Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņa bullītis neglābj "Spartak" no zaudējuma pret Indraša komandu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Daugaviņa bullītis neglābj "Spartak" no zaudējuma pret Indraša komandu
Kaspars Daugaviņš. Foto: Oksana Džadana/F64

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) trešo neveiksmi pēdējās četrās spēlēs piedzīvojusi Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Spartak", kas ar 1:2 pēcspēles metienos zaudēja Maskavas "Dynamo", ārpus kuras sastāva palika uzbrucējs Miks Indrašis.

"Spartak" uzbrucējs Kaspars Daugaviņš uz ledus pavadīja 21:46 minūtes, atzīmējoties ar divām soda minūtēm, vienu metienu pa vārtiem, uzvarētu vienu no četriem iemetieniem un vienu bloķētu metienu. Viņa rēķinā arī cīņas nominālo viesu pirmais rezultatīvais bullītis, kā arī metienu sestajā kārtā izpildītais nesekmīgs bullītis. Savukārt cits "Spartak" uzbrucējs Mārtiņš Karsums 16:54 minūtēs veica trīs raidījumus pa vārtiem, uzvarēja četros no desmit iemetieniem, un bloķēja trīs metienus.

"Spartak" labā vārtus pagarinājuma pēdējā minūtē guva Aleksandrs Hohlačovs, tomēr tie netika ieskaitīti. "Spartak" ar 74 punktiem nostiprinājās Rietumu konferences piektajā vietā, kamēr divu zaudējumu sēriju pārtraukusī "Dynamo" ar 80 punktiem ir ceturtā.

Pamatīgu sakāvi šodien piedzīvoja bez vārtsarga Jāņa Kalniņa spēlējošā Helsinku "Jokerit", kas Rietumu konferences pirmā trijnieka komandu duelī ar 1:6 mājās kapitulēja vietu augstāk esošās Sanktpēterburgas SKA priekšā. "Jokerit" vārtsargs Anti Niemi atvairīja tikai 19 no 25 pretinieku metieniem.

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Austrumu konferences vicelīdere Omskas "Avangard" savā laukumā ar 0:1 piekāpās sestajā vietā Rietumos esošās Jaroslavļas "Lokomotiv" priekšā. Vienīgos vārtus viesu labā otrajā periodā guva Jegors Averins.

No citām spēlēm jāatzīmē Ņižņekamskas "Neftekhimik" graujošā 8:0 uzvara viesos pār Habarovskas "Amur". Ar "hat-trick" izcēlās zviedru izcelsmes Somijas hokejists Junass Enlunds, savukārt divi vārti un viena rezultatīva piespēle Damira Šaripzjanova rēķinā.

Abas komandas kopā ar Pekinas "Kunlun Red Star" cīnās par Austrumu konferences astoto vietu. Divas spēles līdz regulārās sezonas beigām "Neftekhimik" ir 60 punkti, bet "Amur" - 59 punkti. Abas vienības rīt savā starpā tiksies atkārtoti. "Kunlun Red Star", kam ir 60 punkti, vēl ir atlikusi tikai viena spēle ar Rīgas "Dinamo".

KHL spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Amur - Neftekhimik0:8Metallurg - Salavat Yulaev1:2 P
Ak Bars - Dinamo Mn5:4 Jokerit - SKA1:6
Avangard - Lokomotiv0:1Dynamo - Spartak2:1 PM

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2020-02-23 19:26, pirms 4 gadiem
ex-Zamboni draivers Džokeriem šoreiz nepalīdzēja.... Tā arī nav skaidrs kapēc Jankas nav pat uz beņķa....

     [+] [-]

, 2020-02-23 19:39, pirms 4 gadiem
Būtu satriecoši, ja Znaroks arī ar Spartak paņemtu atkal Gagarina kausu. Tā būtu zemestrīce.

     [+] [-]

, 2020-02-23 19:44, pirms 4 gadiem
Varēja jau uzrakstīt, ka Spartakam papildlaikā golu neieskaitīja, jo uz brīdi bija 4 laukuma spēlētāji (veica nomaiņu). Un tiesneši 10min domāja, ko darīt.

     [+] [-]

, 2020-02-23 19:45, pirms 4 gadiem
als rakstīja: ex-Zamboni draivers Džokeriem šoreiz nepalīdzēja.... Tā arī nav skaidrs kapēc Jankas nav pat uz beņķa....
Braucot uz NHL

     [+] [-]

, 2020-02-23 19:51, pirms 4 gadiem
Tizleņi Spartak,iziet 1 pret 1 ar vārtsargu,un Spartakietis iet uz nomaiņu un izlec 4.spēlētajs.Tiesnešiem vnk šitāda situācija nav bijusi,nezinaja ko darīt,tapēc domaja,skaidri bīj redzams ka Spartakam 4 spēletāji.Vnk pazors