Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Siakams iekļauts Covid-19 protokolā, izlaidīs vismaz trīs nākamās spēles

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Siakams iekļauts Covid-19 protokolā, izlaidīs vismaz trīs nākamās spēles
Paskāls Siakams. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Toronto ''Raptors'' viens no līderiem Paskāls Siakams iekļauts Covid-19 drošības un veselības protokolā, kas tādējādi liegs basketbolistiem doties laukumā vismaz nākamajās trīs spēlēs pret Čikāgas ''Bulls'', Detroitas ''Pistonas'' un Bostonas ''Celtics''.

Toronto ''Raptors'' kļuva par nākamo komandu, kurā vērojams Covid-19 uzliesmojums, kas šoreiz gan vairāk redzams treneru vidū. Galvenais treneris Niks Nērss un vēl pieci viņa palīgi pirms spēles pret Hjūstonas ''Rockets'' tika iekļauti Covid-19 drošības un veselības protokolā. Savu debiju NBA kā galvenais treneris piedzīvoja Spānijas nacionālās izlases vadītājs Seržio Skariolo, izcīnot uzvaru. ''Raptors'' bija pārāki pār ''Rockets'' ar 122:111.

Covid-19 protokolā tika ievietots arī viens no komandas līderiem Paskāls Siakams. Šodien ESPN ziņo, ka basketbolists izlaidīs vēl vismaz pāris nākamās spēles, ieskaitot Visu Zvaigžņu spēli. Plānots, ka basketbolists nepalīdzēs ''Raptors'' nākamajās trijās cīņās pret Čikāgas ''Bulls'', Detroitas ''Pistons'' un Bostonas ''Celtics''.

Toronto ''Raptors'' Kanādas valdības Covid-19 ierobežojumu dēļ šo NBA sezonu aizvada Floridā. Sezonas sākums komandai nebija izdevies, taču pēdējā laikā sniegums uzlabojies un pašreiz ar 17 uzvarām 34 spēlēs tā atrodas ceturtajā vietā Austrumu konferencē. Paskāls Siakams vidēji guvis 20.1 punktu, izcīnījis 7.5 atlēkušās bumbas un atdevis 4.8 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...