Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Latvijas-Igaunijas pludmales futbola līgas posmā piedalīsies arī Norvēģijas un Dānijas komanda

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas-Igaunijas pludmales futbola līgas posmā piedalīsies arī Norvēģijas un Dānijas komanda
Foto: RFF/FTA

Nedēļas nogalē, 24. un 25.jūlijā, Pērnavā notiks Latvijas – Igaunijas Pludmales futbola līgas otrais sabraukuma posms. Cīņā par medaļām iesaistīsies arī astotā, Norvēģijas un Dānijas apvienotā, komanda, kam blakus apstākļu dēļ neizdevās ierasties uz pirmo posmu jūlija sākumā.

Pēc pirmā etapa mačiem turnīra vadībā izvirzījušās Igaunijas komandas SK “Augur Enemat” un BSC “Thunder Arvutitark”, kam izdevās izcīnīt uzvaras visās trīs aizvadītajās spēlēs, tostarp pret visām trim mūsu valsts komandām. Savukārt uz doto brīdi labākā no Latvijas vienībām – FK “BEITAR” as sešiem punktiem no 12 iespējamajiem ieņem ceturto vietu. Abas uzvaras gūtas pret pārējām divām pašmāju blicēm – 7:6 pret BSC “LAT” un 6:5 pret “BFS Baltic XL Ropaži”.

Pārējām divām pašmāju komandām pirmais posms vērtējams ar mīnusa zīmi, jo izcīnīta tikai viena uzvara četros mačos, turklāt BSC “LAT” pieveica “BFS Baltic XL Ropaži”, kamēr pēdējie vienīgo panākumu izcīnīja pret pastarīšiem – Pērnavas komandu.

Otrajā posmā “BEITAR” sacentīsies ar tiešajiem konkurentiem “Nõmme BSC Olybet”, BSC “Pärnu” un “Pure Nordic Water”, BSC “LAT” pretinieki būs BSC “Thunder Arvutitark”, “Pure Nordic Water” un BSC “Pärnu”, bet “BFS Baltic XL Ropaži” spēkosies ar “Pure Nordic Water”, “Nõmme BSC Olybet” un BSC “Thunder Arvutitark” komandām.

Šobrīd vēl nav zināms, kad Norvēģijas – Dānijas vienība aizvadīs atliktās spēles, paredzams, ka tas taps skaidrs šīs nedēļas nogales laikā.

2021.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru Asociācija sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju.

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Lakševics