Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops kritizē tiesāšanu: "Atgriežamies pagātnē. Ja jums tas patīk, skatieties cīņu, nevis futbolu"

Agris Suveizda

Klops kritizē tiesāšanu: "Atgriežamies pagātnē. Ja jums tas patīk, skatieties cīņu, nevis futbolu"
Jirgens Klops. Foto: AFP/Scanpix

Futbola klubs "Liverpool" Anglijas Premjerlīgas sezonu sācis ar divām sausām uzvarām pār "Norwich" (3:0) un "Burnley" (2:0), tomēr komandas galvenais treneris Jirgens Klops pēc vakardienas mača pauda neapmierinātību ar tiesāšanas tendencēm.

"Mums vienmēr jābūt gataviem kārtīgai cīņai, un mēs arī bijām tai gatavi, taču jūs redzējās šīs divcīņas starp ["Burnley" spēlētājiem] Bārnsu un Vudu, kā arī ["Liverpool" spēlētājiem] van Deiku un Matipu. Neesmu 100% drošs, vai tiesneši ar šiem lēmumiem iet pareizajā virzienā. Tas ir kā atgriezties 10-15 gadu senā pagātnē. Noteikumi ir tādi, kādi tie ir, bet šādas situācijas nevar attaisnot," vācu speciālists sacīja pēc spēles, kurā netika parādīta neviena kartīte.

"Dzirdēju, ka tiek mēģināts padarīt spēli plūstošāku un to lieki neapturēt, taču tagad tas rada šādas situācijas. Otrie "Brentford" vārti pirmajā spēlē pret "Arsenal" bija ar pārkāpumu – nedrīkst saķert vārtsarga roku un teikt, ka tas ir futbols. Vēstījums ir veicināt spēles ritējumu, bet neviens nezina, ko tas precīzi nozīmē. Atbalstu, ka lēmumi tiek pieņemti par labu uzbrūkošajai komandai, tas ir labi, taču spēlētāji ir jāaizsargā – tas nav apšaubāms. Ja jums patīk kas tāds, tad skatieties cīņu," Klops turpināja. "Daudzās epizodēs spēlējām spīdošu futbolu bez vārtu gūšanas. Pārējās epizodēs mums vajadzēja cīnīties neticami spēcīgi. Uzvarējām, un neviens netika savainots."

"Kad sākām runāt par sitieniem ar elkoni gaisa divcīņās, tos sāka svilpt. Tas noveda pie tā, ka spēlētāji sāka rādīt saņemtus sitienus pat tad, kad viņiem neviens nepieskārās, jo tas tika pieļauts. Bet tagad ir vēstījums – ļaujiet spēlei ritēt! Tas sākās ar pendelēm – vairs nebūs mīkstu pendeļu, kas ir pilnīgi pieņemami. Taču nedrīkst aizmirst, ka joprojām ir jāsargā spēlētāji un jāanalizē gaisa divcīņas. Nesaku, ka tie visi ir pārkāpumi – noteikti ne, lielākoties tās ir tīras divcīņas, bet, ja kas tāds tiek darīts nepārtraukti, tad… Saprotams, ka ir dažādi veidi, kā spēlēt futbolu, tomēr dažas situācijas bija pārāk skarbas – esam tikai pašā sezonas ievadā, nevajadzētu jau uzreiz atvērt Pandoras lādi. Par šādām situācijām ir jārunā, jo futbols ar lielu intensitāti vēl nemaz nav sācies."

"Liverpool" nākamajā kārtā uzņems Londonas "Chelsea", bet "Burnley" pēc Līgas kausa spēles pret Ņūkāslas "United" uzņems Līdsas "United".

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-08-22 15:20, pirms 3 gadiem
Pilnigi var piekrist. YNWA!

     [+] [-]

, 2021-08-22 17:55, pirms 3 gadiem
Futbols ir cīņa, briļļutārp!