Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Beržerons un Maršāns nokārto ''Bruins'' uzvaru, Praisam 350. uzvara karjerā

Jānis Vītols
Jānis Vītols

Beržerons un Maršāns nokārto ''Bruins'' uzvaru, Praisam 350. uzvara karjerā
Bostonas hokejisti svin vārtu guvumu. Foto: AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā notika četri mači. Bostonas ''Bruins'', pateicoties Breda Maršāna un Patrisa Beržerona rezultativitātei, ar 6:1 sagrāva Filadelfijas ''Flyers''. Savu karjeras 350. uzvaru izcīnīja Kerijs Praiss, kurš palīdzēja Monreālas ''Canadiens'' ar 5:2 pārspēt Vankūveras ''Canucks''.

Bostonas ''Bruins'' izcīnīja savu otro uzvaru trīs dienās pār Filadelfijas ''Flyers'' ar 6:1. Spēles rezultātu pirmajā periodā, izmantojot skaitlisko vairākumu, atklāja Bostonas uzbrucējs Patriss Beržerons. Otrā perioda sākumā Filadelfija izlīdzināja rezultātu, bet spēles pārējā daļā dominēja lāči, kas otrajā periodā guva divus vārtus, bet trešajā periodā pievienoja vēl trīs, uzvarot ar 6:1. Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Bostonas zvaigznes - Patriss Beržerons un Breds Maršāns. Jaroslavs Halāks tika galā ar 16 no 17 izpildītajiem pretinieku metieniem.

Ceturto uzvaru sezonā izcīnīja Monreālas ''Canadiens'', kas ar 5:2 pārspēja Vankūveras ''Canucks''. Uzvaras vārtus trešā perioda devītajā minūtē guva Brendans Galagers - uzbrucējs nokļuva izgājienā viens pret viens ar vārtsargu, pārspējot Breidenu Holtbiju. Uzvarētājiem vārtu guvums un rezultatīva piespēle Džonatanam Druānam, vārtos Kerijs Praiss atvairīja 23 no 25 pretinieku metieniem, kas arī bija viņa karjeras 350. uzvara.

Sentluisas ''Blues'' savā laukumā ar 4:2 pieveica Losandželosas ''Kings'', izcīnot savu trešo uzvaru sezonā. Sentluisas vienība otrā perioda astotajā minūtē iekrāja divu vārtu pārsvaru - 3:1. ''Kings'' spēles gaitā spēja atspēlēt vienus vārtus - Dastins Brauns ar rezultatīvu metienu skaitliskajā vairākumā, bet punktu spēlei divas sekundes pirms spēles beigām pielika Džeidens Švarcs, kurš raidīja ripu jau tukšos pretinieka vārtos - 4:2. Uzvarētājiem pa diviem rezultativitātes punktiem nopelnīja Deivids Perons, Raiens O'Railijs un Roberts Tomass.

Trešo uzvaru piecu dienu laikā pār Otavas ''Senators'' izcīnīja Vinipegas ''Jets'' - 6:3. Spēles ievadā Otavas vienība divas reizes nonāca iedzinējos - 0:1 un 1:2, bet divi gūtie vārti otrajā periodā ļāva ''Senators'' atgūt vadību ar 3:2. Lūzuma punkts spēlē notika trešajā periodā, kad Vinipegas hokejisti guva četrus bezatbildes vārtus, uzvarot visā spēlē 6:3. Uzvarētājiem ar trīs rezultativitātes punktiem izcēlās Marks Šaiflī (1+2), Pols Štjastnijs (1+2) un Bleiks Vīlers (0+3), bet divus vārtu guvumus pievienoja Endrjū Kops.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Bruins – Flyers6:1
Canucks – Canadiens2:5
Blues – Kings4:2
Jets – Senators6:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...