Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kraidera "hat-trick" Filadelfijā neglābj "Rangers", krievu vārtsargiem sausās spēles

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kraidera "hat-trick" Filadelfijā neglābj "Rangers", krievu vārtsargiem sausās spēles
Kriss Kraiders (Nr. 20) spēlē pret Filadelfijas "Flyers". Foto: Matt Slocum/AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt spožu individuālo sniegumu parādīja Ņujorkas "Rangers" uzbrucējs Kriss Kraiders, kurš cīņā pret Filadelfijas "Flyers" iemeta trīs vārtus, tomēr tas ņujorkiešus neglāba no zaudējuma ar 3:4. Savukārt krievu vārtsargi Antons Hudobins un Andrejs Vasiļevskis katrs aizvadīja pa vienai sausajai spēlei, abi kopā atvairot 68 metienus.

29 gadus vecais "Rangers" ilggadējais snaiperis Kraiders pa vārtiem guva katrā no trim periodiem, divus no rezultatīvajiem metieniem izdarot sakaitliskajā vairākumā. Ņujorkas vienībai gan laukumā neizdevās rādīt pārliecinošu sniegumu, Filadelfijai izdarot par 12 metieniem (39-27) vairāk nekā pretiniekiem un tādējādi pārtraucot divu neveiksmju sēriju, kā arī "Rangers" divu uzvaru sēriju. "Flyers" rindās pa vārtu guvumam un rezultatīvai piespēlei Ērikam Gustavsonam un Šeinam Gostisbēram, bet komandas biedriem trīsreiz rezultatīvi asisitēja Klods Žirū.

Teicamā formā šobrīd ir Minesotas "Wild", kas otrajā mačā pēc kārtas izcīnījusi uzvaru ar rezultātu 6:2, šoreiz par upuri kļūstot Kolorado "Avalanche" vienībai. Interesanti, ka "Wild" katrā no pēdējām trim cīņām pretinieku cietoksni iekarojuši vismaz piecas reizes. Minesotiešu ceturto panākumu pēc kārtas ar diviem vārtiem kaldināja vācietis Niko Šturms, savukārt pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei iekrāja Matss Cukarello, Markuss Foliņo un Raiens Hārtmens.

Ja Minesotas vienības trumpis pēdējā laikā bijis uzbrukums, tad Losandželosas "Kings" pie sešiem panākumiem pēc kārtas tikusi galvenokārt ar kvalitatīvas aizsardzības palīdzību. Šonakt losandželosieši arī otrajā sapārotajā spēlē viesos tika galā ar Sentluisas "Blues" - 2:1. Lai gan trīs zaudējumus pēc kārtas cietusī "Blues" veica par 16 metieniem (36-20) vairāk nekā "Kings", tomēr Kelvina Pītersena sniegums neļāva Sentluisai tikt pie punktiem.

Čehu vārtsarga Dāvida Ritika neitralizētie 37 metieni neglāba Kalgari "Flames" no sāpīgas neveiksmes pagarinājumā ar 1:2 pret vietējo Toronto "Maple Leafs". "Flames" vadībā izvirzījās tikai mača 57. minūtē, Toronto vienībai atspēlējoties pēc divām minūtēm, kad izcēlās Viljams Nīlanders. Zviedru uzbrucējs pēcāk pagarinājuma 66. sekundē kļuva par spēles galveno varoni, iemetot arī uzvaras vārtus.

Visbeidzot jāatzīmē Dalasas "Stars" panākums viesos ar 3:0 pār Floridas "Panthers", pagājušās sezonas Stenlija kausa finālistes vārtsargam Antonam Hudobinam aizvadot lielisku sauso spēli, kurā Hudobins tika galā ar visiem 43 pretinieku izdarītajiem metieniem.

Sauso spēli Centrālās divīzijas duelī šonakt nopelnīja arī Stenlija kausa čempiones Tampabejas "Lightning" krievu vārtsargs Andrejs Vasiļevskis, palīdzot komandai ar 3:0 mājās apspēlēt Karolīnas "Hurricanes", tādējādi apsteidzot to arī turnīra tabulā. Vasiļevskis atvairīja 25 viesuļvētru raidījumus.

Regulārā sezona, 25. februāris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Panthers - Stars0:3Lightning - Hurricanes3:0
Flyers - Rangers4:3Maple Leafs - Flames2:1 P
Coyotes - Ducks4:3 PMAvalanche - Wild2:6
Blues - Kings1:2

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

     [+] [-]

, 2021-02-25 11:15, pirms 3 gadiem
Skatījos stars spēli!! Hudobins ''noķēris'' spēli, necauršaujams.
Divās spēlēs cik viņam tur kaut kādi 97 atvairīti metieni!
Spēcīgi!!!

     [+] [-]

, 2021-02-25 11:38, pirms 3 gadiem
EUcerin rakstīja: Skatījos stars spēli!! Hudobins ''noķēris'' spēli, necauršaujams.
Divās spēlēs cik viņam tur kaut kādi 97 atvairīti metieni!
Spēcīgi!!!
94 saņemti, 92 atvairīti.
Pirms tam gan bija 4 spēles, kurās viņš ielaida 3 un vairāk vārtus.