Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš: "Par iespējamo aizmainīšanu pagaidām neko nezinu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņš: "Par iespējamo aizmainīšanu pagaidām neko nezinu"
Kaspars Daugaviņš. Foto: spartak.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" uzbrucējs Kaspars Daugaviņš ceturtdien guva vārtus, izbraukumā palīdzot pieveikt Ņižņijnovgorodas "Torpedo" (3:1). Latvietis atklāj, ka pagaidām nāk uz treniņiem un paliek komandā, nevēlas komentēt baumas par iespējamo aizmanīšanu uz Čeļabinskas "Traktor".

Šajā sezonā mūsu uzbrucējs ir neierasti mazrezultatīvs - 20 spēlēs sakrāti tikai 6 (3+3) punkti. Pagājušajā nedēļā medijos parādījās informācija par Daugaviņa iespējamo aizmanīšanu uz Pētera Skudras trenēto Čeļabinskas vienību. "Es negribētu komentēt baumas. Par aizmainīšanas faktu man pagaidām nekas nav zināms. Pagaidām nāku uz "Spartak" treniņiem un palieku komandā. Arī tas, ka mani gaida Čeļabinskā, ir tikai bauma. Līgā ir ļoti daudz baumu," atzīst latvietis.

Pēc slikta sākuma Ņižņijnogorodā izdevās uzvarēt. "Smags mačs. Pirmo periodu paši izgāzām [0:1], daudz spēlējām skaitliskajā vairākumā, bet iznācām negatavi. Ielaistajos vārtos jutu savu atbildību - aizgāju stūrī un biju pārliecināts, ka aizmugurē ir mūsu aizsargs, bet izrādījās, ka tomēr nav, pretinieks aizskrēja un iemeta. Otrajā periodā spējām izlīdzināt spēli, ieguvām iniciatīvu un novedām lietu līdz uzvarai. Labi, ka otrā perioda sākumā pats izlīdzināju rezultātu [video] un izlaboju savu kļūdu. Sen nebiju iemetis, šajā sezonā nevedas spēle. Ceru, ka šie vārti izmainīs situāciju," saka Kaspars Daugaviņš.

Pēc trijiem zaudējumiem savā laukumā tagad ir trīs uzvaras viesos. "Šajā izbraukuma sērijā nospēlējām ļoti labi. Pēdējos trijos mačos komanda spēlē labi, tāpēc praktiski nav sastāva rotācijas. Pirms tam bija divi nepatīkami zaudējumi mājās. Treneri veica pārkārtojumus, līdz ar to komanda zaudēja pārliecību. Cerams, ka aizķersimies šajā spēlē, un tad visiem parādīsies pārliecība."

Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētais Maskavas "Spartak" patlaban ieņem sesto vietu Rietumu konferencē. Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai vienībai ir iespēja uzlabot savu sniegumu. "Vēlamies nospēlēt pārāk skaisti, ievadot ripu vārtos. Kad neiet, vajag darīt vienkārši - mest pa vārtiem. Esmu pārliecināts, ka treneru korpuss noteikti pievērsīs uzmanību vairākuma sliktajai realizācijai. Daudz strādājam pie skaitliskā vairākuma. Bet galvenais, ka gūstam panākumus, līdz ar uzvarām sakārtosies arī skaitliskais vairākums," norāda mūsu uzbrucējs.

27. oktobrī Maskavas "Spartak" uzņems Rīgas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2019-10-25 15:33, pirms 4 gadiem
Nu, tad jau gandrīz droši, ka Kaspars kļūs par traktoristu.

     [+] [-]

, 2019-10-26 00:43, pirms 4 gadiem
berimors rakstīja: Nu, tad jau gandrīz droši, ka Kaspars kļūs par traktoristu.
Skudra grib vińu, bet pašam skudram jau pakała svilst