Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

LDz kauss: Klinkhammeram 2+1, "Ak Bars" pagarinājumā pieveic Jaroslavļu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

LDz kauss: Klinkhammeram 2+1, "Ak Bars" pagarinājumā pieveic Jaroslavļu
Robs Klinkhammers
Foto: Sputnik/Scanpix

Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņā otro uzvaru divās dienās izcīnīja pašreizējā Gagarina kausa čempione Kazaņas "Ak Bars", kas pagarinājumā ar 4:3 pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv". Par galveno varoni kļuva kanādietis Robs Klinkhammers.

Rezultāts tika atklāts 11. minūtē, kad Jaroslavļas "Lokomotiv" vadībā izvirzīja 20 gadus vecais uzbrucējs Mihails Beļajevs, kurš Kontinentālajā hokeja līgā aizvadījis tikai vienu maču. Pirmajā trešdaļā "Lokomotiv" bija problēmas ar disciplīnu, nopelnot trīs noraidījumus pēc kārtas, tomēr pretinieki nevienu neizmantoja.

Toties otrajā trešdaļā Kazaņas "Ak Bars" pietika ar pirmo iespēju, kanādietim Robam Klinkhammeram panākot 2:1 savas komandas labā, jo desmit minūtes iepriekš izlīdzinājumu bija panācis Aleksejs Popovs; Klinkhammeram šajos vārtos rezultatīva piespēle. Abi pagājušajā sezonā izcīnīja Gagarina kausu, tomēr uzbrucēju lomas bija dažādas – Popovs reti tika sastāvā, kamēr kanādietis bija starp līderiem.

Noslēdzošās trešdaļas ievadā Daniils Apaļkovs atjaunoja līdzsvaru uz tablo, bet tikai nepilnas divas minūtes vēlāk čehs Jirži Sekāčs arī tika pie sava otrā punkta spēlē, panākdams 3:2. Tomēr uzvarētāju 60 minūšu laikā noskaidrot neizdevās, jo Jegors Korškovs 55. minūtē izlīdzināja rezultātu – 3:3.

Pagarinājumā veiksme bija Kazaņas "Ak Bars" sabiedrotā, 63. minūtē uzvaru komandai atnesot Klinkhammeram, kurš tādējādi maču pabeidza ar trim rezultativitātes punktiem – 4:3. Kanādietis uz KHL pārcēlās 2016. gadā, kad pievienojās Minskas "Dinamo", komandā pavadot vienu sezonu un sākot otro, kad viņš tika aizmainīts uz Kazaņu.

Rīgas "Dinamo" nākamo spēli aizvadīs rīt, pulksten 15:00 tiekoties tieši ar Kazaņas "Ak Bars". Savukārt svētdien paredzēts duelis pret Šveices "Davos". Latvijas Dzelzceļa kausa ievadā laukuma saimnieki ar 2:1 pieveica Minskas "Dinamo", bet dienu vēlāk pagarinājumā ar 1:2 tika atzīts "Lokomotiv" pārākums.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-08-24 19:49, pirms 6 gadiem
Kur tabula
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-08-24 21:10, pirms 6 gadiem
Šausmas, kā tas Ābrams smird!

  +2 [+] [-]

, 2018-08-24 21:49, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: Dzelzsceļa kauss viennozīmīgi ir prestižāks par Stenlija bleķi
Lēts trollis bez nekādas izdomas.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-24 22:21, pirms 6 gadiem
Vai tabulu ļoti grūti ielikt?

  +1 [+] [-]

, 2018-08-24 23:54, pirms 6 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Lēts trollis bez nekādas izdomas.
Viņam gadījumā nav tā, ka ar katru profilu ieslīgst citās galējībās? Iepriekš, pārskrienot komentāriem bez ielogošanās, manīju viņa profilu, kur šis par baigo jeņķu draugu metās. Vai tā varētu būt personības dubultošanās?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-25 08:37, pirms 6 gadiem
biskaps rakstīja: Viņam gadījumā nav tā, ka ar katru profilu ieslīgst citās galējībās? Iepriekš, pārskrienot komentāriem bez ielogošanās, manīju viņa profilu, kur šis par baigo jeņķu draugu metās. Vai tā varētu būt personības dubultošanās?
Kavējās alga no kremļa, tāpēc bija par USA.
Tagad alga laikam atkal tiek maksāta.