Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2977, Did:0, useCase: 3

Larionovs neizpratnē par U20 Krievijas izlases treneru peripetijām

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Larionovs neizpratnē par U20 Krievijas izlases treneru peripetijām
Sergejs Zubovs. Foto: fhr.ru

Bijušais U20 Krievijas izlases galvenais Igors Larionovs ir neizpratnē par daudzajām pārmaiņām šīs izlases treneru korpusā. Piecu nedēļu laikā tur jau trešais galvenais treneris.

"Galīgi nesaprotu, kas notiek. Šajā situācijā komentāri ir lieki," atzīst Igors Larionovs.

Oktobra vidū par U20 izlases galveno treneri kļuva Oļegs Bratašs, nomainot Larionovu, kurš tika pārcelts Krievijas olimpiskās izlases galvenā trenera darbā. Sākotnēji tika vēstīts, ka novembra Eirotūres posmā izlases galvenais treneris būs Bratašs, kuram asistēs Sergejs Zubovs un Oļegs Znaroks. Tomēr pirms turnīra sākuma Znaroks apslima un pārgāja uz darbu attālināti, bet pēc pirmā mača Bratašs ģimenes apstākļu dēļ devās atpakaļ uz Krieviju, galvenā trenera pienākumus nododot Zubovam. Šodien tika paziņots, ka par U20 izlases galveno treneri apstiprināts Zubovs, Bratašs turpinās kā asistents, bet Znaroks ir pārkvalificēts kā treneris-konsultants.

Vjačeslavs Fetisovs: "Apkaunojoši, ka mūsu hokejā ir tāda attieksme pret leģendām. Tas ir "bezpriģels"! Nesen mēs to apspriedām ar Alekseju Kasatonovu un Sergeju Makarovu. Tādas lietas nedrīkst pieļaut! Tā ir kaut kāda bezatbildība, necieņa pret cilvēkiem, kuri nāca palīgā, bet viņiem neļāva strādāt. Uzreiz sapratu, kur Igors iekūlies, un gribēju brīdināt. Larionovs ir tik cienījams cilvēks pasaules hokejā. Un tagad pret viņu tā izturas... Tas ir apkaunojums."

Atgādinām, ka Sergejs Zubovs sezonu sāka kā Rīgas "Dinamo" galvenais treneris, komanda sāka nopietni pretendēt uz KHL izslēgšanas spēlēm, taču 20. oktobrī ģimenes apstākļu dēļ krievu speciālists negaidīti pameta galvenā trenera posteni, lai atgrieztos ASV. Drīz vien viņš kļuva par U20 Krievijas izlases galvenā trenera asistentu.

26. decembrī Kanādā sāksies U20 pasaules čempionāts hokejā.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru

     [+] [-]

, 2021-11-24 00:00, pirms 2 gadiem
The Death of Stalin filmas scenārija interpretācija Krievijas hokejā