Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" rotē ar vārtsargiem un nosūta Kivlenieku uz AHL

Rolands Eliņš

"Blue Jackets" rotē ar vārtsargiem un nosūta Kivlenieku uz AHL
Matīss Kivlenieks. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas hokeja vārtsargs Matīss Kivlenieks atgriezies fārmklubā Klīvlendas "Monsters", kur varētu aizvadīt maču jau šovakar (23:00 pēc Latvijas laika).

Pirms šonakt gaidāmās NHL spēles Kolumbusas "Blue Jackets" pavēstījusi, ka uz rezerves sastāvu izsaukusi Krievijas vārtsargu Danilu Tarasovu, kamēr tajā iepriekš esošais Matīss Kivlenieks atkal iekļauts fārmkluba pieteikumā.

Kivlenieks šosezon bieži ticis izsaukts uz augšu un nosūtīts atpakaļ, kas viņam nozīmējis saraustītu sezonu. NHL mačā viņš tā arī nav devies laukumā, kamēr AHL aizvadījis tikai sešas spēles.

Šovakar viņam būs iespēja piedalīties septītajā mačā, jo vārtsargu rokāde veikt tieši pirms Klīvlendas "Monsters" kārtējā AHL mača. 23:00 pēc Latvijas laika paredzēta "Monsters" spēle pret "Wolves".

Tarasovs tikmēr AHL šosezon aizvadījis četras spēles, bet sezonas pirmo daļu aizvadīja Ufas "Salavat Yulaev" komandā KHL.

Šonakt "Blue Jackets" aizvadīs spēli pret Tampabeju, un jau paziņots, ka tajā vārtos stāsies Jonass Korpisalo, bet Elvis Merzļikins būs otrā vārtsarga pozīcijā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/BlueJacketsPR/s...

     [+] [-]

, 2021-04-26 07:49, pirms 3 gadiem
Nevienam vārtsargam nenovēlu šādu likteni. Organizācija nedara vispār neko loģisku, kaut kāds haoss. Nedomāju, kā jebkurš no četriem vārtsargiem grib tur palikt.