Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2953, Did:0, useCase: 3

Indrašis asistē izbraukuma uzvarā pār "Lokomotiv"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Indrašis asistē izbraukuma uzvarā pār "Lokomotiv"
Miks Indrašis. Foto: Deniss Dudujevs, HC Vityaz

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā latviešu uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētais Maskavas apgabala "Vityaz" šovakar izbraukumā pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv" - 3:2. Latvietis izcēlās ar rezultatīvu piespēli. Piemaskaviešu septiņu zaudējumu sērija ir noslēgusies.

Jaroslavļas "Lokomotiv" un Maskavas apgabala "Vityaz" spēles septītajā minūtē viesu komandas soms Niko Ojameki ar metienu no iemetiena apļa realizēja skaitlisko vairākumu (0:1). Turpinājumā vairāk uzbruka laukuma saimnieki, taču rezultāts nemainījās.

Otrajā periodā mājinieku pārsvars bija vēl lielāks, taču ciemiņi savus momentus izmantoja efektīvāk. 22. minūtē skaitliskajā vairākumā Miks Indrašis piespēlēja pāris metrus uz sāniem no pretinieku vārtsarga esošajam Fjodoram Malihinam, sekoja piespēle vārtu priekšā ieslidojušajam Aleksandram Jaremčukam, kurš ar metienu no tuvas distances panāca 0:2. Pēc nepilnām astoņām minūtēm laukuma saimnieks Arturs Kajumovs realizēja skaitlisko vairākumu (1:2), savukārt 34. minūtē Ojameki iemeta savu otro ripu - 1:3.

Video: HC Vityaz / KHL

Trešajā periodā "Lokomotiv" dominēja, tomēr spēja gūt tikai vienus vārtus. 54. minūtē pēc ātras izspēles Rušans Rafikovs izpildīja teicamu tālmetienu - 2:3. Mača pēdējā nogrieznī metienu attiecība bija 19-2 par labu mājiniekiem, taču uzvaru svinēja "Vityaz". Piemaskaviešu septiņu zaudējumu sērija ir noslēgusies.

Piemaskavas kluba rindās Miks Indrašis spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā ar krieviem Vjačelavu Leščenko un Aleksandru Jaremčuku, uz ledus pavadīja 16:16 minūtes (starp laukuma spēlētājiem devītais lielākais laiks komandā), izcēlās ar rezultatīvu piespēli un izpildīja vienu metienu pa vārtiem, kā arī uzvarēja piecos no 14 iemetieniem.

Rietumu konferencē Indraša komanda pacēlās no pēdējās uz astoto vietu, bet dzelzceļnieku vienība atkāpās no astotās uz devīto pozīciju. Jaunās sezonas pirmajās deviņās spēlēs "Vityaz" klubs izcīnījis astoņus punktus, latviešu uzbrucēja krājumā ir trīs vārti un piecas rezultatīvas piespēles.

Galvenā trenera asistenta Sanda Ozoliņa pārstāvētais Ņižņijovgorodas "Torpedo" savā laukumā piekāpās Helsinku "Jokerit" - 2:4. Rietumu konferences tabulā krievu klubs ieņem desmito pozīciju, savukārt somu komanda tagad kļuvusi par līdervienību.

KHL mači 22. septembrī

Sibir - Metallurg1:3
Avtomobilist - Dinamo Mn7:3
Lokomotiv - Vityaz2:3
Torpedo - Jokerit2:4

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2021-09-23 09:43, pirms 3 gadiem
Skatos, ka vairs nav somu maiņā, kas, vēljoprojām, ir superrezultatīvi.

     [+] [-]

, 2021-09-23 12:27, pirms 3 gadiem
Nolaidīs tvaiku mūsu vitjazs