Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Pēc 104 dienu prombūtnes Vuhaņas "Zall" futbolisti atgriežas mājās

Andrejs Siliņš

Pēc 104 dienu prombūtnes Vuhaņas "Zall" futbolisti atgriežas mājās
Foto: AFP / Scanpix

Ķīnas Superlīgas futbola komanda Vuhaņas "Zall" vakar pārdzīvoja emocionālu brīdi - pēc trīs mēnešu prombūtnes komanda atgriezās dzimtenē. Koronavīrusa pandēmijas dēļ tā trīs mēnešus nevarēja atgriezties mājās.

Janvārī, kad tieši Vuhaņā sākās koronavīrusa uzliesmojums, komanda bija treniņnometnē Spānijas pilsētā Malagā. Ceļu mājup komanda sāka caur Vāciju, bet 16. martā komanda piezemējās Šeņdžeņā. Tur tai nācās pavadīt trīs nedēļas karantīnā, un tikai vēlā sestdienas vakarā komanda ielidoja Vuhaņā.

"Pēc vairāk nekā trim mēnešiem, kas pavadīti neziņā un ilgās pēc mājām Vuhaņas "Zall" komandas pārstāvji beidzot spēruši soli savā pilsētā," klubs vēstīja savā "Twitter" kontā. Komandu lidostā sagaidīja līdzjutēji, kas spēlētājus apdāvināja ar dziesmām un ziediem.

Ķīnas Superlīgas sezonai bija jāsākas 22. februārī, taču koronavīrusa pandēmijas rezultātā sākums pārcelts uz pagaidām nenoteiktu laiku.