Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Raptors" Siakamam piespriež 50 tūkstošu sodu par trenera lamāšanu

Artūrs Šāblis
Artūrs Šāblis

"Raptors" Siakamam piespriež 50 tūkstošu sodu par trenera lamāšanu
Paskāls Siakams. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Toronto "Raptors" sodījusi kamerūniešu uzbrucēju Paskālu Siakamu par galvenā trenera Nika Nērsa nolamāšanu pēc zaudējuma viesos pret Klīvlendas "Cavaliers" (105:116).

Toronto "Raptors", kas gan šosezon mājas spēles aizvada Floridā, naktī uz pirmdienu izbraukumā piekāpās Klīvlendas "Cavaliers" ar rezultātu 105:116. Paskāls Siakams, kuram tā bijā vien trešā spēle pēc atgriešanās no Covid-19 pašizolācijas, maču aizvadīja ne visai pārliecinoši, 25 minūtēs gūstot tikai deviņus punktus un izcīnot trīs atlēkušās bumbas. Klīvlendas panākumu kaldināja Kolins Sekstons, kura kontā 36 punkti, no kuriem 23 otrajā puslaikā. Būtiski, ka tas bija jau astotais Kanādas vienības zaudējums pēc kārtas, bet nu šī sērija pagarināta vēl par vienu neveiksmi.

Vairāki avoti ziņo, ka Paskāls Siakams, pametot laukumu pēc neizteiksmīgā snieguma, veltījis asus vārdus komandas galvenajam trenerim Nikam Nērsam, kurš 2019./2020. gada sezonā saņēma NBA labākā trenera apbalvojumu. Basketbolists par šādu rīcību izpelnījies 50 tūkstošu ASV dolāru sodu, ko viņam piespriedusi paša komanda. Zīmīgi, ka Nērss vienu spēli iepriekš aizmeta savu sejas masku, arī saņemot tikpat lielu sodu, tiesa, to viņam piesprieda līga. Šī bija jau otrā reize sezonā, kad "Raptors" pret Paskālu Siakamu piemēroja kādas sankcijas - 31. decembrī kamerūnietim neļāva piedalīties mačā, jo citā spēlē viņš laukumu pameta pārāk agri.

Paskāls Siakams, kurš vēl pagājušogad debitēja Zvaigžņu spēlē, šosezon vidēji mačā spējis gūt 19,8 punktus, kas ir otrais labākais rādītājs komandā. Tāpat uzbrucējam vidēji 7,3 atlēkušās bumbas, bet nospēlētas 34 no komandas 43 aizvadītajām spēlēm šajā NBA sezonā.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/news/raptor...

  -1 [+] [-]

, 2021-03-23 20:29, pirms 3 gadiem
Esmu Raptors fans un man besi Siakams, konkrets gailis tik daudz izskirosos metienus aizmetis garam, sita piderasa del Raptors ir par 4 uzvaram mazak.

     [+] [-]

, 2021-03-23 20:35, pirms 3 gadiem
Siakams liekas nav spēlējis normāli pārāk daudz no pre-covid laika.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-23 20:36, pirms 3 gadiem
Nacionālā bēbīšu asociācija nevis basketbola asociācija!

     [+] [-]

, 2021-03-23 20:42, pirms 3 gadiem
Ka tik šo beigās kkur neaizmaina, uz Kings vai Magic piemēram. Piemēri pēc šādām uzvedībām ir bijuši. Šogad Porters un Leonards, iepriekš Griffins. Komandas mikroklimatam tas galīgi neder. Tāpēc parasti tiek vaļā.