Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"West Ham" rekordists Antonio: "Noķeriet mani, ja variet"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"West Ham" rekordists Antonio: "Noķeriet mani, ja variet"
"West Ham" līderis Mihails Antonio. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgā pie otrās uzvaras sezonā tikusi "West Ham", kas otrajā kārtā ar 4:1 pārspēja "Leicester City". Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētāju rindās izcēlās Mihails Antonio, kļūstot par visu laiku labāko vārtu guvēju kluba vēsturē. Antonio ar trīs precīziem sitieniem šobrīd ir labākais vārtu guvējs Premjerlīgā.

Medija "Sky Sports" žurnālisti pēc spēles uzbrucējam vaicāja, vai viņš varētu kļūt par labāko vārtu guvēju šajā Premjerlīgas sezonā, uz ko Mihails Antonio atbildēja ar humoru: "Protams! Es plānoju gūt tik daudz vārtu, lai neviens mani nevarētu panākt šajā rādītājā."

"Es padomāju – es taču laboju vēsturi, man jānosvin vārtu guvums ar kaut ko īpašu," par savdabīgo vārtu atzīmēšanas situāciju teica Antonio. "Vakars bija lielisks. Atbalstītāji izbaudīja spēli, mēs tāpat. Nav nekas labāks par atbalstītāju ovācijām, kad esi guvis vārtus."

31 gadu vecais Antonio "West Ham" pārstāv kopš 2015. gada. Kluba rindās Premjerlīgā viņš ir aizvadījis 161 spēli un guvis 49 vārtus. Kluba vēsturē nevienam citam spēlētām nav izdevies būt rezultatīvākam. Visu turnīru ietvaros Antonio atzīmējies ar 51 vārtu guvumu un 29 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-08-24 13:54, pirms 3 gadiem
Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētāju rindās izcēlās Mihails Antonio, kļūstot par visu laiku labāko vārtu guvēju kluba vēsturē.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_...

Derētu precizēt, ka skaitīts kopš Premjerlīgas atdalīšanās no Football League. Jo citādi West Ham vēsture ir krietni bagātāka. Futbols nesākās 1992. gadā.