Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" divi vārti 13 sekundēs; "Sharks" atstāj sausā "Flyers"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Blackhawks" divi vārti 13 sekundēs; "Sharks" atstāj sausā "Flyers"
"Blackhawks" hokejisti svin vārtu guvumu. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) uzvaras izcīnījušas Detroitas "Red Wings", Sanhosē "Sharks" un Čikāgas "Blackhawks". "Blackhawks" trešo reizi šosezon prata atspēlēties no divu vārtu deficīta un izcīnīt panākumu.

"Red Wings" 5:1 "Ducks"

Detroitas "Red Wings" savā laukumā ar 5:1 uzvarēja Anaheimas "Ducks", kurai šajā sezonā sešas spēlēs četri zaudējumi.

• Par spēles pirmo zvaigzni tika atzīts Dominiks Kubaļiks, kuram šajā mačā vārti un divas rezultatīvas piespēles.
• Kubaļiks šajā sezonā piecu maču laikā ticis pie astoņiem punktiem (3+5). Pēdējā reize, kad kādam Detroitas hokejistam tas izdevās pirmajās piecās spēlēs bija 1992./93. gada sezona.

• Dilans Larkins spēli noslēdza ar 1+1. Viņš guva karjeras 150. vārtus. Lai to paveiktu, viņam bija nepieciešamas 509 spēles "Red Wings" kreklā.

"Blackhawks" 5:4 "Kraken"

Čikāgas "Blackhawks" aizraujošā mačā ar 5:4 pārspēja Sietlas "Kraken". Noslēdzošajā trešdaļā Čikāga atspēlējās no 3:4 un tika pie panākuma.

Tailers Džonsons un Džeisons Dikinsons guva komandas ceturtos un piektos vārtus. Viņi to trešajā periodā paveica ar 13 sekunžu starpību. Kopš 2019. gada tie ir ātrākie divi vārtu guvumi. 2019. gadā tas tika paveikts 10 sekunžu laikā.

• Tāpat "Blackhawks", kas pirmajā periodā nonāca iedzinējos ar 0:2, kļuvusi vien par ceturto komandu NHL vēsturē, kura pirmajās trīs sezonas spēlēs pratusi atspēlēties no vismaz divu vārtu deficīta.

"Flyers" 0:3 "Sharks"

Sanhosē "Sharks" izcīnījusi otro uzvaru šosezon. Savā laukumā sausā tika atstāja Filadelfijas "Flyers" (3:0). Lielisks vārtos bija Džeimss Reiners, kurš atvairīju visus 30 "Flyers" metienus.

Vienus no vārtiem guva aizsargs Eriks Kārlsons. Karjeras laikā viņš "Sharks" rindās guvis 30 vārtus, kas ir visu laiku sestais labākais rādītājs starp aizsariem.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay"platformā.

NBA rezultāti, 24. oktobris

SpēleRezultātsZvaigznes
Flyers – Sharks0:3Karlsons (1+0); Reimers (30; 100%); Lorencs (1+0)
Red Wings – Ducks5:1Kubaļiks(1+2); Larkins (1+1); Huso (32;97%)
Blackhawks – Kraken5:4Džonsons (2+0); Keins (0+2); Kaira (1+0)

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/scoreboard