Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL tiesnesis Pīls par vēlmi dot noraidījumu ''Predators'' vairs līgas mačus netiesās

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

NHL tiesnesis Pīls par vēlmi dot noraidījumu ''Predators'' vairs līgas mačus netiesās
Tims Pīls. Foto: Yardbaker.com

Nacionālā hokeja līga (NHL) lēmusi no arbitra pienākumiem atbrīvot Timu Pīlu, kurš naktī uz trešdienu spēlē starp Nešvilas ''Predators'' un Detroitas ''Red Wings'' piemirsa par ieslēgto mikrofonu un kolēģiem teicis, ka vēlējies dot noraidījumu ''Predators'' hokejistiem.

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Nešvilas ''Predators'' ar 2:0 pieveica Detroitas ''Red Wings''. Svarīgi divi punkti Nešvilai turnīra tabulā, taču ne ar panākumu šo spēli atcerēsies daudzi. Otrā perioda sākumā pie rezultāta 1:0 par labu ''Predators'' tiešraides laikā viens no tiesnešiem Tims Pīls aizmirsa par ieslēgto mikrofonu un saviem kolēģiem pateicis, ka vēlējies dot noraidījumu ''Predators''.

Asi uz šādiem izteikumiem reaģējusi NHL, kas paziņojusi, ka Tims Pīls vairs nekad netiesās tās mačus. ''Nav nekas svarīgāks kā nodrošināt mūsu spēļu godīgumu. Tima Pīla darbības bija tieši pretējas tam, ko no tiesnešiem sagaida līga, hokejisti un līdzjutēji. Neatkarīgi no konteksta, nekas nespēj aizstāvēt viņa pateikto,'' līgas paziņojumā citēts hokeja operāciju viceprezidents Kolins Kempbels.

Tims Pīls bijis respektabls tiesnesis, kurš savas karjeras laikā tiesājis vairāk kā 1300 NHL spēles, kā arī ticis nozīmēts pienākumiem ziemas olimpiskajās spēlēs.