Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Beresņevam pirmā uzvara pie "Sochi" stūres, Hārtlijs piekāpjas "Red Star"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Beresņevam pirmā uzvara pie "Sochi" stūres, Hārtlijs piekāpjas "Red Star"
Leonīds Beresņevs. Foto: Yuri Smityuk/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) astoņu zaudējumu sēriju pārtraukusi Leonīda Beresņeva vadītā "Sochi", kas šodien Tālo Austrumu izbraukuma noslēgumā ar rezultātu 3:1 pieveica šosezon labu sniegumu rādošo Vladivostokas "Admiral".

"Sochi" pēdējo 13 spēļu laikā bija spējuši izcīnīt tikai vienu uzvaru, piedzīvojot hroniskas problēmas uzbrukumā. Šodien Sergejs Šmeļovs un Dmitrija Arhipovs līdz otrā perioda sākumam viesu labā panāca 2:0. Pirmās 40 minūtes "Sochi" aizvadīja ļoti labi, izdarot vairāk nekā divreiz vairāk (32:15) metienu nekā pretinieki.

Tiesa otrās trešdaļas izskaņā Ivans Miščenko rezultāta starpību samazināja līdz 1:2, noslēdzošajā periodā viesiem izturot divus mazākumus un spējot noturēt pārsvaru, kā arī tik nepieciešamos divus punktus. Sekundi līdz mača beigām pieredzējušais Iļja Krikunovs ieraidīja ripu tukšos mājinieku vārtos - 3:1.

Līdz ar to "Sochi" ar 22 spēlēs sakrātiem 17 punktiem pakāpās uz Rietumu konferences desmito pozīciju. "Admiral" ar 25 punktiem 21 spēlē joprojām ir sestā Austrumos. Savukārt uz astoto vietu pacēlās Magņitogorskas "Metallurg", kas viesos iemeta pa vieniem vārtiem katrā periodā, ar 3:0 sakaujot vienu vietu zemāk esošo Jekaterinburgas "Avtomobilist", kam šis bija sestais zaudējums pēc kārtas.

"Avtomobilist" nespēja izvairīties no neveiksmes pat par spīti tam, ka mājinieki veica par 23 (38:15) metieniem vairāk. Fantastisks "Metallurg" cietoksnī bija vecmeistars Vasīlijs Košečkins.

Vakara spēlē lielisku sniegumu nodemonstrēja Pekinas "Kunlun Red Star" vārtsargs Džeremijs Smits, atvairot visus 34 Boba Hārtlija vadītās Omskas "Avangard" metienus pa Ķīnas kluba vārtiem. "Kunlun Red Star" tikmēr spēja gūt trīs bezatbildes vārtus, izcīnot negaidītu otro panākumu pēc kārtas - 3:0. Divas ripas Džeisona Frema rēķinā.

"Kunlun Red Star" ar 20 punktiem Austrumos izbēga no pēdējās vietas, savukārt "Avangard" ar 29 punktiem joprojām ir konferences vicelīdere.

KHL spēļu rezultāti 25. oktobrī

KomandasRez.
Admiral - Sochi1:3
Avtomobilist - Metallurg0:3
Avangard - Kunlun RS0:3
Dinamo Mn - Dinamo R1:2