Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"TVPlay Sports" piedāvā "Dinamo" spēli pret "Avangard", kā arī Daugaviņa, Karsuma un Kalniņa spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"TVPlay Sports" piedāvā "Dinamo" spēli pret "Avangard", kā arī Daugaviņa, Karsuma un Kalniņa spēles
Lauris Dārziņš. Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

Šonedēļ TVPlay Sports pārraidīs Rīgas Dinamo spēli ar Omskas Avangard un Kaspara Daugaviņa, Mārtiņa Karsuma un Jāņa Kalniņa komandu mačus: Kunlun Red Star - Maskavas Spartak un Helsinku Jokerit - Astanas Barys. Baudi KHL spēles TVPlay Sports!

Piektdien Rīgas Dinamo hokejistus gaida tikšanās ar Latvijas izlases galveno treneri Bobu Hārtliju un viņa vadīto Omskas Avangard. Avangard Austrumu konferencē ieņem otro vietu, atpaliekot vienīgi no Jekaterinburgas Avtomobilist hokejistiem. Savā pēdējā spēlē Boba Hārtlija komanda ar 4:7 zaudēja Helsinku Jokerit. TVPlay Sports pārraidīs arī Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma Maskavas Spartak spēli Šanhajā ar Kunlun Red Star, kā arī Jāņa Kalniņa Helsinku Jokerit maču ar Astanas Barys.

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs, par Helsinku Jokerit - Astanas Barys spēli:
“Pēdējā spēlē iemetot septiņas ripas Omskas Avangard, Helsinku Jokerit ir kļuvusi par KHL rezultatīvāko komandu, savukārt piektdienas pretinieki Astanas Barys allaž ir spēlējuši pēc principa "iemetiet cik variet, mēs iemetīsim vairāk". Līdz ar to mūs sagaida krāšņa uzbrukuma hokeja spēle, kuras papildus pievienotā vērtība Latvijas līdzjutējiem būs limbažnieks Jānis Kalniņš Jokerit vārtos. Tas gan vēl ir atkarīgs no treneru izvēles - iepriekšējā mačā pret Avangard vārtus sargāja Raiens Zapolskis, bet pirms tam 3 spēles un 3 uzvaras kopā ar komandu bija Jānim Kalniņam!”

KHL spēles kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:
• Piektdien, 23.novembrī, 17:50 Kunlun Red Star - Maskavas Spartak
• Piektdien, 23.novembrī, 24:00 Helsinku Jokerit - Astanas Barys

KHL spēles kanālā TVPlay Sports+ un TVPlay Premium:
• Piektdien, 23.novembrī, 19:25 Rīgas Dinamo - Omskas Avangard
• Svētdien, 25.novembrī, 18:20 Bratislavas Slovan - Omskas Avangard

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
TVPlay Premium un TVPlay Home
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja