Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

''Bruins'' pārspēj ''Devils'', Kolumbusa bez Merzļikina zaudē Čikāgā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Bruins'' pārspēj ''Devils'', Kolumbusa bez Merzļikina zaudē Čikāgā
''Bruins'' hokejisti. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) līgas līdere Bostonas ''Bruins'' pārspēja Ņūdžersijas ''Devils'', bet Kolumbusas hokejisti bez Elvja Merzļikina zaudēja Čikāgas ''Blackhawks''.

• Austrumu konferencē līdere Bostonas ''Bruins'' svinēja ceturto uzvaru pēc kārtas, ar 4:3 izbraukumā pārspējot citu konferences vadošā četrinieka komandu Ņūdžersijas ''Devils''.

• Pirmie vadībā izvirzījās laukuma saimnieki, bet bostoniešiem pie uzvaras tikt ļāva četri bezatbildes vārti otrajā periodā.

• ''Bruins'' galvenie uzvaras kaldinātāji bija čehi – Davids Pastrņāks un Davids Krejčī. Pirmajam divi vārti, bet otrais rezultatīvi piespēlēja abos tautieša vārtu guvumos.

• Rietumu spēcīgākā komanda Lasvegasas ''Golden Knights'' ar 5:4 pēcspēles metienu sērijā apspēlēja Sentluisas ''Blues''.

• Pusotru minūti līdz pamatlaika beigām Čendlers Stīvensons realizēja skaitlisko vairākumu, izraujot neizšķirtu, bet vēlāk pēcspēles metienu sērijā realizēja bullīti, palīdzot komandai tikt pie panākuma. Viņa kontā bez vārtu guvuma arī trīs rezultatīvas piespēles.

• Kolumbusas ''Blue Jackets'' bez apslimušā Elvja Merzļikina ar 2:5 viesos kapitulēja pret Čikāgas ''Blackhawks''.

• ''Blue Jakcets'' vārtos stājās Daniils Tarasovs, kuru otrā perioda ievadā pēc ceturtajiem ielaistajiem vārtiem nomainīja somu vārtu vīrs Jonass Korpisalo.

• Patriks Keins un Džonatans Teivzs uzvarētāju rindās sakrāja trīs rezultativitātes punktus katrs – vieni vārti un divas rezultatīvas piespēles.

• Rietumu vicelīdere Dalasas ''Stars'' otrās trešdaļas ievadā savā laukumā nonāca iedzinējos ar 0:2 pret Monreālas ''Canadiens'', tomēr prata atspēlēties, iemetot četras ripas – 4:2.

• Vašingtonas ''Capitals'' ar 4:1 mājās pieveica Vinipegas ''Jets''. Ar diviem vārtiem uzvaru kaldināja Aleksandrs Ovečkins, ar 802 karjerā gūtajiem vārtiem apsteidzot misteru hokeju Gordiju Hovu.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay"platformā.

NHL spēles

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Hurricanes – Flyers6:5Devils – Bruins3:4
Capitals – Jets4:1Islanders – Panthers5:1
Stars – Canadiens4:2Predators – Avalanche2:3 OT
Blackhawks – Blue Jackets5:2Oilers – Canucks2:5
Coyotes – Kings2:1 PMGolden Knights – Blues5:4 PM
Ducks – Flames2:3 OT

     [+] [-]

, 2022-12-24 10:58, pirms gada
Tarasovam - 16/20 un 80%, Korpisalo - 17/18 un 94,4%

  +2 [+] [-]

, 2022-12-24 11:00, pirms gada
NHL lapas priekša gan par Ovi 802.

  +1 [+] [-]

, 2022-12-24 11:08, pirms gada
O, Korpisalo ir atpakaļ. Tas var pagarināt Elvja beņķa deldēšanas periodu arī pēc atveseļošanās. Nez, kādi ir šīs sezonas Kolumbusas mērķi? Savās rezervēs atrast kādu apslēptu talantu, atslidojot numurus? Dažas NHL vienības pierāda, ka augstākā līmeņa hokejistu rezerves ir izsmeltas. Nav kas aizstāj līderus.

     [+] [-]

, 2022-12-24 11:25, pirms gada
Kolumbusai šī sezona jau tāpat ir norakstīta,jo tur jau vairs nekas nespīd.Izskatās kā arī Kolumbusas vadība īpaši nemeklē nekādus risinājumus,savādāk sen jau vajadzēja atbrīvot Lārsenu no trenera amata un meklēt citu.

  +1 [+] [-]

, 2022-12-24 11:37, pirms gada
Čikāga pārtrauca savu zaudējumu sēriju,kas satāvēja no astoņiem mačiem .Zīmīgi,ka šo iespēju deva Kolumbusa.

  -2 [+] [-]

, 2022-12-24 12:12, pirms gada
Davz rakstīja: NHL lapas priekša gan par Ovi 802.
Ko var gribēt no mūžīgajiem kalpiņiem, t.i., latviešiem?
Te taču demokrātija!
Smieklīgi!
Atgādina "krievu" laikus, kad Ščastnijs(?!) aizmuka aiz okeāna un Ozerovs, komentējot spēli, viņu nesauca vārdā, bet Nr. tāds un tāds...
FUI visiem aizokeāna līdzjutējiem, kuri atļaujas gavilēt par krieva(!!!) sasniegumiem!!!

     [+] [-]

, 2022-12-24 12:26, pirms gada
Davz rakstīja: NHL lapas priekša gan par Ovi 802.
Sportacentrs ir kolhoza mājaslapa- viņiem citas prioritātes

     [+] [-]

, 2022-12-24 12:28, pirms gada
Elvim jāstāv vārtos, cik var ilgi tas Lārsons čakarēties.

     [+] [-]

, 2022-12-24 13:30, pirms gada
Ja aita metīs tukšos vārtos tad visdrīzāk Grecka rekords kritīs krietni ātrāk, un vispār NHL ir mīkstie(PK arī atcēla dēļ vatņikiem), vatņikus jau sen vajadzēja izmest, bet viņi savā lapā to tik vien dara kā raksta par viņiem, NHL pielīdēji nesaprot to ka vatņiki jau tagad no tā taisa politiku un lielās ka viņu hokejs ir labāks, un kad tas notiks tad būs kārtīgs politiks fars, tāpec, kamēr vēl nav par vēlu, NHL izmetiet vatņikus no savām rindām.

  +1 [+] [-]

, 2022-12-25 11:09, pirms gada
karlsons13 rakstīja: Ja aita metīs tukšos vārtos tad visdrīzāk Grecka rekords kritīs krietni ātrāk, un vispār NHL ir mīkstie(PK arī atcēla dēļ vatņikiem), vatņikus jau sen vajadzēja izmest, bet viņi savā lapā to tik vien dara kā raksta par viņiem, NHL pielīdēji nesaprot to ka vatņiki jau tagad no tā taisa politiku un lielās ka viņu hokejs ir labāks, un kad tas notiks tad būs kārtīgs politiks fars, tāpec, kamēr vēl nav par vēlu, NHL izmetiet vatņikus no savām rindām.
Ovečkins nav 100 $ naudas zīme ,lai visiem patiktu ! Bet par vārtu gūšanu tukšos vārtos, statistika ir interesanta lieta. Greckim vēl joprojām ir vairāk gūto vārtu tukšos vārtos kā Ovie

Ovie ceļā pēc Grecka rekorda !

     [+] [-]

, 2022-12-25 12:05, pirms gada
Rusofobu centrs speciāli neraksta par Ovečkinu. Kretlni.

     [+] [-]

, 2022-12-25 12:07, pirms gada
Pilnīgi neinteresē, kas notiek BEZ MERZIĻKINA.