Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane apspēlē pārinieci, abas kopā sasniedz pusfinālu dubultspēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vismane apspēlē pārinieci, abas kopā sasniedz pusfinālu dubultspēlēs
Daniela Vismane. Foto: Martin Sidorjak

Latvijas tenisiste Daniela Vismane turpina sekmīgi spēlēt "ITF World Tennis Tour" W15 turnīrā Štutgartē, kur viņa pusfinālā iekļuvusi gan individuālajās sacensībās, gan dubultspēlēs kopā ar Luksemburgas vienaudzi Eleonoru Molinaro.

Vismane šobrīd WTA vienspēļu rangā ir 640. vietā, bet vienu mēnesi jaunākā Molinaro atrodas 432. vietā. Vismane viņu uzvarēja ar 6:2, 4:6, 6:3. Daniela bija vadībā ar setu un 3:1, vēlāk esot spiesta spēlēt vēl vienu setu. Abas tenisistes 2014. gadā tikās junioru turnīrā Molinaro dzimtenē, un arī toreiz Vismane uzvarēja tāpat kā šodien – 7:5, 2:6, 6:3.

Vismane Štutgartes turnīrā izlikta ar septīto numuru un pēc otrās raketes Molinaro uzvarēšanas pusfinālā tiksies ar trešo numuru Anastasiju Kuļikovu (WTA 535.). Arī Somiju pārstāvošā Kuļikova ir 2000. gadā dzimusi, tiesa, pusgadu vecāka par Danielu. Viņa uzvarējusi divos W15 turnīros, kamēr Vismanei ir viens tituls.

Dažas stundas pēc iekļūšanas vienspēļu pusfinālā notika sekmīgs mēģinājums to pašu paveikt arī dubultspēļu turnīrā, kur Vismane un Molinaro ar 6:4, 7:6(4) neizsētu komandu cīņā pieveica Čehijas pāri Dagmāra Dudlakova/Nikola Tomanova.

Štutgartes turnīrs notiek uz "hard" seguma telpās. Vismane nopelnījusi 30 ITF punktus. Sākot ar šo sezonu, W15 turnīros WTA punktus nepiešķir.

Diāna Marcinkeviča un Horvātijas tenisiste Lea Boškoviča Singapūras W25 ceturtdaļfinālā ar 6:4, 3:6, 10:12 zaudēja ar pirmo numuru izliktajai Dienvidkorejas un Austrālijas komandai Nalae Hana/Olīvija Tjandramulija. Marcinkevičai ar pārinieci supertaibreikā bija 10:9 bija mačbumba ar savu servi. Diāna šonedēļ nopelnīja deviņus WTA ranga punktus.