Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bukarts atgriežas laukumā un palīdz "Severstal" pārtraukt zaudējumu sēriju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bukarts atgriežas laukumā un palīdz "Severstal" pārtraukt zaudējumu sēriju
Roberts Bukarts. Foto: severstalclub.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pēc vairāku spēļu izlaišanas uz ledus atgriezies latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts, kurš Čerepovecas "Severstal" komandai palīdzēja pārtraukt trīs zaudējumu sēriju, ar 4:1 izbraukumā pieveicot Magņitogorskas "Metallurg".

30 gadus vecais hokejists laukumā pavadītajās 10:57 minūtēs izdarīja divus metienus pa vārtiem, kā arī iekrāja lietderības koeficientu -1. "Severstal" komandas rindās par galvenajiem varoņiem kļuva baltkrievu uzbrucējs Vladislavs Kodola, kurš guva vienus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, kā arī vārtsargs Vladislavs Podjapoļskis, kurš atvairīja 43 no 44 pretinieku metieniem. Čerepovecas vienība ar 27 spēlēs iekrātiem 30 punktiem saglabāja septīto vietu Rietumu konferencē.

Citā mačā četru zaudējumu sēriju pārtrauca viena no Austrumu konferences pastarītēm Ņižņekamskas "Neftekhimik", mājās ar 5:2 sakaujot Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Spartak". Vārti un divas rezultatīvas piespēles Pāvela Porjadina rēķinā. "Spartak" ar 32 punktiem 28 cīņās saglabāja sesto vietu Rietumos.

Savukārt trešo panākumu pēc kārtas guva un ar 34 punktiem 27 spēlēs uz ceturto pozīciju Rietumu konferencē pakāpās Maskavas "Dynamo", izbraukumā ar 5:2 apspēlējot un tādējādi pārtraucot piecu uzvaru sēriju Čeļabinskas "Traktor" vienībai. Lieliskā formā ir čehu uzbrucējs Dmitrijs Jaškins, kurš šodien nopelnīja divus vārtu guvumus un vienu rezultatīvu piespēli.

Visbeidzot jāmin, ka piekto panākumu pēdējās sešās cīņās guva Rietumu vicelīdere Sanktpēterburgas SKA, kas, pateicoties Vladislava Kameņeva diviem vārtu guvumiem, atspēlējās un ar 5:3 pārspēja Habarovskas "Amur".

KHL spēles 22. novembrī

SpēleRezultāts
Salavat Yulaev - Barys4:1
Metallurg - Severstal1:4
Traktor - Dynamo Msk2:5
Neftekhimik - Spartak5:2
SKA - Amur5:3

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/