Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dinamo" aizsargs Sunds dienu pēc KHL sezonas beigām pievienosies Šveices klubam

Rolands Eliņš

Dinamo" aizsargs Sunds dienu pēc KHL sezonas beigām pievienosies Šveices klubam
Tonijs Sunds. Foto: HC Sochi

Šveices hokeja klubs "Davos" paziņojis, ka svētdien, 28. februārī, komandai pievienosies Somijas hokejists Tonijs Sunds, kuram vēl palikušas divas spēles Rīgas "Dinamo" sastāvā Kontinentālās hokeja līgas sezonā.

Tonijs Sunds Rīgas komandai pievienojās septembrī un viņš"Dinamo" palīdzēja 32 spēlēs, kurās ar vārtu guvumiem neatzīmējās, taču desmit rezultatīvas piespēles ļauj viņam saukties par komandas trešo rezultatīvāko aizsargu. "Dinamo" sezonu pabeigs pēdējā vietā KHL kopvērtējumā, taču vēl atlikuši divi mači – šovakar pret Minskas "Dinamo" un sestdien pret "Amur".

Taču Sunds jau parūpējies par savu nākamo soli un vienojies par sadarbību ar Šveices klubu "Davos". Davosas komandas mājaslapā apstiprināts, ka līgums ar Sundu noslēgts līdz sezonas beigām, tiesa, Sunds vēl izpildīs savas saistības pret "Dinamo", aizvadot divas pēdējās spēles KHL, un tad pievienosies "Davos".

Tiek plānots, ka jau svētdien, nākamajā dienā pēc KHL sezonas beigām, Sunds dosies uz Šveici, bet jau pirmdien viņam ir paredzēts treniņš ar "Davos" komandu.

25 gadus vecais Sunds "Davos" redzeslokā esot nonācis jau iepriekšējā Špenglera kausa izcīņā, kad tajā piedalījās "Turku" komandas sastāvā. Pirms pārcelšanās uz Rīgu Sunds bija spēlējis tikai Somijas komandās, kā arī debitējis Somijas izlasē.

Izmantotie resursi:
https://www.hcd.ch/de/news/simon-kn...

     [+] [-]

, 2021-02-25 20:27, pirms 3 gadiem
Paga, paga, bet pleiofi? Vēl taču nekas nav zaudēts, piemēram, tiesnešu kolēģija jebkurā brīdī var atņemt visām pārējām komandām katrai 100 punktus un Dinamo var iekļūt playoff zonā. Tas ir pavisam reāli, gandrīz tikpat reāli kā šovakar sasist Minsku!