, ka tas nebūtu slikti) un zūdmens laiks ar bumbu būtu vairāk, tākā iekod sev kāja un šļupsti tālāk .

Tu pat nevari salikt 1+1 par ko te runāt
Ja tu, āmur, saprastu kaut ko no basketbola,tad zinātu kurš kuram "pienes ūdeni".

  -1 [+] [-]

, 2019-12-25 22:21, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Uz ko es Tev šmurgul atbildēju ka mans teiktais bija uz atbildi citam komentāram, kurā bija runāts par to, ka Luka nevar vēlēt traumu (apakšā domājot, ka tas nebūtu slikti) un zūdmens laiks ar bumbu būtu vairāk, tākā iekod sev kāja un šļupsti tālāk .

Tu pat nevari salikt 1+1 par ko te runāt
Lai kā arī nebūtu,KP savā dzīvē ir daudz ko sasniedzis,bet tu kā biji tukša vieta tā ari paliksi.

  -2 [+] [-]

, 2019-12-25 22:23, pirms 4 gadiem
55ab rakstīja: Ja tu, āmur, saprastu kaut ko no basketbola,tad zinātu kurš kuram "pienes ūdeni".
Haha ak Tu mans lielais basketbola ekspert ajajai, nu aizej paraudi taču beidzot stūrī, nopērs zūdmena kreklu un slauki tajā savus puņķus! Tikai beidz šņukstēt! Tu reāli paliec galaicīgs. Būs ierindā Luka, varēs arī dvieli panest!

  -1 [+] [-]

, 2019-12-25 22:25, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Haha ak Tu mans lielais basketbola ekspert ajajai, nu aizej paraudi taču beidzot stūrī, nopērs zūdmena kreklu un slauki tajā savus puņķus! Tikai beidz šņukstēt! Tu reāli paliec galaicīgs. Būs ierindā Luka, varēs arī dvieli panest!
Atkal varēs raudāt, ka Luka bumbu nedod KP un apbižo nabadziņu.
1 2 46 komentāri