Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ķīnā spēlētājs uz pusgadu diskvalificēts… par kāpienu uz kājas

Ķīnā spēlētājs uz pusgadu diskvalificēts… par kāpienu uz kājas
Kvins Šengs (26) neizpratnē par sarkano kartīti
Foto:AP/Scanpix

Plašu neizpratni radījis šokējošs lēmums, ko pieņēmusi Ķīnas futbola asociācija, kura ir izvēlējusies uz sešiem mēnešiem diskvalificēt Šanhajas ‘’Shenhua’’ pussargu Kvinu Šengu par kāpienu uz Aksela Vitsela kājas.

Spēlē starp Tjaņdziņas ‘’Quanjian’’ un Šanhajas ‘’Shenhua’’ Kvins Šengs pirms stūra sitiena izpildes salīdzinoši agresīvi uzkāpa uz viesu superzvaigznes Aksela Vitsela kājas, kurš uzreiz sāpēs lidoja zemē. Tiesnesis ilgi nevilcinājās un izvilka sarkano kartīti. Beļģu pussargs guva vārtus pēdējās desmit minūtēs un izrāva punktu komandai.

Pēc šīs sarkanās kartītes Šanhajas kluba vadība ir izteikusi rājienu spēlētājam, piešķīrusi 35 tūkstošu sterliņu mārciņu lielu soda naudu, kā arī nosūtījusi trenēties pie rezervistiem. Ja tas jau viss varētu likties par daudz, tad Ķīnas asociācija piešķīra vēl 14 tūkstošus sterliņu mārciņu vērtu soda naudu, kā arī jau virsrakstā un ievadā minēto sešu mēnešu diskvalifikāciju.

Interesanti, ka vēl viens spēlētājs no ‘’Shenhua’’ ieguva diskvalifikāciju šajā spēlē, proti, divu spēļu. Suns Šilins nesportiski piegāja pie pretinieku uzbrucēja Aleksandra Pato, kurš tikko bija netrāpījis 11 metru soda sitienu, un sarkastiski parādīja ar īkšķi uz augšu.

‘’Stenhua’’ sezonas pirmajā spēlē negaidīti graujoši uzvarēja Dzjansas ‘’Suning’’, kamēr nākamajā mačā spēlēja neizšķirti pret Tjaņdziņas ‘’Quanjian’’, kura gan pirmo spēli zaudēja.

Izmantoties resursi:
Shanghai midfielder banned for six months for...