Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Pirmā ceturtdaļa pret Indiānu bija sliktākā, kāda man bijusi NBA"

Agris Suveizda

Porziņģis: "Pirmā ceturtdaļa pret Indiānu bija sliktākā, kāda man bijusi NBA"
Kristaps Porziņģis pret Montei Elisu
Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" iepriekšējā Nacionālās basketbola asociācijas spēlē izbraukumā apspēlēja Indiānas "Pacers" (109:103), taču latviešu garajam spēlētājam Kristapam Porziņģim mačs nebija pārāk veiksmīgs. Jo īpaši spēles sākums, pieļaujot trīs kļūdas un netrāpot pirmos sešus metienus.

"Pirmā ceturtdaļa, domāju, bija sliktākā, kāda man jebkad bijusi," medijiem sacīja Kristaps Porziņģis, kurš pret "Pacers" guva astoņus punktus un pēc spēles vēroja savu epizožu ierakstus, cenšoties analizēt kļūdas. "Gribēju redzēt, ko varu labāk paveikt uzbrukumā un aizsardzībā. Uzbrukumā pieļāvu daudz kļūdu, pieņēmu sliktus lēmumus, bet aizsardzībā man bija diezgan laba spēle – centos būt aktīvs un palīdzēt komandas biedriem, būt pareizajā pozīcijā. Par aizsardzību neesmu pārāk noraizējies."

"Man bija diezgan daudz brīvu metiena iespēju, taču reizēm, kad man ir tik daudz plašuma, metu ar [pārāk] zemu trajektoriju. Kad man skrien virsū aizsargs un izmetu lēcienā, tad šie metieni iekrīt," Porziņģis dalījās pārdomās par sava metiena tehnikas analīzi. "Kad es netrāpu, tad parasti veicu divas kustības. Dabūnu bumbu augšā, pieturu bumbu un tad izdaru metienu. Kad es trāpu, tad tā parasti ir tikai viena kustība un tad izdaru metienu. Nepietiekami izmantoju kājas un nedaudz sasteidzu metienus. Sīkumi, mazās detaļas. Ja būtu sācis labāk un iemetis pāris metienu, tad spēle man varēja izvērsties pilnīgi citādi."

Kopumā pret Indiānu Porziņģis realizēja trīs no vienpadsmit metieniem no spēles, taču piebilda, ka iesildās ļoti prātīgi un neuzskata, ka precizitātes kritumā pie vainas ir Ahilleja cīpslas atstātās sekas uz veselību – drīzāk netiešs kaitējums, izlaižot spēles un zaudējot uzņemto ritmu. Viņa sezonas kopējā precizitāte noslīdējusi līdz 44,9%, un pēc treniņa Porziņģis kopā ar galveno treneri Džefu Hornačeku, kurš savulaik bija Jūtas "Jazz" metienu treneris, diskutēja par metienu tehnikas noslēpumiem.

Šonakt plkst. 3:30 pēc Latvijas laika "Knicks" viesosies pie Dalasas "Mavericks" un tās slavenā veterāna Dirka Novicka, ar kuru Porziņģis tiek regulāri salīdzināts. Novembrī "Knicks" savā laukumā uzvarēja ar 93:77 un Porziņģis guva 24 punktus, taču Novickis traumas dēļ nespēlēja. "Negribēju uz viņu skatīties, bet to izdarīju, lai redzētu, vai viņš vēro mani," smejoties atminējās Porziņģis. Tā kā aprīlī savainojumu ārstēja arī Porziņģis, abi laukumā pagaidām tikušies tikai vienreiz. Un toreiz Novickis atzīmējās ar 25 punktiem. "Viņš iznāca un iemeta piecus metienus pēc kārtas," sacīja Porziņģis. "No viņa ir jāuzmanās, jo viņš metienu var izdarīt no jebkurienes un jebkurā brīdī. Šoreiz centīšos būt tam gatavāks, tas noteikti būs izaicinājums."

Izmantotie resursi:
Kristaps Porzingis discovers what’s wrong...

  -1 [+] [-]

, 2017-01-25 09:31, pirms 7 gadiem
Un tad nospēlēja vēl sliktāku pirmo puslaiku pret Pacers

  +1 [+] [-]

, 2017-01-25 09:36, pirms 7 gadiem
Ņujorkas "Knicks" iepriekšējā Nacionālās basketbola asociācijas spēlē savā laukumā apspēlēja vienu no Rietumu konferences pastarītēm Fīniksas "Suns" (109:103)

Vai tiesam apspeleja vai zaudeja,ka tur isti bija?

     [+] [-]

, 2017-01-25 09:38, pirms 7 gadiem
furios rakstīja: Ņujorkas "Knicks" iepriekšējā Nacionālās basketbola asociācijas spēlē savā laukumā apspēlēja vienu no Rietumu konferences pastarītēm Fīniksas "Suns" (109:103)

Vai tiesam apspeleja vai zaudeja,ka tur isti bija?
Paldies, labots.

     [+] [-]

, 2017-01-25 10:15, pirms 7 gadiem
Cerams, ka Dirks uzlādēs! KP vajag labu spēli kā ēst!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-25 13:08, pirms 7 gadiem
Paldies, pat rakstu! Beidzot kāds sakarīgāks komentārs no paša KP arī. Gan jau čalis izlabos nepilnības! Lai izdodas!

  +1 [+] [-]

, 2017-01-25 13:12, pirms 7 gadiem
KP vajadzētu ar Rouzu un Karmelo aiziet uz kafūzi un izrunāt visus sasāpējušos jautājumus.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-25 15:48, pirms 7 gadiem
doubleM86 rakstīja: KP vajadzētu ar Rouzu un Karmelo aiziet uz kafūzi un izrunāt visus sasāpējušos jautājumus.
Visiem trīs, vajag kopīgi uzvilkt zaļo vienreiz!Atbrīvoties beidzot nedaudz, pārāk saspringuši puikas!

  -1 [+] [-]

, 2017-01-25 15:50, pirms 7 gadiem

  -1 [+] [-]

, 2017-01-25 16:12, pirms 7 gadiem
doubleM86 rakstīja: KP vajadzētu ar Rouzu un Karmelo aiziet uz kafūzi un izrunāt visus sasāpējušos jautājumus.
Uz Just