Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņš ielaiž tikai vienus vārtus un tiek pie savas ceturtās uzvaras pēc kārtas

Rolands Eliņš

Kalniņš ielaiž tikai vienus vārtus un tiek pie savas ceturtās uzvaras pēc kārtas
Jānis Kalniņš. Foto: HC Jokerit

Kā diena pret nakti joprojām ir Helsinku „Jokerit” komanda ar Jāni Kalniņu vārtos un bez viņa. „Jokerit” šodien izcīnīja sezonas 13. uzvaru ar Kalniņu vārtos, ar 3:1 pieveicot Mika Indraša pārstāvēto Maskavas „Dynamo”, kamēr bez Kalniņa vārtos „Jokerit” izdevies tikt tikai pie divām uzvarām.

Jānis Kalniņš otro reizi pēc kārtas stājās „Jokerit” vārtos un vienīgos vārtus viņš ielaida pirmā perioda izskaņā, kad no brīvas pozīcijas ar metienu no distances viņu pārspēja Mihals Čaikovskis. Ar visiem pārējiem 29 metieniem Kalniņš tika galā un palīdzēja savai komandai izcīnīt uzvaru ar 3:1.

„Jokerit” tā ir sezonas 15. uzvara 28 spēlēs, turklāt lauvas tiesa panākumu gūta tieši ar latviešu vārtsargu vārtos. Kalniņš šovakar tika pie savas sezonas 13. uzvaras, turklāt jau ceturtās pēc kārtas, kamēr somu vārtsargs Anti Niemi, iepriekš ilgu NHL karjeru aizvadījušais spēlētājs, „Jokerit” sastāvā desmit mačos ticis tikai pie vienas uzvaras, turklāt tā bija pirms gandrīz diviem mēnešiem.

Kalniņš kopš oktobra sākuma tikai vienā mačā ielaidis vairāk par divām ripām. Šosezon Kalniņš atvairījis 93.2% pretinieku metienu un ieņem 12. vietu līgā. „Jokerit” ieņem septīto vietu Rietumu konferencē.

Maskavas „Dynamo” tikmēr šodien aprāvās četru uzvaru sērija. Miks Indrašis nospēlēja 14:21 minūti, kurā viņam metieni pa vārtiem statistikā netika fiksēti, bet izdevās uzvarēt sešus no 12 iemetieniem.

Tikmēr Ņižņijnovgorodas „Torpedo” ar Sandi Ozoliņu treneru kolektīvā ar 4:1 viesos sakāva „Sibir” vienību, tiekot pie ceturtās uzvaras pēc kārtas. Šodienas mačā „Torpedo” gan atradās iedzinējos līdz pat 48. minūtei, taču spēles atlikušajā daļā paspēja iemest četrus bezatbildes vārtus. 47. minūtē „Torpedo” turklāt varēja nokļūt divu vārtu iedzinējos, kad ripa vēlreiz tika nogādāta Ņīžņijnovgorodas komandas vārtos, taču pēc trenera prasības tomēr video atkārtojuma tika fiksēts, ka iepriekš bijusi aizmugures situācija.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Sibir-Torpedo1:4Barys-Ak Bars1:5
Salavat Yulaev-Amur5:3Neftekhimik-Kunlun0:2
Jokerit-Dynamo M3:1Vityaz-Dinamo R
SKA-Severstal5:2Sochi-Lokomotiv2:5

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +4 [+] [-]

, 2019-11-22 23:47, pirms 4 gadiem
Pēdējās 3 Kalniņa sezonas (jā, arī tā sezon Dinamo) ir izcili stabilas un sekmīgas, šī sezona vispār pārspēj visas cerības. Stati lieliski, uzvaras krājas, ko vairķ var prasīt? Vienīgais, ko var vēlēt - turpināt šo stabilitāti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja